Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(silagele @ 2008 04 03, 23:36)
tai as ir matau, kad ne taip suprato, del to gi ir perklausiu.  blink.gif
kaip tada zmogui suzinoti, ko jam reikia, jei staiga iskyla toookia didele problema, kad zmogus antrasyk perklausia?  g.gif  blink.gif
priestaraujate pati sau tamsta: "cia nepakankamai paklausete- o cia jau per daug klausiate..." umn.gif
....turiu pastebeti - gi keistokas budas prie zmoniu kabinetis....huh.gif

reglamentas - ne reglamentas, bet gal jau užteks eterį teršti "esminiais" klausimais ir pasipiktinimais į kažkokius negaunamus atsakymus? Jei specai Jums taip sakė, tai ko jais netikit? Galų gale jau aiškiai buvo atsakyta "Mano labai panasi "Elektrolux',tik senesnio modelio.Indai tikrai neiskrenta o indaploves dureles atsidaro vienos,stalciai isvaziuoja ant ratuku tik kai juos patrauki" - kas dar čia liko neatsakyta, nesuprantu? doh.gif O jei kyla kažkokios abejonės, imkit AEG F86080VI, o ne ESL67030 ir bus rami galva. visiems.
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2008 04 04, 04:18)
reglamentas - ne reglamentas, bet gal jau užteks eterį teršti "esminiais" klausimais ir pasipiktinimais į kažkokius negaunamus atsakymus? Jei specai Jums taip sakė, tai ko jais netikit? Galų gale jau aiškiai buvo atsakyta "Mano labai panasi "Elektrolux',tik senesnio modelio.Indai tikrai neiskrenta  o indaploves dureles atsidaro vienos,stalciai isvaziuoja ant ratuku tik kai juos patrauki" - kas dar čia liko neatsakyta, nesuprantu?  doh.gif O jei kyla kažkokios abejonės, imkit AEG F86080VI, o ne ESL67030 ir bus rami galva. visiems.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2008 04 04, 03:18)
reglamentas - ne reglamentas, bet gal jau užteks eterį teršti "esminiais" klausimais ir pasipiktinimais į kažkokius negaunamus atsakymus? Jei specai Jums taip sakė, tai ko jais netikit? Galų gale jau aiškiai buvo atsakyta "Mano labai panasi "Elektrolux',tik senesnio modelio.Indai tikrai neiskrenta  o indaploves dureles atsidaro vienos,stalciai isvaziuoja ant ratuku tik kai juos patrauki" - kas dar čia liko neatsakyta, nesuprantu?  doh.gif O jei kyla kažkokios abejonės, imkit AEG F86080VI, o ne ESL67030 ir bus rami galva. visiems.

liudna matyti , kaip aboluciai nera elementarios zmogiskos tolerancijos, noro padeti ir bendravimo kulturos ... doh.gif
as cia nereiskiu jokio pasipiktinimo atsakymais, o tik bandau patikslinti man reikalinga informacija -prasau nepuldineti zmoniu nepagristom pretenzijomis. schmoll.gif Ir isvis berods sitas skyrelis suteiktas parduotuviu ir prekiu pasirinkimo teminiams klausimams viesai aptarineti o ne komunikacinems konsultacijoms. Kokia jusu asmenine teise viesame forume nurodyneti, kiek klausimu uzdavineti???
Beto, griztant prie aptariamos temos, tai kas liecia specus, tai galiu pasakyti, kad nuvaziavus i pardavimo salona daznai gauni pateikta taip informacija, kad sandoris eitu i nauda pardavejui o ne pirkejui, o ir pardavejai patys dazniausiai gi nera praktikoje pasinaudoje preke ir kazin ar atlieka apklausas savo pirkeju(bent as jau niekada nebuvau sulaukusi uzklausimo is pardavejo) kaip jis patenkitas savo produktu. Todel ir teiraujuosi praktines patirties atitinkamos temos puslapyje eiliniu vartotoju.
Todel jeigu neturit ka naudingo man patarti siai temai pritinkanciu aptarinejamu man rupimu klausimu, labai prasau savo 'komunikacinius' patarimus pasilaikyti komentarams kitoje temoje. Aciu, sito pokalbio tema baigta. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas galetu pakonsultuot:
pries pora men nusipirkom indaplove AEG F86080VI, viskas buvo ok, bet va jau gal kokios pora saviaciu plaunant uzsidegineja indikatorius aceit uzblokuotas virsutinis purkstuvas. indus bandziau deti ivairiausiais budais, pries kiekviena plovima sudejusi indus patikrinu ar visi purkstuvai laisvai prasisuka, siandien netgi paleidau tuscia masina, ir vistiek jis dega. kas cia galetu buti...? gal kas susidure?
Atsakyti
QUOTE(sigitaju @ 2008 04 09, 22:00)
Sveiki,
gal kas galetu pakonsultuot:
pries pora men nusipirkom indaplove AEG F86080VI, viskas buvo ok, bet va jau gal kokios pora saviaciu plaunant uzsidegineja indikatorius aceit uzblokuotas virsutinis purkstuvas. indus bandziau deti ivairiausiais budais, pries kiekviena plovima sudejusi indus patikrinu ar visi purkstuvai laisvai prasisuka, siandien netgi paleidau tuscia masina, ir vistiek jis dega. kas cia galetu buti...? gal kas susidure?

Pas mus kazkas panasaus buvo ( mano aeg F86070VI). Pasirode, kad sugedes indikatorius purkstuvo gale, kuris skenuoja, kada purkstuvas sukasi.Mums meistras pakeite purkstuva ir viskas ciki.
Atsakyti
aciu aukso dulkele,
i domu cia daznai toks gedimas pasitaiko..? ar daugiau taip niekas nepakomentuos...? verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,renkuosi visa technika,tai uzsukau ir cia ax.gif akis uzkliuvo uz Siemens SE 66T373 gal kas galit pakomentuot,patart ar siaip pasiulyt dar kazka g.gif
Atsakyti
QUOTE(bangele @ 2008 04 15, 01:14)
Sveiki,renkuosi visa technika,tai uzsukau ir cia ax.gif akis uzkliuvo uz Siemens SE 66T373 gal kas galit pakomentuot,patart ar siaip pasiulyt dar kazka g.gif

Sakyčiau geras pasirinkimas, Vokietijoje surinkta. Siūlyčiau ir pirkti ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

norejau paklaust... tiksliau ka galit patart:
man indai po plovimo, nesvarbu po kurios programos, lieka purvini, tokie kaip smeliu aplipe. Man gal reikia kazkaip dugna isvalyt? na isvalau kad nelikto po pastarojo karto maisto likuciu, gal reik kazkaip giliau? g.gif filtra pavalau. Gal jau druska reik keist? g.gif kaip ja pakeist? siaip dar pilna ten... ale jau kokius 9 men ta pati... doh.gif as manau kad tas "smelis" tai nuo senos druskos... bet kaip senaja iskrapstyt?
Atsakyti
QUOTE(solele @ 2008 05 05, 20:38)
Sveikos,

norejau paklaust... tiksliau ka galit patart:
man indai po plovimo, nesvarbu po kurios programos, lieka purvini, tokie kaip smeliu aplipe. Man gal reikia kazkaip dugna isvalyt? na isvalau kad nelikto po pastarojo karto maisto likuciu, gal reik kazkaip giliau?  g.gif  filtra pavalau. Gal jau druska reik keist?  g.gif  kaip ja pakeist? siaip dar pilna ten... ale jau kokius 9 men ta pati... doh.gif as manau kad tas "smelis" tai nuo senos druskos... bet kaip senaja iskrapstyt?

Siulyciau pirmiausia pasiskaityti atidziai naudojimosi instrukcija.
Druska nekeisti reikia, druska reikia paipldyti, instrukcijoje rasite kaip.
Ir dar nemazai niuansu yra del plovimo, apie tai buvo rasyta forume.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas: 06 gegužės 2008 - 07:37
Pirkau, naudota, be instrukcijos... unsure.gif
Atsakyti
Prasau patarimo. Turiu indaplove jau metus laiko AEG Favorit , paskutiniu laiku blogai plauna puodus doh.gif
Isvalem su spec. zele "Calgonit" nepadejo, naudojam tabletes papiges, gal del to ?
Uzsisakiau is Amway tableciu plauti indams, gal sios geresnes ir pagaliau isplaus puodus doh.gif
Gal dar kokios uzsleptos problemos, nu nzn ka daryti bet nervas ima, toks jausmas kaip skalbimo masina is drabuziu demiu neisimtu, tai taip su indaplove is puodu riebalus neisplauna, palieka ruozus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 08 gegužės 2008 - 11:23