Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(Will @ 2007 03 31, 15:45)
Aš kažkur buvau radusi paaiškinimą, kad tos tabletės skirtos toms indaplovėms, kurios turi spec. funkciją 3 in 1 ar pan.

Tai va mano indaplovė ir yra 3 in 1, todėl ir rekomenduoja tabletes thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 03 28, 19:50)
nugis uzsisakiau AEG vietoj BEKO  lotuliukas.gif
Eilini karta mano norai ir poreikiai pasikeicia parduotuveje, na kai nebera laiko daug galvoti  doh.gif
Bet gavau labai gera kaina, netgi labai, tai ir jemem ana  thumbup.gif

O kur pirkai?

As irgi juodai pasimetus - nueinu i viena parduotuve, ten kazkas patinka, nueinu i kita- ten irgi patinka doh.gif . Jau greit reiks pirkti buit. technika (mums reik ne tik indaploves, bet visko, ko reikia virtuvej), o taip ir neapsisprendziu, kurioje parduotuveje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2007 04 01, 18:07)
O kur pirkai?

As irgi juodai pasimetus - nueinu i viena parduotuve, ten kazkas patinka, nueinu i kita- ten irgi patinka  doh.gif . Jau greit reiks pirkti buit. technika (mums reik ne tik indaploves, bet visko, ko reikia virtuvej), o taip ir neapsisprendziu, kurioje parduotuveje  doh.gif

Patariu nesizvalgyti tose didelese pardese, topo centruose ir pan. Mes daug ka pirkom is Pajurio verslo (atrodo), jie yra pempininkuose, ten po Laluna, ir Sile. O indaplove pirkom Technikos saloje. Siose parduotuvese gali drasiai del nuolaidu susitarti, ir siaip man abi sios pardes labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
nagi Rudaake labai sudominai bigsmile.gif tai kiek gi mokejai uz savo pagalbininke? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2007 04 02, 14:47)
nagi Rudaake labai sudominai bigsmile.gif tai kiek gi mokejai uz savo pagalbininke? cool.gif

zinokit ejau biski per pazinti, tai mokejau labai mazai ax.gif

o siaip kaina parduotuveje 1800 atrodo buvo smile.gif Pigiau nei kitur g.gif

Atsakyti
Kas gali parekomenduoti meistra Kaune mega_shok.gif neveikia, verysad.gif beda baisi,sendien ploviau ploviau su rankom ajai.
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 04 01, 19:16)
Patariu nesizvalgyti tose didelese pardese, topo centruose ir pan. Mes daug ka pirkom is Pajurio verslo (atrodo), jie yra pempininkuose, ten po Laluna, ir Sile. O indaplove pirkom Technikos saloje. Siose parduotuvese gali drasiai del nuolaidu susitarti, ir siaip man abi sios pardes labai patiko  thumbup.gif

Aciux 4u.gif , kaip tik i Pajurio versla ruosiausi ryt vaziuot; o apie Technikos sala isvis buvau pamirsus- irgi reiks lekt apsidairyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2007 04 02, 19:46)
Aciux  4u.gif , kaip tik i Pajurio versla ruosiausi ryt vaziuot; o apie Technikos sala isvis buvau pamirsus- irgi reiks lekt apsidairyt  mirksiukas.gif

geru pikiniu! O nuolaidu tikrai irgi gausi mirksiukas.gif tik paprasyk tongue.gif
sakyk kad drauge is cia jau pirko viska tongue.gif

Atsakyti
Ar jums gerai isplaunamos pvz.stiklines ar siaip stiklo gaminiai?Pas mane ant visu stikliniu like ruozeliai,manau,kad atsirade nuo indaploves.Siaip pas mane Bosch,bet is pazistamu,kurie turi kitu firmu indaploves,girdejau panasius atsiliepimus.
Atsakyti
na reklaminiu tauriu pas mane irgi nebuna....
Blizga, bet vistiek perbraukt sluoste reikia.
Atsakyti
Ar niekas nepazysta meistru ,aplamai nezinau kur indaploves taiso,dabar ji plauna jau tik po 4val. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 03 31, 11:07)
Merginos, o pas jus indai sausi visiskai kai istraukiat?  4u.gif  Nes taures tai liko pas mane slapios tokios  g.gif  kazka gal negerai nustaciau  g.gif 
AEG Favorit 84470 VI pas mane. Tik pradejau naudoti  blush2.gif
Ir ka Jus naudojat? 3in1 ar atskiras priemones ? Kas geriau?

QUOTE(Rudaakė @ 2007 03 31, 13:04)
na siap indai neleika varvantys, bet pvz taures tikrai neblizga kaip per reklama  lotuliukas.gif  lieka vabndens lasiuku dar, na ant kojeliu tai vandens buna, taip. Zodziu reikia dar pavalyti su ranksluostuku kad blizgetu  4u.gif  Ar as cia gal per daug noriu, kad man isblizgintu  lotuliukas.gif

Pas mus tokia pati indaplovė wub.gif Super modeliukas thumbup.gif Kolkas naudoju tabletes ir niekuo nesiskundžiu. Iš pradžių žadėjau naudot miltelius, bet kai po 2 vizitų į Thomas Philips jų neradau, nusipirkau tabletes. Taures ir visus stiklus tikrai labai gražiai išplauna. Kartais net pasižiūriu, kad rankomis daug darbo reikėtų įdėt, norint pasiekt tokio rezultato. Gal pas Tave kietas vanduo? Tuomet reikia papildomai druskos įpilti. Šiaip dažniausiai naudoju Eko 50 arba 30min programą. Po trumpos programos indai lieka šlapi, nes jų nedžiovina, bet palieku pravirą indaplovę ir jie kuo puikiausiai išdžiusta. Labai džiaugiuos, kad namuose atsirado tokia tarnaitė wub.gif
Atsakyti