Rianka, 26 Spa 2007 - 10:42, parašė:
Rianka, 26 Spa 2007 - 10:42, parašė: Merginos, pasisakykit prašau tos, kurios turit AEG tas mažąsias 45 cm. indaploves, ar esat jomis patenkintos, kokių problemų kyla jas eksploatuojant ir pan.
ostė, 30 Spa 2007 - 16:51, parašė:
ostė, 30 Spa 2007 - 16:51, parašė: Kadangi naudojuosi AEG tik didesne, tai žinau, kad 45 cm man būtų per maža
Napo, 30 Spa 2007 - 17:20, parašė:
Napo, 30 Spa 2007 - 17:20, parašė: mane labai nuo jos visi atkalbinėjo, sakė, kad niekas ten netelpa, o kiek telpa tai galit ir patys išsiplaut, atseit 2 žmonės, tiek ten ir tų indų, o indų tai ojojoi kiek.
Nieko neklausiau, vyra prispaudžiau ir jau mėnesį turim. Pamiršau ką reiškia indus plaut. Viską joje plaunu, sukišu ir puodus ir skardeles. Jei netelpa, plaunu 2 etapais, bet retai to prireikia.
Tikrai sutaupo daug karšto vandens, o šalto mažai tesunaudoja, net nepastebėjom.
REKOMENDUOJU
mūsų Electrolux 6 komplektų
Nieko neklausiau, vyra prispaudžiau ir jau mėnesį turim. Pamiršau ką reiškia indus plaut. Viską joje plaunu, sukišu ir puodus ir skardeles. Jei netelpa, plaunu 2 etapais, bet retai to prireikia.
Tikrai sutaupo daug karšto vandens, o šalto mažai tesunaudoja, net nepastebėjom.
REKOMENDUOJU
mūsų Electrolux 6 komplektų
Mes turime tokią 45cm. indaplovę, esam 4 asmenų šeima. Mums jos per akis. Plauname beveik kasdien, aišku jei valgyt gaminu namie. Indai tikrai telpa ir po svečių apsilankymo Viršuje susideda lėkštės ir puodukai, taurės, o apatinėje lentynoj telpa didelis ir pora mažų puodų + įrankiai. Panos, neatsisakykit tokio malonumo turėti indaplovę, nereali tarnaitė namuose
Gal turit santechnika auksaranki ir nebrangininka ir neuzsiemusi
Reikia prijungti indaplove ir skalbimo masina. Tiksliau indaplove prijungti i skalbiankos vieta , o skalbianka -vonioje prijungti.
Ar galetumete kontakteliu kokiu????
Labai aciu!!!!!!!!!
na va ir as ruosiuos pirkti indaplove issirinkau sia:
BOSCH
Prekės savybės:
Gamintojas BOSCH
Indų komplektų skaičius 12
Energijos sąnaudos (kWh) 1,05
Vandens sąnaudos (l) 17
Apsauga nuo vandens išsiliejimo "Aqua Stop"
Plovimo programos 4 programos: normali 65 °C, taupioji 50 °C, greitoji 35 °C, pirminis plovimas
Ploviklių sunaudojimo indikatorius +
Dydis (AxPxG) cm 81 x 59,8 x 57
Energijos sąnaudų klasė A klasė
Plovimo efektyvumo klasė A
Džiovinimo efektyvumo klasė A
Kita elektroninis regeneravimas, šilumokaitis, likusio darbo laiko indikatorius
Garantija 36 mėn.
Senukose jos kaina 1199 lt
noretusi AAA klases ir uz panasia kaina...
Bet keista, kad apie si modeli niekur nerandu internete informacijos.. Beto latviai apie si modeli sako kaip ABB ... Tai visai pasimeciau
dar galvojau apie Ariston ariston LS 248 T
ARISTON
jos kaina pagal skelbima naujos su garantija 890 lt...
Busiu dekingas jei kas ismanantis pasiulytu ka panasaus AAA uz panasia kaina 1200 ar tiesiog pakomentuotu mano pasirinkimus..
Aciu
dzmm, 28 Vas 2008 - 18:59, parašė:
dzmm, 28 Vas 2008 - 18:59, parašė: Sveiki,
BOSCH
Prekės savybės:
Gamintojas BOSCH
Vandens sąnaudos (l) 17
Plovimo programos 4 programos: normali 65 °C, taupioji 50 °C, greitoji 35 °C, pirminis plovimas
Garantija 36 mėn.
Bet keista, kad apie si modeli niekur nerandu internete informacijos.. Beto latviai apie si modeli sako kaip ABB ... Tai visai pasimeciau
ARISTON
Busiu dekingas jei kas ismanantis pasiulytu ka panasaus AAA uz panasia kaina 1200 ar tiesiog pakomentuotu mano pasirinkimus..
Aciu
BOSCH
Prekės savybės:
Gamintojas BOSCH
Vandens sąnaudos (l) 17
Garantija 36 mėn.
ARISTON
Aciu
Deja lietuviai kainas nerealias laiko , mes tokia parsivezem http://www.amazon.de...M...me=&seller= tik mokejom per pus maziau nei ten nurodyta , dirba kaip bitute , i mazesne nieko nesudeciau . O dabar per diena sudejau , vakare ijungiau is ryto svarus blizgantys.
kiek jusu indaploves isnaudoja vandens (12 komplektu) ir elektros naudojantis normalia programa?
Mano electrolux modeliuaks iki 26 litru vandens ir 1,8 elektros
P.S. Bocsh atkrito kai pamaciau lenkisko surinkimo kokybe... vidus buvo ilenktas ir kazkokiu papildomu daliu su konsultantu viduje radome, o modeliukas buvo paskutinis is ekspozicijos...
dzmm, 03 Kov 2008 - 11:10, parašė:
dzmm, 03 Kov 2008 - 11:10, parašė: Na va vakar nusipirkau electrolux esf 63021, treciadieni atvez, o dabar studijuoju instrukcija ir kylo klausimelis apie vandens ir elektros sunaudojima:
kiek jusu indaploves isnaudoja vandens (12 komplektu) ir elektros naudojantis normalia programa?
P.S. Bocsh atkrito kai pamaciau lenkisko surinkimo kokybe... vidus buvo ilenktas ir kazkokiu papildomu daliu su konsultantu viduje radome, o modeliukas buvo paskutinis is ekspozicijos...
o is kur Bocsha norejot pirkt?
dzmm, 03 Kov 2008 - 12:10, parašė:
dzmm, 03 Kov 2008 - 12:10, parašė:
Oho kiek daug! Charakteristikose dažniausiai būna parašyta 14 l. Tai čia tik plovimui gal?
Kažko nesuprantu...
dzmm, 03 Kov 2008 - 11:10, parašė:
dzmm, 03 Kov 2008 - 11:10, parašė: Na va vakar nusipirkau electrolux esf 63021, treciadieni atvez, o dabar studijuoju instrukcija ir kylo klausimelis apie vandens ir elektros sunaudojima:
pas mane irgi electrolux tik modelis 66030X - tai pvz automatinė programa sunaudoja 12-25 l vandens ir 1,1-1,5 elektros (bent jau tiek rašo instrukcijoj), bet aš visada naudoju ekonomišką - tai ji sunaudoja 15 l vandens ir 1,05 elektros
alileo, 06 Kov 2008 - 22:48, parašė:
alileo, 06 Kov 2008 - 22:48, parašė: o is kur Bocsha norejot pirkt?
Bosch is senuku, o vat del deklaruojamu duomenu tai cia visos masinos greiciausiai puikuojasi eko plovimo duomenimis etiketeje, o realybe sek tiek kitokia...
Eko manoji irgi apie 17 litr sunaudojama
GrazinaIva, 07 Kov 2008 - 15:54, parašė:
GrazinaIva, 07 Kov 2008 - 15:54, parašė: pas mane irgi electrolux tik modelis 66030X - tai pvz automatinė programa sunaudoja 12-25 l vandens ir 1,1-1,5 elektros (bent jau tiek rašo instrukcijoj), bet aš visada naudoju ekonomišką - tai ji sunaudoja 15 l vandens ir 1,05 elektros
pas mumis irgi electrolux 6225 modelis....nusipirkom visia nesenai.kol kas neintegruota, bet plaunam indus.bet yra didelis garsas, nebežinau ką ir galvoti.
Gražina-Iva- ar pas jus tyliai dirba?