QUOTE(Elzė @ 2008 06 13, 22:36)
Perskaičiau visą temą sąžiningai. Labai protingų minčių radau. Tikiuosi gal ir man patarsite. Ieškom indaplovės. Tačiau nelabai turim išsikėlę reikalavimų, nes nelabai ir suprantam. reikia įmontuojamos.
Labai didelio skirtumo nėra ar 45 ar 60cm. Kol kas esam dviese, tai mastau kad hal ekonomiškiau 45 cm pirkti
Kaina tai būtų gerai iki 1600lt
kaip pvz ARDO LS 9117BX?
ir dar- o kur Kaune perkate? nes aš kol kas aplankiau Senukus, Topo centra ir electromarkt. ir šiaip negi tik ten buitinė technika Kaune perkama?
Labai didelio skirtumo nėra ar 45 ar 60cm. Kol kas esam dviese, tai mastau kad hal ekonomiškiau 45 cm pirkti
Kaina tai būtų gerai iki 1600lt
kaip pvz ARDO LS 9117BX?
ir dar- o kur Kaune perkate? nes aš kol kas aplankiau Senukus, Topo centra ir electromarkt. ir šiaip negi tik ten buitinė technika Kaune perkama?
O as pirkau"Hobby Hall" issimoketinai"Elektrolux",kainavo su viskuo apie 1400.Jinai pusiau imontuojama,na,gal ne pats naujausias mados klyksmas,bet man ji po senos Kai as skaitau,kad kai kurios cia turi kokiu nors problemu,man -jokiu nebuvo(tfu,tfu,tfu..)Ir su milteliais,ir su tabletem plauna be jokiu problemu Pas mus vanduo kietas,sprendziu pagal elektrini arbatinuka,bet pas mane skalavimo skystis nustatytas ant 3-visokie stikliniai indai blizga kaip kristoliniai