Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(Zilvinas @ 2008 06 14, 16:54)
Deje yra prekiu beveik visiskai identisku, o kainos skiriasi.
Kam tada moketi papildomus pinigus? Tik uz varda?

Matai, yra zmoniu, kuriems kartais svarbu yra vardas, o tik antroje vietoje prekes turimos funkcijos. Tai, manau, tikrai ju pasirinkimas ir noras tureti butent toki o ne kitoki prekini zenkla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 06 14, 20:14)
Matai, yra zmoniu, kuriems kartais svarbu yra vardas, o tik antroje vietoje prekes turimos funkcijos. Tai, manau, tikrai ju pasirinkimas ir noras tureti butent toki o ne kitoki prekini zenkla mirksiukas.gif

Nematau tame logikos.
Atsakyti
Sveiki.
Ieskom indaploves, imontuojamos, 45cm. plocio, kaina ~2000lt. Gal galetumet parekomenduoti konkrecius modelius? Aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Mariaus mama @ 2008 06 14, 21:30)
Sveiki.
Ieskom indaploves, imontuojamos, 45cm. plocio, kaina ~2000lt. Gal galetumet parekomenduoti konkrecius modelius? Aciu:)

Siemens SF 64T353
Atsakyti
Zilvinai, baisiai gudriai cia reiskiates, jau net esu pafiltravus tamstos zinutes rolleyes.gif Tai ir as uzklausiu- o i kokius modelius rekomenduojat atkreipti demesi, perknat imontuojama el. orkaite (kaina 1700 butu gerai) ir gartrauki (virsus bus dujinis, virtuve 7 kv m, neimontuojamas)
Aciu...
Atsakyti
Beje, radau forumo skyriu apie skalbykles/dziovykles, ale ten jau menuo ner atsiliepimu. Gal tas skyrius jau uzdarytas, gal yra koks kitas naujesnis siai temai? O gal Zilvinas ir sitoj srity gali patarti? Zodziu - ieskom skalbykles ir dziovykles (dvieju daiktu). Kadangi vietos nera daug, galvojam statyt viena virs kito (sako, yra kazkoks remas), sieninej spintoj. Ar taip statyti galima tik imontuojamus daiktus, ar ir iprastus? Ir kokius modelius rekomenduotumet? Kaina - po ~2000-3000 kiekvienam?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2008 06 14, 21:51)
Zilvinai, baisiai gudriai cia reiskiates, jau net esu pafiltravus tamstos zinutes  rolleyes.gif Tai ir as uzklausiu- o i kokius modelius rekomenduojat atkreipti demesi, perknat imontuojama el. orkaite (kaina 1700 butu gerai) ir gartrauki (virsus bus dujinis, virtuve 7 kv m, neimontuojamas)
Aciu...

Uz tokia suma rinkciausi is AEG, Electrolux.
O gartraukiu ivairove didele.
Siaip sioje temoje apie indaploves vyksta diskusijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2008 06 14, 23:09)
Uz tokia suma rinkciausi is AEG, Electrolux.
O gartraukiu ivairove didele.
Siaip sioje temoje apie indaploves vyksta diskusijos smile.gif

aciu.

o del gartraukiu- tai kad ju temoje isvis diskusija 0
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2008 06 15, 06:45)
aciu.

o del gartraukiu- tai kad ju temoje isvis diskusija 0

http://www.supermama...?...6883&st=276
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 06 14, 16:03)
4u.gif Siap man visiskai vienodai, kaip kas uzsidirba. Ne mums tai spresti. O jei, kaip tu sakai, topocentras sugebejo irodyti vartotojams, kad Blomberg yra pranasesnis, tai tik jiems tai yra pliusas. Cia kaip versle, negrazu neigiamai atsiliepti ar varyti ant savo konkurentus, juos reikia gerbti, tada gerbs ir tave. Bet cia jau manau atskiros diskusijos tema.

Mes galim diskutuoti apie prekiu zenklus, dalintis savo patirtimi, o jeigu kas nors yra nepatenkintas kokia nors parduotuve, tai cia jau kitas reikalas. smile.gif

Del to, noriu pasakyti, nera geru ar blogu prekiu, yra tik aukstesnes arba zemesnes kokybes. Ir kiekvienas sprendzia pagal savo poreikius ir kisene. mirksiukas.gif

Oi, tik nepradėkim čia kalbėt apie pagarbą. Tikrai gerbiu Topocentro [t.y. AG Trade] marketingistus, kad sugebėjo žmones įtikinti, kad Beko yra angliška technika (nes populiariausia Anglijoj), o Blomberg - vokiška. Pabrėžiu - įtikinti, o ne įrodyti, kad šių dviejų brandų technika yra pranašesnė. Ir žinoma būtų keista, jei milijonai litų, sumerktų į reklamas, nepadarytų to stebuklo smile.gif Tik kodėl turėčiau gerbti juos už tai, kad tą patį turkišką daiktą kitu vardu pardavinėja patikliems lietuvaičiams už dvigubą kainą? Man tai atrodo tiesiog apiplėšinėjimas, ir tiek smile.gif Ir tikrai nesu nepatenkintas topocentro parduotuvėmis, nes jose dirba vieni geriausių (žiniomis) pardavėjų, ir tuo pačiu visiškai suprantu, kad valdžia jiems yra aiškiai nurodžiusi, kokius brandus reikia pardavinėti [beko, blomberg, gorenje] - elementarus biznis, ir tiek. Tik va gaila man jų, kad turi pardavinėti turkišką ir slovėnišką techniką kaip "pranašesnę" už visus kitus brandus smile.gif

QUOTE(Mariaus mama @ 2008 06 14, 23:07)
Beje, radau forumo skyriu apie skalbykles/dziovykles, ale ten jau menuo ner atsiliepimu. Gal tas skyrius jau uzdarytas, gal yra koks kitas naujesnis siai temai? O gal Zilvinas ir sitoj srity gali patarti? Zodziu - ieskom skalbykles ir dziovykles (dvieju daiktu). Kadangi vietos nera daug, galvojam statyt viena virs kito (sako, yra kazkoks remas), sieninej spintoj. Ar taip statyti galima tik imontuojamus daiktus, ar ir iprastus? Ir kokius modelius rekomenduotumet? Kaina - po ~2000-3000 kiekvienam?

Taip, skalbyklė ir džiovyklė gali su specialaus tvirtinimo rėmo pagalba būti sumontutos viena ant kitos, kiek žinau tokius sprendimus turi Siemens, Bosch, AEG, Electrolux, dar berods Miele, gal ir kiti. Statosi būtent paprastos, neįmontuojamos skalbyklė ir džiovyklė viena ant kitos. Už tokią kainą aš rekomenduočiau pažiūrėti AEG skalbykles L74850 arba L84950 ir džiovykles T58840R arba T59840. Žilvinas savo ruožtu manau pasiūlys kažką iš Siemens smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2008 06 14, 22:37)
Siemens SF 64T353

Nieko nesuprantu doh.gif. Buvau išsirinkusi Siemens SF 64T354, tai dabar palyginau ją su Siemens SF 64T353. Ir matau, kad beveik visi parametrai vienodi, išskyrus kad antrojoje didesnės vandens sąnaudos, didesnis triukšmo lygis, ir stipriai didesnė kaina blink.gif. Eurobuitis tik šią antrąją ir turi... Ar čia koks naujas modelis, o mano išrinktas jau pasenęs? g.gif Ir kuo tada tas naujas geresnis? unsure.gif
Atsakyti
O kuria indaploves modeli geriau rinktis?
AEG F 65011 VI ar F Control VI

aciu uz patarimus
Atsakyti