QUOTE(EDCKA @ 2008 07 16, 15:55)
Sveiki,vakar isigijom bosch indaplove,zinoma ir isbandem,bet kol kas likau nepatenkinta,nes liko kazkokios apnasos,gal ne taip kazka padariau,siaip druskos ipyliau tiek kiek reikia,bet gal nereikejo deti tos tabletkos,manau,kad per daug visko ,taip ir likau nesupratusi,jei yra druska,tai gal nereik jokios tabletes trys viename,o tik milteliu ir kaip su tuo skalavimo skysciu,ar ji reik kiekviena karta pilti,o dar po plovimo ten kur tie filtrai liko vandens,gal jo ten neturetu buti,nes as ji isvaliau,bet manau nesamone,o lietuviskos instrukcijos kol kas neturim.Atrodo nemazai skaiciau sia tema,bet matau,kad patarimo vistiek reik
Na, man pirmą kartą irgi nelabai gavosi
Visų pirma turi nuspręsti ką naudosi:
Milteliai, druska, skalavimo skystais
ar tabletes (tada tavo indaplovėje turi būti įjungta 3in1 funkcija)
Jei naudosi druską ją ipylus reikia palikti kokiai valandai, kad ji ištirptų, tada kiekvieną kartą pilti miltelius, o skalavimo skystį pripilti kiek tilps, kai pasibaigs užsidegs lemputė.
Dar labai svarbu sudėti indus taip, kad nepersidengtų vieni su kitais ir netrukdytų suktis purkštukmas. Aš tiesiog sudėjus indus jį pasuku, jei už ko kliūva, pataisau, dar svarbu, kad kokie indai neužspaustų tabletės/miltelių "durelių"
Su laiku išmoksi ir tikrai liksi patenkinta pirkiniu
Sėkmės
Papildyta:
QUOTE(Siaip @ 2008 07 16, 16:40)
Turiu AEG, viskas liux
Aš taip pat naudoju AEG, o sulaužyti viską galima
Papildyta:
QUOTE(SuperBaba @ 2008 07 16, 13:38)
O kur didziausia spasirinkimas indaploviu? nelabai yra laiko trankytis visur...
Tada siūlyčiau ir apsilankyti didžiuosiuose centruose Senukų, Topo Centro ar Elekromarkt