Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(alileo @ 2008 03 28, 21:59)
Ar naudodamos tabletes vis tiek pilate druskos? Nes visur apie tabletes raso, kad druska i jas ieina, nereikia nieko papildomai  g.gif

Aš kaip suprantu, tai druskos vis tiek reikia pilti, nors ir tabletėse jos yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GrazinaIva @ 2008 03 28, 23:48)
Aš kaip suprantu, tai druskos vis tiek reikia pilti, nors ir tabletėse jos yra  ax.gif

Taip, Druską visada reikia naudoti. Ji minkština vandenį ir saugo nuo kalkių susidarymo smile.gif
Atsakyti
Labai prasau parekomenduokit kas nors 45 cm indaplove ( kuo tylesne tuo geriau).
Atsakyti
Gal kam teko aiskintis ar yra indaplove , kuria butu galima imontuot i 44*54 skyle. Iskart nedejom, tai baldininkai "sufalsyvavo" ir paliko tik tiek vietos.
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2008 03 29, 11:21)
Labai prasau parekomenduokit kas nors 45 cm indaplove ( kuo tylesne tuo geriau).

AEG F84470VI arba Electrolux ESL46010 thumbup.gif

QUOTE(saule71 @ 2008 03 29, 12:15)
Gal kam teko aiskintis ar yra indaplove , kuria butu galima imontuot i 44*54 skyle. Iskart nedejom, tai baldininkai "sufalsyvavo" ir paliko tik tiek vietos.

neteko girdėti apie siauresnę nei 45cm pločio indaplovę.. siūlyčiau baldininkus pajudint kad padarytų normaliai.
Atsakyti
QUOTE(saule71 @ 2008 03 29, 11:15)

man atrodo siauriausia yra 45 cm g.gif
Atsakyti
teks baldininkus sokdint gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2008 03 30, 17:40)
man atrodo siauriausia yra 45 cm  g.gif

Man irgi taip atrodo, jei neklystu, tai ir parduotuvėj taip sakė, kai mes pirkom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spilka @ 2008 03 29, 11:45)
Taip, Druską visada reikia naudoti. Ji minkština vandenį ir saugo nuo kalkių susidarymo  smile.gif

Naudojant tabletes nereikia pilti druskos, nei skalavimo skysčio. Gal patartina tik kartais tai naudoti papildomai, bet pastoviai nereikia. Reikia skaityti naudojimo instrukciją smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saule71 @ 2008 03 30, 22:28)
teks baldininkus sokdint  gun_rifle.gif

Štai 45 cm indaplovės integravimo brėžinuko pvz.
http://konyhagep.web...vi_beeprajz.jpg
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 04 01, 15:14)
Naudojant tabletes nereikia pilti druskos, nei skalavimo skysčio. Gal patartina tik kartais tai naudoti papildomai, bet pastoviai nereikia. Reikia skaityti naudojimo instrukciją smile.gif

http://konyhagep.web...vi_beeprajz.jpg

Tai va, pravalas su ta druska sad.gif Instrukcijose rašo, kad nereikia. Parduotuvėje sako, kad būtina. Kuo tikėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(alileo @ 2008 04 01, 20:12)
Tai va, pravalas su ta druska sad.gif  Instrukcijose rašo, kad nereikia. Parduotuvėje sako, kad būtina. Kuo tikėt?  g.gif

Visu pirma priklauso nuo vandens kietumo. Jei vanduo kietas, o kas dazniausia Lietuvoje yra, tai nepakankamai uztenka to kiekio druskos kuris yra tableteje.
Todel patartina naudoti papildomai ir druska, nuo to blogiau neturetu buti.
Taciau yra vienas niuansas, jeigu pas jus yra indaplove su automatine 3in1 funkcija, kuria turi kai kurie Siemens, Bosch modeliai, ir jus naudojate 3in1 tabletes.
Tokioje indaploveje, kai nera druskos yra automatiskai ijungiama 3in1 funkcija, del to, jeigu jus naudojate 3in1 tabletes, reikai kad nebebutu druskos, nes kitaip gali pablogeti plovimo kokybe. O kai yra druskos, naudoti paprstas tabletes arba miltelius.
Atsakyti
QUOTE(alileo @ 2008 04 01, 21:12)
Tai va, pravalas su ta druska sad.gif  Instrukcijose rašo, kad nereikia. Parduotuvėje sako, kad būtina. Kuo tikėt?  g.gif

Jei naudojat tabletes tai nedekit nieko daugiau, nei druskos nei tuo labiau milteliu ar blizgintojo. Cia aisku su salyga, kad jusu indaplove apskritai pritaikyta dirbti su tabletemis. BET tableciu nuosirdziai patarciau nenaudoti isvis, tokio rezultato kaip su atskirais komponentais nepasieksite.
Atsakyti