QUOTE(Goniuke @ 2007 10 16, 07:45)
na kaulu ar pan "dideliu" dalyku as nepalieku lieka pvz smulkus bulviu ar darzoviu likuciai ir pan. filtras tikrai nekiauras - butume gi pastebeje kai istraukem, del istatymo tai reikes siandien pasiziuret bet manau kad gerai istatytas
zinot kas mane dar neramina ar pas jus uzsifiksuoja kaip nors atidarytos dureles? na kai jas nuleidi zemyn pas mane jos laikosi tik tada kai istrauktas ir pakrautas apatinis stalcius labai nepatogu kai reikia pradeti delioti indus, bijau kad pora leksciu uzdejus nespriektu dureles i virsu su visom lekstem
zinot kas mane dar neramina ar pas jus uzsifiksuoja kaip nors atidarytos dureles? na kai jas nuleidi zemyn pas mane jos laikosi tik tada kai istrauktas ir pakrautas apatinis stalcius labai nepatogu kai reikia pradeti delioti indus, bijau kad pora leksciu uzdejus nespriektu dureles i virsu su visom lekstem
Jei indaplove yra montuojama, bet neimontuota (neuzdeta ant dureliu apdaila), dureles kyla i virsu, jas tempia spyruokle.
Kai buna imontuota indaplove, spyruokles ne taip stipriai tempia ir atidarytos dureles laikosi. Daugumoje indaploviu spyruokles tempima galima reguliuoti, reiketu pasiziurtei instrukcija.