QUOTE(Liubove @ 2008 06 26, 20:56)
o gal kas zino kokios pusiau imontuojamos indaploves buna metalo spalvos? nes internete ieskant beveik niekur nerasoma spalva...
Jei turi būti metalinės durelės, o indaplovė įmontuojama, tai ieškok AEG modelių su gale nurodytom raidėm U-M
QUOTE(Liubove @ 2008 06 26, 19:56)
o gal kas zino kokios pusiau imontuojamos indaploves buna metalo spalvos? nes internete ieskant beveik niekur nerasoma spalva...
mes pirkome SIEMENS SF48T542 su metalo spalvos durelemis
QUOTE(vaileta @ 2008 06 25, 09:03)
sakykit is kur gauti lietuviska indaploves AEG F Control VI instrukcija? Nusipirkau ir nemoku naudotis...
QUOTE(OPP @ 2008 06 26, 10:51)
o mes pirkom is markt.lt, net garantinio talono nepridejo, jau visas menuo kaip prasome, kad atsiustu, paskambinam, graziai pakalba ir toliau laukiam, tas pats ir su instrukcija, internetu siuncia man jie visa menesi. Labai nusivyliau sia internetine parduotuve daugiau jokios technikos is ten nepirksim, su neriba.lt jokiu problemu nebuvo
nors ir jau nusibodo kartoti, bet tiek to: jei iš buitinės technikos pardavėjo negavote lietuviškos instrukcijos ar garantijos talono, einat www.inspekcija.lt, susisiekiat su tais mielais žmonėmis - greitai problemos išsispręs
pardavėjas PRIVALO pateikti instrukciją lietuvių kalba ir garantinį taloną, ir čia negali būti jokių "nuolankių prašinėjimų" iš pirkėjo pusės.
QUOTE(Elzė @ 2008 06 25, 22:43)
o AEG F 60010 VI modelyje yra pusinis uzsatymas? ta prasme ne pilnas prikrovimas?
visuose AEG modeliuose, turinčiuose automatinę programą, nėra pusinės įkrovos pasirinkimo - automatinė programa padaro viską pati. ir šiaip, tai jau pakankamai atgyvenęs dalykas - 1/2 įkrova buvo svarbi, kai indaplovė naudodavo 20-30 l vandens plovimui, dabar gi naudoja viso labo 12, tai ir tas sutaupymas būtų ne toks žymus.
QUOTE(Elzė @ 2008 06 26, 00:13)
o is kur jami? juk jos kaip ir nebegamina
Papildyta:
o kokios nuomones apie F 65011 VI ?
Papildyta:
o kokios nuomones apie F 65011 VI ?
vietoj FControlVI yra naujas modelis F60010VI, kaip jau ir buvo rašyta. na paskaitykit bent porą psl atgal - negi čia rašom tik tam kad pirštus pamiklint
QUOTE(Saja @ 2008 06 25, 20:41)
AEG ir Electrolux instrukcijų daug čia, įvairiomis kalbomis. Bet tavo indaplovės lietuviškos instrukcijos ten nėra, nėra net rusiškos, užtat yra latviška, estiška, angliška, vokiška, prancūziška, ispaniška...
O Bosch ir Siemens instrukcijų, jei kam reikia, daug yra čia .
O Bosch ir Siemens instrukcijų, jei kam reikia, daug yra čia .
o siemens instrukcijos tik vokieciu kalba?
QUOTE(kettis @ 2008 06 26, 20:11)
vietoj FControlVI yra naujas modelis F60010VI, kaip jau ir buvo rašyta. na paskaitykit bent porą psl atgal - negi čia rašom tik tam kad pirštus pamiklint
tai va butent todel kad visa sia tema esu perskaicius ir klausiu is kur perka jau negaminama modeli
QUOTE(Elzė @ 2008 06 26, 19:24)
tai va butent todel kad visa sia tema esu perskaicius ir klausiu is kur perka jau negaminama modeli
A koks skirtumas gamina - negamina? Uždaviau paiešką ir gavau ieškomą modelį, kokios problemos? MAtomai, dar turi mūsiškiai užsipirkę, jei pasiūla yra
QUOTE(Elzė @ 2008 06 26, 21:24)
Tai, kad jisnebegaminamas visai nesenai, o tiekimas pasibaigė kokį mėn.
QUOTE(a79 @ 2008 06 27, 13:45)
A koks skirtumas gamina - negamina? Uždaviau paiešką ir gavau ieškomą modelį, kokios problemos? MAtomai, dar turi mūsiškiai užsipirkę, jei pasiūla yra
man tai jokių problemų. šiaip įdomu
QUOTE(Elzė @ 2008 06 28, 09:19)
man tai jokių problemų. šiaip įdomu
Elze,tai ko tada kvarsini galvas cia visiems?
Gal kuri galit patarti?
Persikeliau i naujus namus. Cia yra imontuota indaplove ConstructaC40(atrodo ).
Kur deti tas plovmo tabletes?
Stalciukas druskai yra- parasyta- SALT. ar ten pat ir tabletes dedas? nes daugiau jokiu atskiru ertmiu ner
Persikeliau i naujus namus. Cia yra imontuota indaplove ConstructaC40(atrodo ).
Kur deti tas plovmo tabletes?
Stalciukas druskai yra- parasyta- SALT. ar ten pat ir tabletes dedas? nes daugiau jokiu atskiru ertmiu ner
tai nieks man nepatarsit ?