QUOTE(Crazy @ 2008 03 26, 08:46)
Labas Nelabai turiu laiko skaityti visą, tai iš karto paklausiu, gal kuri susidūrėtu su tokia problema: turim indaplovę Beko, atrodo, plauna gerai, tik va, visos taurės pabąla, ar ne taip sudedu, ar dar kas nors gali būti Pasidalinkit savo patirtim
Šiaip pažiūrėkit instrukcijoj, turėtų būti tikrai galimas reguliavimas druskos paėmimo (arba gali vadintis vandens mikštinimo reguliavimas), jis kiek sudėtingesnis nei skalavimo skysčio - kur tiesiog pasukti rankenėlę užtenka.
QUOTE(Crazy @ 2008 03 26, 09:17)
Su draugės patarimu pas mane irgi padidintas iki maximumo
Jei ant indų po plovimo atsiranda tokia kaip riebalų plėvelė - reiškia skalavimo skysčio per daug. Normaliomis sąlygomis tikrai ant max padalos nereikėtų laikyti.
QUOTE(Giedriene @ 2008 03 26, 21:28)
Laba,
Reik patarimo
Vienu momentu jau buvau apsisprendus pirkt FControlVI,bet po kelių mėn vėl kitaip aš į ją pasižiūrėjau
Noriu,kad būtų viena trumpa programa plovimo
iki 60 min.Ar tokių išvis būna?Ką galėtumėt patart.Žiūriu iš AEG-Elektrolux,na gal dar Siemens serijos
Galite pažiūrėti Electrolux modelį ESL66010, kaina turi būti panaši kaip FCONTROLVI, bet šitas modelis turi trumpą programą 30 min.
QUOTE(irmaMO @ 2008 03 27, 09:43)
Indaplove naudoju dar visai neseniai gal apie menesi,plaunu indus kas antra diena,bet pas mane jau uzsidege druskos indikatoriaus lempute.Ar tai normalu?Vanduo vidutiniskai kietas.Vakar bandziau pripilti druskos,bet vos tik ipyliau pora saukstu jau is tos angos pradejo begti vanduo.Patarkit prasau ka daryti?
O koks nustatytas druskos sunaudojimo lygis? Paprastai geresnėse indaplovėse būna net 10 skirtingų lygių. Gal užstatytas per didelis, ir per greitai naudoja druską? Bet šiaip 1kg druskos per mėnesį gana normalus kiekis. Kita vertus, kas antrą dieną plaunant tikrai šiek tiek daugoka..