Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

ar kas nors naudojate elektrolux indaploves, kur indai sudedami va taip kaip apatineje lentynoje, t.y. krepsio/stalciaus judejimo kryptimi:
user posted image

Nes girdejau is specu kad buvo nusiskundimu del nepatogumu atseit iskrenta indai tokiose doh.gif

zodziu, lyg jau galutinai apsisprendusi rinktis tarp elektroluxo ESL67030 ir aeg F86080.
Ar zinote- siu indaploviu dureles atsidaro kartu su krepsiu ? g.gif
Jei turite koki patyrima apie jas, buciau dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silagele: 02 balandžio 2008 - 07:19
QUOTE(alileo @ 2008 04 01, 21:12)
Tai va, pravalas su ta druska sad.gif  Instrukcijose rašo, kad nereikia. Parduotuvėje sako, kad būtina. Kuo tikėt?  g.gif

g.gif Pas mane instrukcijoj parasyta,kad naudojant tabletes ir funkcija 3in1,druskos ir blizgiklio padavima blokuoja pati indalplove.
Papildyta:
QUOTE(silagele @ 2008 04 02, 08:11)
ar kas nors naudojate elektrolux indaploves, kur indai sudedami va taip kaip apatineje lentynoje, t.y. krepsio/stalciaus judejimo kryptimi:
user posted image

Nes girdejau is specu kad buvo nusiskundimu del nepatogumu atseit iskrenta indai tokiose doh.gif

zodziu, lyg jau galutinai apsisprendusi rinktis tarp elektroluxo ESL67030 ir aeg F86080.
Ar zinote- siu indaploviu dureles atsidaro kartu su krepsiu ?  g.gif

Pas mane dedasi taip irankiu krepsys ir niekas ten neiskrenta.O beto(pagal instrukcija), krepsi gali deti bet kur apatiniame stalciuje.
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2008 04 02, 09:11)
user posted image

Ar zinote- siu indaploviu dureles atsidaro kartu su krepsiu ?  g.gif

Mano labai panasi "Elektrolux',tik senesnio modelio.Indai tikrai neiskrenta biggrin.gif o indaploves dureles atsidaro vienos,stalciai isvaziuoja ant ratuku tik kai juos patrauki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saule71 @ 2008 03 29, 12:15)
Gal kam teko aiskintis ar yra indaplove , kuria butu galima imontuot i 44*54 skyle. Iskart nedejom, tai baldininkai "sufalsyvavo" ir paliko tik tiek vietos.

Pati nueik i parduotuve ir isssimatuok indaplove, nes gamintojai raso 45 cm., bet keli cm. +- gali "plaukioti", mums taip su skalbianke buvo, raso 60 cm. bet realiai buvo keli cm. didesne doh.gif, turejom vargo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 04 02, 07:35)
Pas mane dedasi taip irankiu krepsys ir niekas ten neiskrenta.O beto(pagal instrukcija), krepsi gali deti bet kur apatiniame stalciuje.

na seip klausimas ne apie viena IRANKIU dekla bet butent leksciu sudejima (kai jos susidelioja kaip paveikslelyje- sonu/briaunomis, o ne matomu leksciu dugnu...) g.gif

QUOTE(Smaika @ 2008 04 02, 07:40)
Mano labai panasi "Elektrolux',tik senesnio modelio.Indai tikrai neiskrenta biggrin.gif o indaploves dureles atsidaro vienos,stalciai isvaziuoja ant ratuku tik kai juos patrauki biggrin.gif

aciu uz komentara, matomai del to ir nekrenta, nes atsidaro atskirai -ne su durelem mastau.gif

Lauksiu kitu komentaru, kas turi patyrimo su tais modeliais: elektroluxo ESL67030 ir aeg F86080, o ypac, kas pazista elektroluxo ESL67030. rolleyes.gif

Atsakyti
Aš metus turiu Electrolux ESL4131, 45cm pločio, montuojama. Vidaus išdėstymas labai panašus kaip ir paveikslėlyje. Apatinėje lentynoje dedu didesnes lėkštes, o viršutinėje - mažesnės lėkštutes ir puodelius.Nepastebėjau, kad lėkščių išdėstymas (dugnu ar briauna) turėtų įtakos plovimo kokybei.
Atsakyti
QUOTE(oonutė @ 2008 04 02, 15:25)
Aš metus turiu Electrolux ESL4131, 45cm pločio, montuojama. Vidaus išdėstymas labai panašus kaip ir paveikslėlyje. Apatinėje lentynoje dedu didesnes lėkštes, o viršutinėje - mažesnės lėkštutes ir puodelius.Nepastebėjau, kad lėkščių išdėstymas (dugnu ar briauna) turėtų įtakos plovimo kokybei.

nezinau kaip paaiskinti- as ne apie plovimo kokybe o apie aparato isdestymo, valdymo patoguma daugiau klausiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2008 04 02, 21:43)
nezinau kaip paaiskinti- as ne apie plovimo kokybe o apie aparato isdestymo, valdymo patoguma daugiau klausiu. smile.gif

Viskas cia patogu ir niekas neisgriuna,ir viska gerai isplauna.Visi raso ta pati ir nesuprantiu kas dar jums neaisku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmaMO: 02 balandžio 2008 - 21:25
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 04 01, 16:14)
Naudojant tabletes nereikia pilti druskos, nei skalavimo skysčio. Gal patartina tik kartais tai naudoti papildomai, bet pastoviai nereikia. Reikia skaityti naudojimo instrukciją smile.gif

Dar sykį perskaičiau instrukciją. Joje tikrai neminima, kad naudojant tabletes, nereikia pilti druskos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 04 02, 20:58)
Viskas cia patogu ir niekas neisgriuna,ir viska gerai isplauna.Visi raso ta pati ir nesuprantiu kas dar jums neaisku?

ar cia yra kazkoks reglamentas klausimams ar pasisakyti siame forume? g.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2008 04 02, 23:36)
ar cia yra kazkoks reglamentas klausimams ar pasisakyti siame forume?  g.gif

Paprasciausia gal ne taip suformulave klausima ir totel neisgirstat atsakymo tokio koki noretumet,nes ko klausiat,tai man atrodo,kad visi aiskiai jau atsake.
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 04 03, 07:55)
Paprasciausia gal ne taip suformulave klausima ir totel neisgirstat atsakymo tokio koki noretumet,nes ko klausiat,tai man atrodo,kad visi aiskiai jau atsake.

tai as ir matau, kad ne taip suprato, del to gi ir perklausiu. blink.gif
kaip tada zmogui suzinoti, ko jam reikia, jei staiga iskyla toookia didele problema, kad zmogus antrasyk perklausia? g.gif blink.gif
priestaraujate pati sau tamsta: "cia nepakankamai paklausete- o cia jau per daug klausiate..." umn.gif
....turiu pastebeti - gi keistokas budas prie zmoniu kabinetis....huh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silagele: 03 balandžio 2008 - 22:47