Įvertinkit pasirinkimą - AEG F Control VI
Ačiū, Donatas ir Monika Tikrinuos
Išsirinksiu indaplovę ir keliausiu į kitą temą Dabar aktualiausia indaplovė, nes reik žinot koks priekis: ar su paslėptu valdymo skydeliu, ar su atviru
QUOTE(a79 @ 2008 06 23, 23:54)
paskaityk pora posmu atgal. as jau apie ja klausinejau
QUOTE(Elzė @ 2008 06 23, 23:07)
o as dabar toki klausima sumasciau
kai įsideda ta įmontuojama indaplovė? kai būna valdymas priekyje viskas man aišku- plokštė priveržia iki to "skydelio" ir viskas čiki.
O kaip būna su tokiom kur visi mygtukai ant durelių viršaus (briaunos). tai realiai tada uždarius ji pasislepia po stalviršium? g.gif o kaip tada valdyti? g.gif
tikiuosi kas nors suprato ko klausiau
kai įsideda ta įmontuojama indaplovė? kai būna valdymas priekyje viskas man aišku- plokštė priveržia iki to "skydelio" ir viskas čiki.
O kaip būna su tokiom kur visi mygtukai ant durelių viršaus (briaunos). tai realiai tada uždarius ji pasislepia po stalviršium? g.gif o kaip tada valdyti? g.gif
pilnai įmontuojamos indaplovės valdomos atidarius dureles - juk indaplovę "valdyti" reikia tik nustatant plovimo programą, tada jau uždarom dureles ir viskas. Vienintelis "matomo" valdymo panelio privalumas - plovimo metu matoma, kiek liko laiko iki programos pabaigos. Pilnai įmontuojamos indaplovės briauna su ekranėliu visiškai pasislepia po stalviršiu, todėl nieko nesimato.
QUOTE(a79 @ 2008 06 23, 23:54)
Išsirinksiu indaplovę ir keliausiu į kitą temą Dabar aktualiausia indaplovė, nes reik žinot koks priekis: ar su paslėptu valdymo skydeliu, ar su atviru
Šiaip bent jau Lietuvoje gerokai populiaresni modeliai su pilnai paslėptais skydeliais, turbūt lietuviai dar nori viską virtuvėje "paslėpti"
QUOTE(Elzė @ 2008 06 24, 00:07)
o as dabar toki klausima sumasciau
Man patinka, kai indaplovė visiškai paslėpta
Nreikia sukti galvos apie dizainą, be to nustatai viską prieš paleidžiant, po dega lemputė ant grindų, kol baigia plauti. Bet, jei ką pamiršai, visada gali atidaryti ir įdėti
O tos dalies kur neįsimontuoja nereikia valyti
Sveikutes Neseniai isigijau indaplove,tai dabar iskilo toks klausimelis Kas kiek reikia papildyti ta druska?
QUOTE(jure*** @ 2008 06 24, 17:04)
Sveikutes Neseniai isigijau indaplove,tai dabar iskilo toks klausimelis Kas kiek reikia papildyti ta druska?
kada uzsidegs lempute jog truksta druskos
QUOTE(dute_a @ 2008 06 24, 22:05)
kada uzsidegs lempute jog truksta druskos
Na o siaip apytikriai -kas menesi ar du
QUOTE(jure*** @ 2008 06 24, 22:49)
Na o siaip apytikriai -kas menesi ar du
na as dar neilgai naudojuosi bet manau kad tikrai reciau nei kas du menesius
QUOTE(jure*** @ 2008 06 24, 18:04)
Tai priklauso nuo to, kaip dažnai plausit. Bet dažniau nei į mėnesį nereikės
sakykit is kur gauti lietuviska indaploves AEG F Control VI instrukcija? Nusipirkau ir nemoku naudotis...
QUOTE(vaileta @ 2008 06 25, 09:03)
sakykit is kur gauti lietuviska indaploves AEG F Control VI instrukcija? Nusipirkau ir nemoku naudotis...
Man dave didmeninikas pas kuri pirkau.
Gal kas zinot, gal internete kur yra instrukciju?