Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(Eimutė @ 2007 04 03, 13:46)
Pas mus tokia pati indaplovė  wub.gif Super modeliukas  thumbup.gif Kolkas naudoju tabletes ir niekuo nesiskundžiu. Iš pradžių žadėjau naudot miltelius, bet kai po 2 vizitų į Thomas Philips jų neradau, nusipirkau tabletes. Taures ir visus stiklus tikrai labai gražiai išplauna. Kartais net pasižiūriu, kad rankomis daug darbo reikėtų įdėt, norint pasiekt tokio rezultato. Gal pas Tave kietas vanduo? Tuomet reikia papildomai druskos įpilti. Šiaip dažniausiai naudoju Eko 50 arba 30min programą. Po trumpos programos indai lieka šlapi, nes jų nedžiovina, bet palieku pravirą indaplovę ir jie kuo puikiausiai išdžiusta. Labai džiaugiuos, kad namuose atsirado tokia tarnaitė  wub.gif

vanduo tikrai kietas 4u.gif Tai ten i apacia druskos pripilt? Bet kai naudoji ta 3in1 nenaudoja kitu priemoniu, ar ne? g.gif

Siaip tikrai ji labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmukas @ 2007 04 02, 21:59)
Ar jums gerai isplaunamos pvz.stiklines ar siaip stiklo gaminiai?Pas mane ant visu stikliniu like ruozeliai,manau,kad atsirade nuo indaploves.

O kuo plauni? Tabletėmis ar atskirais gaminais? Jei atskirais, pamėgink pareguliuoti blizginimo skysčio kiekį, gal kas pasikeis 4u.gif
Atsakyti
o aš vistiek visada pilu druskos, tada kažkaip geriau išplauna, gal čia tikrai per kietas vanduo g.gif o indai dažnokai būna šlapi sad.gif tai ryte, po plovimo, tenka palaikyt atidarytą indaplovę, bet tai ne bėda, juk palygint su tuo, kad indų nereik plaut thumbup.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linaiva: 03 balandžio 2007 - 22:38
QUOTE(smilga saule @ 2007 04 03, 10:39)
Ar niekas nepazysta meistru ,aplamai nezinau kur indaploves taiso,dabar ji plauna jau tik po 4val. doh.gif

cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
O garantinis jau pasibaige?
Tai kreipkis i kokia technikos parduotuve, turetu rekomenduoti kazka 4u.gif
Atsakyti

Visa techniką pirkom Siemens iš pažistamo didmenininko.Sakė kad indaplovė-aukš.klasės su visais "navarotais". bet instrukcija prie jos-tai atsiprašau.Man-vištai su aukš.techniniu-tamsus miškas. Padėkit. Gal kas nepatingės parašyt nuo ko pradėt. Ar pirmakart plaunant pilt druska ir prasukt tusčia. Profesionales -atsiliepkit
Atsakyti
Tai va o as meistra pasigavau jau laukiu.Plauna pas mane ilgai labai jau.
O instrukcija tai paprasta ijunk ir tiek idek tablete ,o druskos manau geriau ipilt i tam skirta anga ir as gerai nezinau,bet gal an ten vandens uzpilt,nepamenu ,bet zinau pas mane kur druska ten vandens yra,o as pati tai nezinau kada dapylt ,va sendien ir paklausiu.
Kas del svarumo tai tie 3 in 1 atomas todel ir isplauna.
Atsakyti

QUOTE(Rasiuks29 @ 2007 04 04, 11:53)
Visa techniką pirkom Siemens iš pažistamo didmenininko.Sakė kad indaplovė-aukš.klasės su visais "navarotais". bet instrukcija prie jos-tai atsiprašau.Man-vištai su aukš.techniniu-tamsus miškas. Padėkit. Gal kas nepatingės parašyt nuo ko pradėt. Ar pirmakart plaunant pilt druska ir prasukt tusčia. Profesionales -atsiliepkit

Pirmą kartą, jei nenaudoji 3 in 1 tablečiu
reikėtų supilti druska ir palikti valandžiukei
Kiek pamenu pirmą kartą pyliau ir vandens į tą pačią talpą
Taip pat pilti blizgiklį į jam skirtą vietą (čia taip pat jei nenaudoji 3 in 1)
Na žinoma, kad naują daikta gal ir neblogai prasukti tusčią (trumpą rogramą)

Na, o jei naudosi 3 in 1 ar 4 in 1
Tai viso šito nereikės, dedi tabletę paspaudi "Auto" + 3 in 1 programą ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 11 balandžio 2007 - 18:39
o sakykit ar cia taip turi buti, kai plaunant karts nuo karto taip kazkas spragteli ten pas ja g.gif
Pirma kart galvojau kad kokia taure sprogo unsure.gif Bet nieko, visada viskas savo formoj 4u.gif
Atsakyti
norėjau paklausti tokio dalyko, baigėsi druska, o kai atidariau, ten ta talpykla druskos pilna vandens. Kaip jūs darot - tą vandenį kažkaip išsiurbiat ar kaip? Kaip ten tą druską papildyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2007 04 09, 18:23)
tą vandenį kažkaip išsiurbiat ar kaip? Kaip ten tą druską papildyt?  blush2.gif

pilu nekereipdama dėmesio į vandenį.. jis išbėga nuo druskos tūrio... 4u.gif

mes turim siemensą.. modelis sena.. bet plauna liux thumbup.gif pirkom ją naudotą.. už 260lt rolleyes.gif naujai babkių neradom cool.gif nu ir nesiskundžiu... gal elektros ir daugiau valgo.. bet irnesakyk.gif
dabar naujai vietai irgi reikėjo indaplovės.. sakaiu skirsiu iki 500lt... ir vėl pirksiu naudotą.... nu ir ką.. visai netyčia radau naują zanussi tik seno modelio.. už 100lt lotuliukas.gif patikrinom su vyru.. viskas veikia bigsmile.gif o šita dar ir ta didžioji... tai super thumbup.gif

ai tiesa.. abi indaplovės integruojamos lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, ir man indų plovimas tikra kančia doh.gif Jau geriau tris kartus grindis išluostyt doh.gif Tai naujoj virtuvėj ir aš jau indaplovę turėsiu biggrin.gif Iš tikro, jau turim įsigiję AEG Favorit 84470 VI , tik virtuvė dar gaminama, tai naudotis negaliu doh.gif Tai indus dažniausiai vyras plauna, aš pažadu, kad "vėliau" suplausiu ir numuilinu paskui "netyčia", tai vyras neapsikentęs pats išplauna blush2.gif Gerai, kad kantrus jis pas mane smile.gif Na, o aš tai jau sakiau plausiu ir plausiu tuos indus, kai tik indaplovę pajungs tongue.gif man tos indaplovės tikrai kaip stebuklas buity atrodo biggrin.gif Na, kaip kokia automatinė skalbimo mašina, be kurios turbūt nei viena neišsiverstumėt. tongue.gif
Atsakyti