Merginos, pasisakykit prašau tos, kurios turit AEG tas mažąsias 45 cm. indaploves, ar esat jomis patenkintos, kokių problemų kyla jas eksploatuojant ir pan.
QUOTE(Rianka @ 2007 10 26, 10:42)
Merginos, pasisakykit prašau tos, kurios turit AEG tas mažąsias 45 cm. indaploves, ar esat jomis patenkintos, kokių problemų kyla jas eksploatuojant ir pan.
Negi niekas negalit pasidalinti savo patirtimi...
QUOTE(Rianka @ 2007 10 30, 10:54)
Negi niekas negalit pasidalinti savo patirtimi...
Kadangi naudojuosi AEG tik didesne, tai žinau, kad 45 cm man būtų per maža
QUOTE(kristij @ 2007 10 25, 08:53)
ar verta pirkti maza indaplovyte, na kur buna apie 50cm aukscio? gyvenam dviese. nelabai telpa kitokia i musu 5 kvadratus.
mane labai nuo jos visi atkalbinėjo, sakė, kad niekas ten netelpa, o kiek telpa tai galit ir patys išsiplaut, atseit 2 žmonės, tiek ten ir tų indų, o indų tai ojojoi kiek.
Nieko neklausiau, vyra prispaudžiau ir jau mėnesį turim. Pamiršau ką reiškia indus plaut. Viską joje plaunu, sukišu ir puodus ir skardeles. Jei netelpa, plaunu 2 etapais, bet retai to prireikia.
Tikrai sutaupo daug karšto vandens, o šalto mažai tesunaudoja, net nepastebėjom.
REKOMENDUOJU
mūsų Electrolux 6 komplektų
Merginos, prašyčiau jūsų patarimo!!!
Pagaliau ir mes įsigijom indaplovę. Išsirinkom AEG-ELECTROLUX. Laimė didžiausia, pagaliau nebereikia rankomis plauti indų .
Tačiau yra viena problemėlė. Nelabai tenkina išplovimo kokybė . Aš ir nesitikėjau, kad viskas tviskės taip, kaip reklamoje.... Tiesa, visus nešvarumus išplauna puikiai. Tačiau ant indų lieka toks kaip ir kalkių, kaip ir ko "rūkelis". Indai, o ypač stikliniai, atrodo kaip aptraukti balzganomis dulkelėmis . Plaunant žemesne temperatūra, tų dulkelių mažiau, o plaunant 70 laipsnių netgi kai kuriuos indus persiplauti tenka . Naudoju Calgonit All in 1 tabletes. Tai gal sakau čia tų tablečių problema. Gal nusipirkus atskiras priemones kokybė būtų geresnė... Nors kaip rašo, mašinos gamintojai rekomenduoja tabletes.... O gal kaltas kietas vanduo? Nes kai indus išplauni rankomis ir neiššluostai, jie irgi atrodo apsinešę kalkėmis... Nors tablėtės turėtų minkštinti vandenį... Žodžiu, nebežinau ką galvoti.
Pasidalinkit, prašau patirtimi... Nes aš jau pradedu abejoti, ar aš ką negerai darau, ar taip ir turi būti...
Pagaliau ir mes įsigijom indaplovę. Išsirinkom AEG-ELECTROLUX. Laimė didžiausia, pagaliau nebereikia rankomis plauti indų .
Tačiau yra viena problemėlė. Nelabai tenkina išplovimo kokybė . Aš ir nesitikėjau, kad viskas tviskės taip, kaip reklamoje.... Tiesa, visus nešvarumus išplauna puikiai. Tačiau ant indų lieka toks kaip ir kalkių, kaip ir ko "rūkelis". Indai, o ypač stikliniai, atrodo kaip aptraukti balzganomis dulkelėmis . Plaunant žemesne temperatūra, tų dulkelių mažiau, o plaunant 70 laipsnių netgi kai kuriuos indus persiplauti tenka . Naudoju Calgonit All in 1 tabletes. Tai gal sakau čia tų tablečių problema. Gal nusipirkus atskiras priemones kokybė būtų geresnė... Nors kaip rašo, mašinos gamintojai rekomenduoja tabletes.... O gal kaltas kietas vanduo? Nes kai indus išplauni rankomis ir neiššluostai, jie irgi atrodo apsinešę kalkėmis... Nors tablėtės turėtų minkštinti vandenį... Žodžiu, nebežinau ką galvoti.
Pasidalinkit, prašau patirtimi... Nes aš jau pradedu abejoti, ar aš ką negerai darau, ar taip ir turi būti...
Sveikos, mes tai naudojam viska atskirai, miltelius, blizgikly ir druska. Indaploveje gi gali reguliuotis blizgiklio kiek paims, pagal savo vandens kietuma.tada manau neliks to dumelio
QUOTE(dimele @ 2007 11 02, 15:13)
Sveikos, mes tai naudojam viska atskirai, miltelius, blizgikly ir druska. Indaploveje gi gali reguliuotis blizgiklio kiek paims, pagal savo vandens kietuma.tada manau neliks to dumelio
Aš irgi taip darau.
Na va, vakar išbandėm savo naująjį pirkinį - Jan Kolbe GS 67 VI Kol virtuvė neįrengta, pajungėm šiaip, laikinai Labiausiai sužavėtas buvo vyras - ypač dėl to, kad indai jau sausi buvo Na ne visai taisyklingai sukroviau pirmam katrui, puodelių dugneliai liko su vandenuku, bet rezultatu esu patenkinta
Sveikos, indaploviu zinoves! mastau apie to stebuklo isigijima ,galvoju griebt didesne,nes jau bliudu -puodu uzderam normaliai.Noreciau patarimo del jos pastatymo toliau nuo kriaukles,t.y. kitoj virtuves pusej,ar man kas taip pajungtu? esu prisisvaigus,kad siais laikais gi viskas imanoma...ir nenusprendziu del modelio,galeciau skirti apie 1.500lt,gal galetumet ka nors pasiulyt?
QUOTE(skraide @ 2007 11 05, 00:34)
Sveikos, indaploviu zinoves! mastau apie to stebuklo isigijima ,galvoju griebt didesne,nes jau bliudu -puodu uzderam normaliai.Noreciau patarimo del jos pastatymo toliau nuo kriaukles,t.y. kitoj virtuves pusej,ar man kas taip pajungtu? esu prisisvaigus,kad siais laikais gi viskas imanoma...ir nenusprendziu del modelio,galeciau skirti apie 1.500lt,gal galetumet ka nors pasiulyt?
Dėl pastatymo vietos, tai priklauso nuo virtuvės dydžio, ar tai būtų 5-6 metrai nuo kriauklės, ar 10-12
Gali kokiuose senukuose pasižiūrėt kokių ilgiausių vandens padavimo į indaplovę žarnų jie turi, tai tiek toli ir galėsi statyt, nes šių žarnų jungti negalima, turi būti vientisa.
O dėl modelio tegu labiau išmanančios pataria
aciu,Nato,reiks pabegt iki senuku...
Papildyta:
atsiprasau,Napo...
Papildyta:
atsiprasau,Napo...
QUOTE(skraide @ 2007 11 04, 23:34)
Žiūrint koks atstumas... mes statėm toje pačioje pusėje, bet ne šalia. Tą šlangą nusipirkom naują ir pajungė vyras