buvau siandien vienam salone,tai pardavejas susiskambino su meistru,kuris jungia tas masinas,tai nuliudino,tipo 5m jau per didelis atstumas,gali nepasiduoti pilnai vanduo ir tada jie neatsako uz plovimo kokybe,o jau ir modeli buvau nuziurejus ,kazka reik sugalvoti,nes jau kaip uzzikepiau,tai siaubas
QUOTE(Bzzz @ 2007 10 17, 13:51)
Pas mane ta pati situacija kaip ir pas LoJoo: atlikau pirmini skalavima, kita dien atidariau indaplove, o ten vandens pilna. Vakar vel nakciai uzstaciau, bet jau pagal programa su indais, siandien ryte ir vel tas pats - visi indai slapi.
Ar buna indaplove be dziovinimo? NEs man tokios tikrai nereikia
Ar buna indaplove be dziovinimo? NEs man tokios tikrai nereikia
Jau viskas tvarkoj: tiesiog instrukcija reikia nuosekliai skaityti Daug kas priklauso nuo ploviklio, druskos ir skaistiklio kiekio.
QUOTE(Dukra @ 2007 11 06, 17:00)
Nusipirkau Maximoj tableciu "All in one, Calgonit", nes akcija buvo 39 Lt, dabar 19 Lt. Gerai isplauna, bet siandien atidarau indaplove, tablete ant dugno ir neistirpus Ar kam taip buvo, kas cia atsitiko, tikiuosi kazkaip netycia iskrito jinai
man taip buvo pora kartu ir nezinau kodel..
Kiek žinau, tabletės gali iškristi, jei negerai uždaromas jų skyrelis
QUOTE(Šilingė @ 2007 11 07, 10:35)
Kiek žinau, tabletės gali iškristi, jei negerai uždaromas jų skyrelis
o pas mane indaploveje visada tablete iskrenta is skyrelio plovimo metu, as galvojau, kad taip ir turi buti
QUOTE(GrazinaIva @ 2007 11 07, 12:20)
o pas mane indaploveje visada tablete iskrenta is skyrelio plovimo metu, as galvojau, kad taip ir turi buti
as ir manau,kad taip turi but-ji tirpsta tam vandeny o pro purkstuvus purskia ta vandeny ant indu
QUOTE(GrazinaIva @ 2007 11 07, 13:20)
Pas mane taip pat. Irgi manau, kad taip turi būti.
QUOTE(happy @ 2007 11 07, 12:23)
as ir manau,kad taip turi but-ji tirpsta tam vandeny o pro purkstuvus purskia ta vandeny ant indu
QUOTE(Annika @ 2007 11 07, 12:23)
Pas mane taip pat. Irgi manau, kad taip turi būti.
tai tada gerai, nes jau issigandau ir jau ieskojau parduotuves telefono
QUOTE(alina @ 2007 11 07, 14:43)
tabletė iškristi gal ir turi, bet pasibaigus plovimui gulėti dugne tikrai neturėtų ar jūs plovimo metu įkišat nosį pažiūrėti
ir as manau kad ji iskrenta, bet pasibaigus programai ji turi buti istirpusi.
As nei karto nedrisau kisti nosies kol indaplove veikia
QUOTE(Dukra @ 2007 11 06, 17:00)
Nusipirkau Maximoj tableciu "All in one, Calgonit", nes akcija buvo 39 Lt, dabar 19 Lt. Gerai isplauna, bet siandien atidarau indaplove, tablete ant dugno ir neistirpus Ar kam taip buvo, kas cia atsitiko, tikiuosi kazkaip netycia iskrito jinai
Indaploveje idedama tablete ir uzdengiama dangteliu.
Kai prasideda indu plovimas, po tam tikro laiko atidaromas dangtelis, iskrenta tablete ir purskiamas vanduo ant indu, ko pasekoje turi istirpti tablete, arba dalis tabletes. Bet iki plovimo pabaigos turi istirpti visa tablete.
Jeigu neistirpo tablete, yra kazkas blogai: gal vanduo nepurskiamas, gal neveikia kaitinimo elementas, gal uzsikise vandens kanalai.