Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

buvau siandien vienam salone,tai pardavejas susiskambino su meistru,kuris jungia tas masinas,tai nuliudino,tipo 5m jau per didelis atstumas,gali nepasiduoti pilnai vanduo ir tada jie neatsako uz plovimo kokybe,o jau ir modeli buvau nuziurejus verysad.gif,kazka reik sugalvoti,nes jau kaip uzzikepiau,tai siaubas g.gif
Atsakyti
Nusipirkau Maximoj tableciu "All in one, Calgonit", nes akcija buvo 39 Lt, dabar 19 Lt. Gerai isplauna, bet siandien atidarau indaplove, tablete ant dugno ir neistirpus blink.gif Ar kam taip buvo, kas cia atsitiko, tikiuosi kazkaip netycia iskrito jinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bzzz @ 2007 10 17, 13:51)
Pas mane ta pati situacija kaip ir pas LoJoo: atlikau pirmini skalavima, kita dien atidariau indaplove, o ten vandens pilna. Vakar vel nakciai uzstaciau, bet jau pagal programa su indais, siandien ryte ir vel tas pats - visi indai slapi.

Ar buna indaplove be dziovinimo? unsure.gif NEs man tokios tikrai nereikia doh.gif

Jau viskas tvarkoj: tiesiog instrukcija reikia nuosekliai skaityti blush2.gif Daug kas priklauso nuo ploviklio, druskos ir skaistiklio kiekio.
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 11 06, 17:00)
Nusipirkau Maximoj tableciu "All in one, Calgonit", nes akcija buvo 39 Lt, dabar 19 Lt. Gerai isplauna, bet siandien atidarau indaplove, tablete ant dugno ir neistirpus  blink.gif Ar kam taip buvo, kas cia atsitiko, tikiuosi kazkaip netycia iskrito jinai  biggrin.gif

man taip buvo pora kartu ir nezinau kodel..
Atsakyti
Kiek žinau, tabletės gali iškristi, jei negerai uždaromas jų skyrelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2007 11 07, 10:35)
Kiek žinau, tabletės gali iškristi, jei negerai uždaromas jų skyrelis  ax.gif

o pas mane indaploveje visada tablete iskrenta is skyrelio plovimo metu, as galvojau, kad taip ir turi buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(GrazinaIva @ 2007 11 07, 12:20)
o pas mane indaploveje visada tablete iskrenta is skyrelio plovimo metu, as galvojau, kad taip ir turi buti  g.gif

as ir manau,kad taip turi but-ji tirpsta tam vandeny o pro purkstuvus purskia ta vandeny ant indu g.gif
Atsakyti
QUOTE(GrazinaIva @ 2007 11 07, 13:20)
o pas mane indaploveje visada tablete iskrenta is skyrelio plovimo metu, as galvojau, kad taip ir turi buti  g.gif

Pas mane taip pat. Irgi manau, kad taip turi būti.
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 11 07, 12:23)
as ir manau,kad taip turi but-ji tirpsta tam vandeny o pro purkstuvus purskia ta vandeny ant indu  g.gif

QUOTE(Annika @ 2007 11 07, 12:23)
Pas mane taip pat. Irgi manau, kad taip turi būti.

tai tada gerai, nes jau issigandau ir jau ieskojau parduotuves telefono ax.gif
Atsakyti
tabletė iškristi gal ir turi, bet pasibaigus plovimui gulėti dugne tikrai neturėtų schmoll.gif ar jūs plovimo metu įkišat nosį pažiūrėti g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alina: 07 lapkričio 2007 - 13:43
QUOTE(alina @ 2007 11 07, 14:43)
tabletė iškristi gal ir turi, bet pasibaigus plovimui gulėti dugne tikrai neturėtų  schmoll.gif  ar jūs plovimo metu įkišat nosį pažiūrėti  g.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif ir as manau kad ji iskrenta, bet pasibaigus programai ji turi buti istirpusi.
As nei karto nedrisau kisti nosies kol indaplove veikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 11 06, 17:00)
Nusipirkau Maximoj tableciu "All in one, Calgonit", nes akcija buvo 39 Lt, dabar 19 Lt. Gerai isplauna, bet siandien atidarau indaplove, tablete ant dugno ir neistirpus  blink.gif Ar kam taip buvo, kas cia atsitiko, tikiuosi kazkaip netycia iskrito jinai  biggrin.gif

Indaploveje idedama tablete ir uzdengiama dangteliu.
Kai prasideda indu plovimas, po tam tikro laiko atidaromas dangtelis, iskrenta tablete ir purskiamas vanduo ant indu, ko pasekoje turi istirpti tablete, arba dalis tabletes. Bet iki plovimo pabaigos turi istirpti visa tablete.
Jeigu neistirpo tablete, yra kazkas blogai: gal vanduo nepurskiamas, gal neveikia kaitinimo elementas, gal uzsikise vandens kanalai.
Atsakyti