Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(Nosferatu @ 2008 05 08, 11:22)
Prasau patarimo. Turiu indaplove jau metus laiko AEG Favorit , paskutiniu laiku blogai plauna puodus  doh.gif
Isvalem su spec. zele "Calgonit" nepadejo, naudojam tabletes papiges, gal del to ?
Uzsisakiau is Amway tableciu plauti indams, gal sios geresnes ir pagaliau isplaus puodus  doh.gif
Gal dar kokios uzsleptos problemos, nu nzn ka daryti bet nervas ima, toks jausmas kaip skalbimo masina is drabuziu demiu neisimtu, tai taip su indaplove is puodu riebalus neisplauna, palieka ruozus  g.gif

Visu pirma reikai ziureti ar yra druskos.
Antra reikia ziureti blizgiklio norma, jeigu jo per daug arba per mazai, gali atsirasti demiu, nubegimu, arba baltu trupiniu.
Bet gali buti ir kitos problemos.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2008 05 08, 13:55)
Visu pirma reikai ziureti ar yra druskos.
Antra reikia ziureti blizgiklio norma, jeigu jo per daug arba per mazai, gali atsirasti demiu, nubegimu, arba baltu trupiniu.
Bet gali buti ir kitos problemos.

Druskos visada pilna bigsmile.gif
o kas tas blizgiklio norma ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 05 08, 13:05)
Druskos visada pilna  bigsmile.gif
o kas tas blizgiklio norma ? g.gif

Turetu buti instrukcijoje parasyta kaip reguliuojasi blizgiklio norma.
Tiesiog reikia bandyti, viena akrt padidinti blizgiklio norma, kita kart pamazinti ir stebeti kas gaunasi.
Atsakyti
Ale Zilvinas ir saunuolis! thumbup.gif Ne viena juk turi indaploves,o patarti negali biggrin.gif Mano seima nutare,kad per didele blizgiklio norma,tipo per daug chemikalu(nors buvo nustatyta ant 3),nustaciau ant 2-isplovus is karto ant blizgiu pavirsiu kazkokie ruozai pasimate..Vel perstaciau ant 3-viskas tvarkoj!
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 05 08, 13:22)
Prasau patarimo. Turiu indaplove jau metus laiko AEG Favorit , paskutiniu laiku blogai plauna puodus  doh.gif
Isvalem su spec. zele "Calgonit" nepadejo, naudojam tabletes papiges, gal del to ?
Uzsisakiau is Amway tableciu plauti indams, gal sios geresnes ir pagaliau isplaus puodus  doh.gif
Gal dar kokios uzsleptos problemos, nu nzn ka daryti bet nervas ima, toks jausmas kaip skalbimo masina is drabuziu demiu neisimtu, tai taip su indaplove is puodu riebalus neisplauna, palieka ruozus  g.gif

Manyčiau arba užsinešė fitrai arba kaitinimo elementas apkalkėjo...
Pirmiausia išsivalykit fitrus, tada, jei nepadės pabandykit su nukalkintoju prasukti...
Na, Amway nemanau, kad padės, jei ten tikrai viskas iš natūralių medžiagų... manyčiau efektas bus tik silpnesnis, čia nebent sveikiau...
Chemija yra chemija... smile.gif
O jei ką, visada gali paskambint į garantinį aptarnavimą ir pasitarti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 08 gegužės 2008 - 17:44
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 05 08, 18:41)
Manyčiau arba užsinešė fitrai arba kaitinimo elementas apkalkėjo...
Pirmiausia išsivalykit fitrus, tada, jei nepadės pabandykit su nukalkintoju prasukti...
Na, Amway nemanau, kad padės, jei ten tikrai viskas iš natūralių medžiagų... manyčiau efektas bus tik silpnesnis, čia nebent sveikiau...
Chemija yra chemija... smile.gif
O jei ką, visada gali paskambint į garantinį aptarnavimą ir pasitarti  blush2.gif

Aciu visiems patarusiems. Bandysim ieskot iseities, skambinsiu meistriukui ir bandysim amway indaploves tabletes g.gif
Atsakyti
Sveiki, reikia patarimo, ieskome montuojamos indaploves, 45 cm, visiskai integruota netinka, noretume kad dureles butu juodos, ar metaliko spalvos, o ji pati kistusi po stalvirsiu. Internete radau tik gorenje, ir ivarius dureliu pvz., dureles grazios, tik kad ta firma nelabai patinka, gal galetumet patarti koki modeliuka?
Atsakyti
Amway tabletes išsprendė visas bėdas
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 05 13, 21:23)
Amway tabletes išsprendė visas bėdas

O kokia ju kaina?Ar dar ka nors papildomai naudojate be tableciu(druska,skalavimo skysti)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmaMO: 14 gegužės 2008 - 08:25
QUOTE(irmaMO @ 2008 05 14, 09:24)
O kokia ju kaina?Ar dar ka nors papildomai naudojate be tableciu(druska,skalavimo skysti)?

Aš naudoju miltelius, poveikis tas pats 1,5 kg. apie 60 Lt Tabletes brangiau 6o tab. , bet sako, galima dalint pusiau, jai pusetinai svarus indai, bet zaisti nesinori. Klauskite tiksliu kainu pas konsultantus, nes mano drauge man pardave pigiau. Kaina uzrasiau kokia gautumete pas konsultantus.
Atsakyti
labas. o pries perkant indaplove man is viso iskilo klausimas - ar ji ekonomiskesne nei plovimas rankomis? kokie jos pirkimo pliusai? Nes kiek skaiciau, tai ir genda ir plovimo priemones brangios , tik tiek kad nereikia paciam indu plauti. kaip jus apsisprendet pirkti indaplove ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Germani @ 2008 05 18, 19:50)
labas. o pries perkant indaplove man is viso iskilo klausimas - ar ji ekonomiskesne nei plovimas rankomis? kokie jos pirkimo pliusai? Nes kiek skaiciau, tai ir genda ir plovimo priemones brangios , tik tiek kad nereikia paciam indu plauti. kaip jus apsisprendet pirkti indaplove ar ne?

Pas mane su eko programa vandens sunaudoja 15litru,priemonems isleidau 40litu ir naudoju jas jau 3men.ir puse net nesunaudojau.O apsisrendima nuleme tai kad atsibodo stoveti prie kriaukles ir valanda laiko plauti tas lekstes ir puodus.Dabar tik sudedu,ijungiu ir laisva.Visa laika,kuri suvalgydavo indu plovimas,galiu skirti sau ir savo maziukui bei vyrui.Esu labai patenkinta sia pagalbininke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti