QUOTE(Verbgo @ 2008 07 13, 16:10)
Jeigu dar nepasirinkote indaplovės, tai tikrai nesiūlau Elektrolux 46010.
Didžiausia svajonė buvo įsigyti indaplovę. Kai nesi turėjęs tokio daikto, tai nežinai ko tau gali iš jo reikėti. Man šioje indalovėje pritrūko:
- skalavimo (tokios funkcijos nėra)
- jeigu daug indų nėra plauti, prisideda tik vienas krepšys, nėra galimybės paleisti tik viršų arba apačią, vis viena dirba viskas.
- labai dažnai blogai išskalauja. Atidarius dar pilna putų. Kadangi nėra skalavimo funkcijos, tenka laiką gaišti ir dar skalauti rankomis.
Didžiausia svajonė buvo įsigyti indaplovę. Kai nesi turėjęs tokio daikto, tai nežinai ko tau gali iš jo reikėti. Man šioje indalovėje pritrūko:
- skalavimo (tokios funkcijos nėra)
- jeigu daug indų nėra plauti, prisideda tik vienas krepšys, nėra galimybės paleisti tik viršų arba apačią, vis viena dirba viskas.
- labai dažnai blogai išskalauja. Atidarius dar pilna putų. Kadangi nėra skalavimo funkcijos, tenka laiką gaišti ir dar skalauti rankomis.
Kazkokia nesamone Tikrai kazkoks brokas..Mano senesnio modelio,nuostabi indaplove,jokiu problemu neturejau.Puikiai isplauna,isskalauja.Yra ir skalavimas(kokios turbut 5-10 min be milteliu).Vienodai gerai plauna ir su milteliais ,ir su tabletem..Kad blogai isskalauja tai tikrai ne butent" Elektrolux"modelis kaltas..Na,pas mane irgi nera pusinio plovimo,bet girdejau,kad nelabai skiriasi vandens kiekis-tik keliais litrais vandens..