QUOTE(wilma3 @ 2008 03 25, 17:16)
dabar as pasimeciau visi mane atkalbineja nuo indaploves sako kad nesamone daug indu reikia o jus man pasakykyt jei per viena diena neprisirenka tiek kiek reikia tai galiu tik kita diena plauti
sveika..turiu indaplovę kokias 3 sav..atsidžiaugt negaliu...plaunu ir plaunu. mes pirkom tą 60 cm plocio..ilgai mąstėm, pirkti tą didesnę ar mažesnę, bet kaip vienas pardavėjas pasakė-ta 45 cm trumpesnė tik 15 cm...ką duoda virtuvėj tie 15 cm..rankšluostinei apasigaminti ir tiek..tad mes pasirinkom tą didesnę, sutelpa katilai...liux
Beje, na indų ttikrai daug nereikia..tiek ,kiek aš turėjau tiek užteko
Beje, jei,pritrūksi, nusipirksi-čia svarbiausias dalykas ne indų kiekis, ,kurį galima paildyti nusiperkant,bet tai,kad tau nreikės stovėti prie kriauklės ir plauti,plauti,paluti..va šiandien, buvom visi namie, tai suku jau 2 kartą su ta didžiąja. patikėk, manimi,jei maistą gamini, namie indų prisikrauna daaaug...pvz..siandien sukroviau net 3 katilus ir dar keptuves 2
beje ,jei indų neprisirenka per 1 dieną..tai gali skalbt kitą dieną...yra gi dbar viskokių indaplovių, kurios turi pusinį režimą, ir pan. Sėkmės apsisprendžiant