Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(akvilyte @ 2007 04 10, 12:25)
pilu nekereipdama dėmesio į vandenį.. jis išbėga nuo druskos tūrio... 4u.gif

mes turim siemensą.. modelis sena.. bet plauna liux thumbup.gif  pirkom ją naudotą.. už 260lt  rolleyes.gif  naujai babkių neradom cool.gif  nu ir nesiskundžiu... gal elektros ir daugiau valgo.. bet irnesakyk.gif
dabar naujai vietai irgi reikėjo indaplovės.. sakaiu skirsiu iki 500lt... ir vėl pirksiu naudotą.... nu ir ką.. visai netyčia radau naują zanussi tik seno modelio.. už 100lt  lotuliukas.gif patikrinom su vyru.. viskas veikia  bigsmile.gif  o šita dar ir ta didžioji... tai super  thumbup.gif

ai tiesa.. abi indaplovės integruojamos  lotuliukas.gif

o geras thumbup.gif o tai kur tu randi taip pigiai? blink.gif isduok ir as pasiieskociau sau o tai kaineles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2007 04 11, 10:50)
o geras  thumbup.gif o tai kur tu randi taip pigiai? blink.gif isduok ir as pasiieskociau sau o tai kaineles doh.gif

aleksoto sendaikčių turgus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 03 28, 08:17)
Bandžiau rasti tokią temą jau, bet neradau  blush2.gif

Ruošiuosi pirkti indaplovę. Tačiau tarp galybės prekių dabar galima pasimesti...

Kokia Jūs turite?
Ar tikrai verta pirkti tik "gerų" firmų techniką ir mokėti už jų vardą?

Pas mus namie visa technika yra elektoliux, bosch. Bet idaplovei šiuo metu negalime leisti daug... Ka manote apie modelį BEKO DIS 5830 ?
Ji 45 cm (mums tokios ir reikia), daug funkcijų, bet..... Beko.....

Labai būtų smagu jei pasidalintumėte savo patirtimi ir patarimais smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Rudaakė @ 2007 03 28, 08:17)
Bandžiau rasti tokią temą jau, bet neradau  blush2.gif

Ruošiuosi pirkti indaplovę. Tačiau tarp galybės prekių dabar galima pasimesti...

Kokia Jūs turite?
Ar tikrai verta pirkti tik "gerų" firmų techniką ir mokėti už jų vardą?

Pas mus namie visa technika yra elektoliux, bosch. Bet idaplovei šiuo metu negalime leisti daug... Ka manote apie modelį BEKO DIS 5830 ?
Ji 45 cm (mums tokios ir reikia), daug funkcijų, bet..... Beko.....

Labai būtų smagu jei pasidalintumėte savo patirtimi ir patarimais smile.gif

Labai neblogas ir pigus Beko modelis yra DFS 1500. Pati sau tokios ieskausi. Mano drauge turi jau metai ir visai nesiskundzia:)
Atsakyti
QUOTE(vilune @ 2007 04 11, 10:40)
Papildyta:
Labai neblogas ir  pigus Beko modelis yra DFS 1500. Pati sau tokios ieskausi. Mano drauge turi jau metai ir visai nesiskundzia:)

as vistik issirinkau AEG, su brangiau sumokejau kelis simtus litus, bet esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
sveikutes biggrin.gif sos sos sos, visai nezinau kokios indaploves noriu todel sita reikala palieku jusu gudrioms galvoms nuspresti ax.gif reikia kas imontuojama butu, nebrangi ir laaabai didelei seimynai biggrin.gif ka pasiulytumet g.gif
Atsakyti
jei didelei seimymai, tai tik didele, t.y. 60 cm , o kokia ir uz kiek jau nuo jusu priklauso, nes kainos skirias, funkcijos skirias na ir kokybe aisku skirias. sekmes paieskose 4u.gif
as turiu 60 cm bosch ir esu labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkis @ 2007 04 25, 21:47)

Pritariu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkis @ 2007 04 25, 20:47)
jei didelei seimymai, tai tik didele, t.y. 60 cm , o kokia ir uz kiek jau nuo jusu priklauso, nes kainos skirias, funkcijos skirias na ir kokybe aisku skirias. sekmes paieskose  4u.gif

QUOTE(Izabele @ 2007 04 25, 21:48)
Pritariu  bigsmile.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif ir aš tokią ax.gif
Atsakyti
jau turiu thumbup.gif elektroliux vakar vyras nupirko, staigmena padare wub.gif viskas A klases, labai laukiu kada prijungs, ta proga manikiura pasidarysiu lotuliukas.gif einu paskaityneti kokias priemones pirkti,m gal patarsit g.gif
Atsakyti
tiesa, dar paklausti niorejau.ar gali i indaplove virykles groteles kist plaut? jos tokios baisios, na sveiciu, bet.....
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 04 28, 16:15)
tiesa, dar paklausti niorejau.ar gali i indaplove virykles groteles kist plaut? jos tokios baisios, na sveiciu, bet.....

aš dedu ir viryklės grotelės, ir gartraukio filtrus, na pas mus tokie daug kartinio naudojimo metalinis tinklelis, tada dedu pouodų plovimo programa 70 laipsnių ax.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif o kokias priemones patartum pirkt?
Atsakyti