Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(žemuogienė @ 2008 03 20, 22:54)
papasakokit kas nors ar būna žemesnių įmontuojamų indaplovių unsure.gif negu standartinės unsure.gif

būna mažų, kurios tinka ant spintelės statyt. Tai jos ir žemesnės.

gali pažiūrėt čia ESF2440

esu skaičius, kad jas net po kriaukle sugeba įmontuot
Atsakyti
QUOTE(Napo @ 2008 03 25, 09:58)
būna mažų, kurios tinka ant spintelės statyt. Tai jos ir žemesnės.

gali pažiūrėt čia ESF2440

esu skaičius, kad jas net po kriaukle sugeba įmontuot

žiūrėjau tokias, ale kad jau kaži ar apsimoka. mane tos standartinės domina, ale matau kad be šansų įkišt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2008 03 25, 15:13)
žiūrėjau tokias, ale kad jau kaži ar apsimoka. mane tos standartinės domina, ale matau kad be šansų įkišt  verysad.gif

pati tokią turiu ir esu labai laiminga, aišku, jei tilptų, pirkčiau didesnę, bet ši labai ekonomiška ir jei po baliuko netelpa visi indai, plaunu keliais etapais, pirma visas lėkštes, o paskui taures ir stiklines thumbup.gif o vandens visvien susitaupo
Atsakyti
dabar as pasimeciau visi mane atkalbineja nuo indaploves sako kad nesamone daug indu reikia o jus man pasakykyt jei per viena diena neprisirenka tiek kiek reikia tai galiu tik kita diena plauti
Atsakyti
QUOTE(wilma3 @ 2008 03 25, 17:16)
dabar as pasimeciau visi mane atkalbineja nuo indaploves sako kad nesamone daug indu reikia o jus man pasakykyt jei per viena diena neprisirenka tiek kiek reikia tai galiu tik kita diena plauti

sveika..turiu indaplovę kokias 3 sav..atsidžiaugt negaliu...plaunu ir plaunu. mes pirkom tą 60 cm plocio..ilgai mąstėm, pirkti tą didesnę ar mažesnę, bet kaip vienas pardavėjas pasakė-ta 45 cm trumpesnė tik 15 cm...ką duoda virtuvėj tie 15 cm..rankšluostinei apasigaminti ir tiek..tad mes pasirinkom tą didesnę, sutelpa katilai...liux mirksiukas.gif Beje, na indų ttikrai daug nereikia..tiek ,kiek aš turėjau tiek užteko mirksiukas.gif Beje, jei,pritrūksi, nusipirksi-čia svarbiausias dalykas ne indų kiekis, ,kurį galima paildyti nusiperkant,bet tai,kad tau nreikės stovėti prie kriauklės ir plauti,plauti,paluti..va šiandien, buvom visi namie, tai suku jau 2 kartą su ta didžiąja. patikėk, manimi,jei maistą gamini, namie indų prisikrauna daaaug...pvz..siandien sukroviau net 3 katilus ir dar keptuves 2 mirksiukas.gif
beje ,jei indų neprisirenka per 1 dieną..tai gali skalbt kitą dieną...yra gi dbar viskokių indaplovių, kurios turi pusinį režimą, ir pan. Sėkmės apsisprendžiant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wilma3 @ 2008 03 25, 18:16)

zinoma pirk nieko neklausyk, cia daiktas be kurio dabar jau neisivaizduoju, kaip gyventi, man reikejo tik papildomai saukstu ir sakuciu, o plauti gali ir po puse prikrovus. ir po 2 ir net 3 dienu, kartais ir taip buna ir tikrai kvapo jokio ne bus, cia gi tas pats kaip ir skalbianke, turbut irgi neisivaizduoji kaip su rankom plauti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wilma3 @ 2008 03 24, 20:31)
Mastau ir as apie toki stebukla bet niekaip neapsisprendziu kokia pirkti mes esam 4 asmenu seima o beto  noreciau suzinoti ar labai brangiai kainuoja visi reikalingi plovikliai ir kuriam laikui ju uztenka g.gif

4 asmenims vienareikšmiškai reikia didelės, 60 cm pločio, pvz. galimas modelis būtų AEG FCONTROLVI.
Atsakyti
Labas 4u.gif Nelabai turiu laiko skaityti visą, tai iš karto paklausiu, gal kuri susidūrėtu su tokia problema: turim indaplovę Beko, atrodo, plauna gerai, tik va, visos taurės pabąla, ar ne taip sudedu, ar dar kas nors gali būti g.gif Pasidalinkit savo patirtim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2008 03 26, 08:46)
Labas 4u.gif Nelabai turiu laiko skaityti visą, tai iš karto paklausiu, gal kuri susidūrėtu su tokia problema: turim indaplovę Beko, atrodo, plauna gerai, tik va, visos taurės pabąla, ar ne taip sudedu, ar dar kas nors gali būti g.gif Pasidalinkit savo patirtim smile.gif

Gal druskos nera tai pabala, gal skalavimo skyscio nera,o gal milteliai prasti, man anksciau taip budavo, dabar pradejau naudoti tabletes tas naujasias 5 viename tai isplauna liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2008 03 26, 08:05)
Gal druskos nera tai pabala, gal skalavimo skyscio nera,o gal milteliai prasti, man anksciau taip budavo, dabar pradejau naudoti tabletes tas naujasias 5 viename tai isplauna liuks  thumbup.gif

Nu kaip ir visko yra, nes kai baigiasi, iš karto užsidega lemputė, kad trūksta kažko, bandžiau ir aš tabletes visokias, bet vis tiek tas pats rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2008 03 26, 08:10)
Nu kaip ir visko yra, nes kai baigiasi, iš karto užsidega lemputė, kad trūksta kažko, bandžiau ir aš tabletes visokias, bet vis tiek tas pats rolleyes.gif

kai man blogai plove-padidinau skalavimo skyscio paemima ir isisprende problemos.
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 03 26, 08:13)
kai man blogai plove-padidinau skalavimo skyscio paemima ir isisprende problemos.

Su draugės patarimu pas mane irgi padidintas iki maximumo mirksiukas.gif
Atsakyti