Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(Crazy @ 2008 03 26, 08:17)
Su draugės patarimu pas mane irgi padidintas iki maximumo mirksiukas.gif

o druskos paemimo neina padidint? ir koki skalavimo skysty naudoji?
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 03 26, 08:23)
o druskos paemimo neina padidint? ir koki skalavimo skysty naudoji?

Druskos kiekio negaliu padidinti, o skalavimo skystis yplono ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2008 03 26, 08:26)
Druskos kiekio negaliu padidinti, o skalavimo skystis yplono ax.gif

Yplono -man geras skalav skystis. Gal kreipkis i servisa-gal jie ka patars g.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 03 26, 08:29)
Yplono -man geras skalav skystis. Gal kreipkis i servisa-gal jie ka patars  g.gif

Įtariu, kad taip ir reik s padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2008 03 26, 08:46)
Labas 4u.gif Nelabai turiu laiko skaityti visą, tai iš karto paklausiu, gal kuri susidūrėtu su tokia problema: turim indaplovę Beko, atrodo, plauna gerai, tik va, visos taurės pabąla, ar ne taip sudedu, ar dar kas nors gali būti g.gif Pasidalinkit savo patirtim smile.gif

instrukcijoj pasiskaityk, kiek pamenu, tokias problemas ir ka daryt instrukcijose apraso
Atsakyti
aciu merginos uz patarimus dabar tai tikrai pirksiu thumbup.gif
Atsakyti
Laba,

Reik patarimo 4u.gif
Vienu momentu jau buvau apsisprendus pirkt FControlVI,bet po kelių mėn vėl kitaip aš į ją pasižiūrėjau doh.gif Noriu,kad būtų viena trumpa programa plovimo doh.gif iki 60 min.Ar tokių išvis būna?Ką galėtumėt patart.Žiūriu iš AEG-Elektrolux,na gal dar Siemens serijos ax.gif
Atsakyti
Nors mano,Giedriene, ne iš tavo išvardintų modelių indaplovė, bet yra 58 min. programa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedriene @ 2008 03 26, 21:28)
Laba,

Reik patarimo  4u.gif
Vienu momentu jau buvau apsisprendus pirkt FControlVI,bet po kelių mėn vėl kitaip aš į ją pasižiūrėjau doh.gif Noriu,kad būtų viena trumpa programa plovimo doh.gif iki 60 min.Ar tokių išvis būna?Ką galėtumėt patart.Žiūriu iš AEG-Elektrolux,na gal dar Siemens serijos ax.gif

Pas mus AEG 30 min. programa turi. Tiesa jinai be dziovinimo. Taciau indai beveik sausi buna, o jei is karto netraukiu, tai keli laseliai lieka. Puodu su sia programa nebandziau plaut.
Atsakyti
QUOTE(Giedriene @ 2008 03 26, 20:28)
Reik patarimo  4u.gif

as geriau jau pasidairyciau ,kad butu pusine ikrova. Bent man trumpos programos niekad dar neprireike schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 03 27, 08:00)
as geriau jau pasidairyciau ,kad butu pusine ikrova. Bent man trumpos programos niekad dar neprireike  schmoll.gif

o kam ta pusinė įkrova? g.gif Dabartinės indaplovės, kaip ir skalbimo mašinos, pagal prikrovimą naudoja ir vandenį ir atitinkamai elektrą ax.gif Pas mane nedaug įkrauta indaplovė auto programa plauna apie 1,5 val., pilnai - apie 2val.
Atsakyti
Indaplove naudoju dar visai neseniai gal apie menesi,plaunu indus kas antra diena,bet pas mane jau uzsidege druskos indikatoriaus lempute.Ar tai normalu?Vanduo vidutiniskai kietas.Vakar bandziau pripilti druskos,bet vos tik ipyliau pora saukstu jau is tos angos pradejo begti vanduo.Patarkit prasau ka daryti? 4u.gif
Atsakyti