Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(Rudaakė @ 2007 05 05, 13:32)
matai, kai vyras plauna indus tai ir sako, kad reikia  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif aha, kai mano vyrui irgi teko kelias savaites indus paplauti ir atsirado indaplovė namuose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2007 05 04, 22:29)
Na, seimyna tai nedidele, kol kas tik tryse, vietos kaip ir uztenka didesniai indaplovei, ale kazkaip pagalvojau, ar nereiks man paskui jos apytustes plauti. Na bet turbut apsistosiu ties didesne. Aciu uz nuomone.  4u.gif

na juk gali plaut kas dvi dienas jei jau tuscia ji mirksiukas.gif beto, pora puodu ir pripildai.
vas as dar klausymuka turiu. raso, kad sunaudoja maniske 13-15 litru vandens ir vieno kilovata skalbdama 164 min. gali taip buti g.gif kazkaip neitiketina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 05 06, 14:13)
vas as dar klausymuka turiu. raso, kad sunaudoja maniske 13-15 litru vandens ir vieno kilovata skalbdama 164 min. gali taip buti  g.gif  kazkaip neitiketina  rolleyes.gif

Kodėl neįtikėtina? Per daug ar per mažai atrodo? g.gif
Atsakyti
per mazai, labai net mazai blink.gif na kadangi turiu ko paklaust tai dar ax.gif nusipirkau tableciu 5-1, bet gal atskiras derinukas pigiau butu?
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 05 06, 15:34)
per mazai, labai net mazai  blink.gif 

Ne per mažai tongue.gif Pas mane virtuvėje yra atskiras vandens skaitliukas, tai aiškiai matau kiek sunaudojama vandens, tai skirtumo tarp to, kai plaudavau rankomis ir dabar, kai plauna indaplovė nėra schmoll.gif Tiksliau yra- aš dar karštą vandenį leisdavau, o dabar tik šaltas naudojamas thumbup.gif O elektros skirtumo išvis nepastebėjom schmoll.gif
Atsakyti
jega biggrin.gif
Atsakyti
na tarkim nusiperkam indaplove... mes dviese gyvenam, jei ka. pavalgom ryte, idedam lekste, pavalgom vakare, idedam dvi..nu neplausi vistiek 3-4 leksciu. nu idedi tiek pat kita diena...o sakykit ar nesusmirsta tie indai per tas kelias dienas budami toj indaplovej? blink.gif
Atsakyti
na nezinau, mes gyvenam dviese, bet plaunu praktiskai kasdien. O i ka maista gamini? Juk ruosi i kazka, dedi, kazkur kepi ir pan. Tai as viska ir plaunu, ir nebuna kad 4 lekstes per diena tongue.gif Nezinau, pas mane ji nuolat pilna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 05 07, 17:03)
na nezinau, mes gyvenam dviese, bet plaunu praktiskai kasdien. O i ka maista gamini? Juk ruosi i kazka, dedi, kazkur kepi ir pan. Tai as viska ir plaunu, ir nebuna kad 4 lekstes per diena  tongue.gif  Nezinau, pas mane ji nuolat pilna  doh.gif

drinks_cheers.gif
Kai nusipirkom, ir mes girdėjom tokių nuomonių, kad dviejų lėkščių negalim išsiplauti doh.gif Išties juk vien pietums pagaminti naudojam keletą indų- puodą, keptuvę, o jei dar salotas ruošiam? Man kartais dienos indai net netelpa doh.gif
Atsakyti
sveikutes tinginiu klubo nares biggrin.gif (juokais, jei ka ax.gif )

Ruosiuosi ir as tapti jusu klubo nare. Bet vat dar noretusi daugiau jusu patarimu.
I ka gi visdelto svarbiausia kreipt demesi, perkant indaplove? g.gif

Zinoma, pirmiausiai, kad butu visos trys A klases.
Toliau rinkciausi 60cm plocio indaplove, nes esam seimoj keturiese ir gaminu nemazai.
1. Vat man neaisku del programu skaiciaus... Kiek ju istikruju reikia? Ar prie ju prisiskaito ir atskiru stalciu plovimas?
2. Taip pat, kiek reikia plovimo temperaturu (min ir max kiek)?
3. Garsumas plaunant (iki kiek dB)?
4. Kokie yra dar labai patogus ir pageidautini dalykai? (skaiciau, kad kazkokie specialus deliojimai buna stalciuose, kazkoks uzfiksavimas...)

Is anksto dekoju kiekvienai uz nuomone ir patarima 4u.gif
Atsakyti
Labai reikia skubaus jūsų patarimo g.gif Pirmą kartą jungiant indaplovę kiek reikia druskos pilt?????????? parašyta 1 litrą vandens įpilti ir tada druską, o va kiek jos pilt? Litrą, šaukštą ar kiek?
Atsakyti
pilna kad butu, zodziu daug 4u.gif
Pas mane vyras ipyle tai net nezinau kiek ten subyrejo smile.gif
Atsakyti