Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(*AMRI* @ 2008 07 24, 21:54)
Na pas mus irgi su medinem rankenelem irankiai ir sake kad juos galima plauti indaplovej,bet po keleriu plovimu isvaizdos neliko.Medis is tamsaus pasidare sviesus ir neisvaizdus,nusieme visas apsauginis lakas. verysad.gif Taip kad plauti indaploveje nepatarciau. 4u.gif
Papildyta:

mmm kaip gaila verysad.gif ... tai negi dbr nusipirkus indaplove reiks irankius rankom plaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2008 07 25, 07:55)
mmm kaip gaila verysad.gif ... tai negi dbr nusipirkus indaplove reiks irankius rankom plaut  g.gif

Taip, mjediniu irankiu ir leksciu negalima plauti indaploveje. Siaip musu knygeleje maciau, kad yra surasyti visi variantai, kurie negalimi...
Nors pvz kiek atsimenu sakydavo (gal ir dabar raso), kad negalima plauti ir sidabriniu, paauksuotu pavirsiu, o mano mama visada plauna po baliuku. ir zinokit nieko baisaus. Buna kad po kiek laiko pajuoduoja, bet tada nuvalo su skirtu sidabrui kremuku ir irankiai vel blizga thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos:)
Nusipirkau aš čia pasiskaičius AEG 60010VI, ir parduotuvėj tą rekomendavo, preiš tai jau esu dvi indaploves turėjus (seniai jų paslaugomis naudojuosi) ir pasijungus naująją-pasijutau kaip pirmokė. Neišdžiovina indų!!!!!!Prieš tai turėtos išdžiovindavo nuostabiai, net neįsivaizdavau, kad gali būti tokia problema. Perskaičiau instrukcija dar sykį-darau viską taip, kaip reikia. ir dar, apatinėj pozicijos durelės nesilaiko-tenka su ranka prilaikyti. Negi čia visoms taip???? Tai koks darbas su viena ranka? Žodžiu, esu labai nusiminusi, kad sumokėjus pinigų sumą, iš esmės pasibloginau sau sąlygas, nes senoji turėjo tik vieną trūkumą-nebuvo temperatųūrų pasirinkimo.
Prašau pasakykit, ar čia taip turi būti?
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 07 25, 08:47)
Sveikos:)
Nusipirkau aš čia pasiskaičius AEG 60010VI, ir parduotuvėj tą rekomendavo, preiš tai jau esu dvi indaploves turėjus (seniai jų paslaugomis naudojuosi) ir pasijungus naująją-pasijutau kaip pirmokė. Neišdžiovina indų!!!!!!Prieš tai turėtos išdžiovindavo nuostabiai, net neįsivaizdavau, kad gali būti tokia problema. Perskaičiau instrukcija dar sykį-darau viską taip, kaip reikia. ir dar, apatinėj pozicijos durelės nesilaiko-tenka su ranka prilaikyti. Negi čia visoms taip???? Tai koks darbas su viena ranka? Žodžiu, esu labai nusiminusi, kad sumokėjus pinigų sumą, iš esmės pasibloginau sau sąlygas, nes senoji turėjo tik vieną trūkumą-nebuvo temperatųūrų pasirinkimo.
Prašau pasakykit, ar čia taip turi būti?

doh.gif tikiuosi mum taip nebus... Uztat ir bijau pirkdama toki daikta. Mamos turetas Wirpool irgi nebuvo iki galo superinis... O del dureliu tai kazkur skaiciau, kad reikia jas butinai imontuoti. Tipo kol jos neimontuotos ol dureles nesilaiko atidarytos... Kiek cia teisybes nezinau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2008 07 25, 09:04)
doh.gif  tikiuosi mum taip nebus... Uztat ir bijau pirkdama toki daikta. Mamos turetas Wirpool irgi nebuvo iki galo superinis... O del dureliu tai kazkur skaiciau, kad reikia jas butinai imontuoti. Tipo kol jos neimontuotos ol dureles nesilaiko atidarytos... Kiek cia teisybes nezinau...  blush2.gif

Na ir aš girdėjau dėl durelių, bet MB baldininkas, tai įtariu, kad bent porą metelių tai durelės bus be plokštės smile.gif)) nebent pati kaip nors susiorganizuosiu tą reikalą smile.gif. Nu bet kad naujas daiktas ir šitaip neišdžiovina indų-va čia tai "ablomas" nerealus... Tai kam aš mokėjau pusantro tūkstančio???? gerai buvo ir senutė indaplovė. Na dar bandysiu pasiklabėti parduotuvėj-apie rezultatus pranešiu.
Atsakyti
Vajazau doh.gif Būtinai parašyk kas ir kaip. Aš indaplovę renkuos tik dėl to, kad nereiktų stiklinių blizgint. Negaliu pakęst tų lašiukų likusių natūraliai nudžiūvus. TAi kaip ku-kū su ratukais, vis blizginu. O bokalų tų siaurų ir ilgų blizgint tai iš vis nepernešu. Kančia kažkokia.
Tai ir nulėmė pasirinkimą dėl indaplovės. Bet jei indus ir toliau "sėkmingai" reiks pačiai šluostyt, tai ji visai man nereikalinga.
Ypač, turint vyrą, kuris po didesnio baliuko rytais jaučia kaifą indus plaudamas, sako, kas atsigauna lotuliukas.gif Įtariu tik vienas toks egzempliorius ir yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 25 liepos 2008 - 13:15
QUOTE(Jolyte @ 2008 07 25, 08:47)
Nusipirkau aš čia pasiskaičius AEG 60010VI

Gal gali parašyti, tai kokios šitos indaplovės vandens sąnaudos: 12 ar 15 litrų? Nes vienur 12 rašo, kitur 15... g.gif Ir jei ne paslaptis, už kokią kainą pavyko nupirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2008 07 25, 14:24)
Gal gali parašyti, tai kokios šitos indaplovės vandens sąnaudos: 12 ar 15 litrų? Nes vienur 12 rašo, kitur 15...  g.gif  Ir jei ne paslaptis, už kokią kainą pavyko nupirkti?  ax.gif

Aha, nėr tikslumo su tais litrais, bet instrukcijoj rašo, kad 12 (čia trumpaiusia programa). Radau nete 1475, tai vienoj parduotuvėj kaip ri daug ką pirkom, tai pardavė 1460, patys parsivežėm su mašinyte savo . Pažįstama turi panašią AEG, bet ji neatsimena modelio (kažkoks naujesnis), sakė išdžiovina gerai. Vot ir žinok dabar...
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 07 25, 14:32)
Aha, nėr tikslumo su tais litrais, bet instrukcijoj rašo, kad 12 (čia trumpaiusia programa). Radau nete 1475, tai vienoj parduotuvėj kaip ri daug ką pirkom, tai pardavė 1460, patys parsivežėm su mašinyte savo . Pažįstama turi panašią AEG, bet ji neatsimena modelio (kažkoks naujesnis), sakė išdžiovina gerai. Vot ir žinok dabar...

ačiuks 4u.gif buvau irgi šitą nusižiūrėjusi, ale jeigu neišdžiovina normaliai, tai jau mėtytis pradėjau... doh.gif
Atsakyti
pas mus ta pati problema unsure.gif vakar tik pajunge indaplove ir neisdziovina indu, musu Elektroluxo, nu nesuprantu, jau pora kartu buvom ijunge, ir abu kartus neisdziuve indai, ar ten kondensatas nuo virsaus ant ju nulasa , nebesuprantu. lekstes dar kaip lekstes, bet tauriu blizgesys perniek nueina verysad.gif
gal sakau brokas, reikia kreiptis su garantiniu g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti