Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

Pdekit issirinkti indaplove... Sakykit ar verta demesio si AEG F Control VI ? Ir kuom pranasesne sita - F 86080 VI, jei uz ana skiriasi tuo kad joje yra apsvietimas, viena daugiau programa, bei naudoja vienu litru maziau vandens? O gal jos rinktos skirtingose salyse, ne Vokietijoje? Dekui uz info...
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 05 19, 15:36)
Pdekit issirinkti indaplove... Sakykit ar verta demesio si AEG F Control VI ? Ir kuom pranasesne sita - F 86080 VI, jei uz ana skiriasi tuo kad joje yra apsvietimas, viena daugiau programa, bei naudoja vienu litru maziau vandens? O gal jos rinktos skirtingose salyse, ne Vokietijoje? Dekui uz info...

Jos abi rinktos ne Vokietijoje. Pati turiu AEG F Control VI ir esu visiskai patenkinta.Naudoju pagrinde tik viena eko programa.
Atsakyti
QUOTE(OPP @ 2008 05 13, 19:54)
Sveiki, reikia patarimo, ieskome montuojamos indaploves, 45 cm, visiskai integruota netinka, noretume kad dureles butu juodos, ar metaliko spalvos, o ji pati kistusi po stalvirsiu. Internete radau tik gorenje, ir ivarius dureliu pvz., dureles grazios, tik kad ta firma nelabai patinka, gal galetumet patarti koki modeliuka?

Yra Whirlpool su metaliko durelem, siauros ir pakisamos po stalvirsiu. Jei kils daugiau klausimu, gali rasyti man i Skype: buitine.technika

Papildyta:
QUOTE(irmaMO @ 2008 05 19, 20:13)
Jos abi rinktos ne Vokietijoje. Pati turiu AEG F Control VI ir esu visiskai patenkinta.Naudoju pagrinde tik viena  eko programa.

Jos abi rinktos Italijoje. Dabar geriausia ziureti i Siemens, nes jos dar vis Vokiskos smile.gif
Atsakyti
dabar sako kad dauguma jau ne vokiskos, mazai ju belike, kazin kodel 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abute @ 2008 05 21, 15:33)
dabar sako kad dauguma jau ne vokiskos, mazai ju belike, kazin kodel  4u.gif

na, tiesiog todel, kad ieskoma pigesnes darbo jegos ir mazesniu mokesciu, nes technika kiekvienais metais vis pinga wink.gif aisku ir kokybes saskaita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintuxx @ 2008 05 21, 15:40)
na, tiesiog todel, kad ieskoma pigesnes darbo jegos ir mazesniu mokesciu, nes technika kiekvienais metais vis pinga wink.gif aisku ir kokybes saskaita smile.gif

o kodel mes lietuviai kokybiskos technikos negauname, o tik ssss.... ,atsiprasau ax.gif , o paskui vargstame su ja, zinoma ne visi gali ipirktu brangiu dalyku, bet kas gali ir tai nera , gaila
Atsakyti
QUOTE(Abute @ 2008 05 21, 15:43)
o kodel mes lietuviai kokybiskos technikos negauname, o tik ssss.... ,atsiprasau ax.gif  , o paskui vargstame su ja, zinoma ne visi gali ipirktu brangiu dalyku, bet kas gali ir tai nera , gaila

mes gauname lygiai tokia pat kaip ir kiti smile.gif jei yra noro ir lesu laaabai gerai technikai, tai visiskai nesunku gaut smile.gif bet klausimas, ar ruosiates visa savo likusi gyvenima kepti su ta pacia orkaite ? kai po kokiu 3 metu atsiranda ekonomiskesnes, funkcionalesnes ir graziasnes ? smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

gal galesit man padeti - musu namams reikia nedideles ir ekonomiskos indaploves.
tos 80cm griozdo ner kur statyti, o ir gyvenam tik dviese..

Tiesa, norejau paklausti - ar isigijus indaplove nepadidejo vandens ir elektros saskaitos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2008 06 11, 13:06)
Tiesa, norejau paklausti - ar isigijus indaplove nepadidejo vandens ir elektros saskaitos? g.gif

Nepadidėjo 4u.gif Vandens netgi sumažėjo, nes virtuvėje nebenaudojam karšto vandens tongue.gif
Mes dviese tą didelę kasdien pripildom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2008 06 11, 12:06)
Sveiki smile.gif

gal galesit man padeti - musu namams reikia nedideles ir ekonomiskos indaploves.

ne, atrodo nepadidėjo. Mes 3 asmenų šeima mažą pridedam per 2 dienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2008 06 11, 13:06)
Sveiki smile.gif

ne 80, o 60 cm plocio

aš turiu 45 cm pločio ir svajoju apie 60, nes puodai visi labai daznai netelpa, tikrai naudingiau 60, bet jei netelpa, tai tiks ir 45 mirksiukas.gif

Atsakyti
Labas 4u.gif
Planuoju pirkti indaplove. Kuris is siu variantu butu geresnis
AEG 65411VI
AEG 84470VI
ELECTROLUX ESL 46010
Labai noreciau kad kas man patartu 4u.gif
Beje visos yra 45 cm ir jei kartais zinot geresni varianta nei sios tai parasykit pavadinima. Noreciau itilpti i 1600 lt suma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilan: 11 birželio 2008 - 20:38