Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(Goniuke @ 2007 10 16, 07:45)
na kaulu ar pan "dideliu" dalyku as nepalieku biggrin.gif lieka pvz smulkus bulviu ar darzoviu likuciai ir pan. rolleyes.gif filtras tikrai nekiauras tongue.gif - butume gi pastebeje kai istraukem, del istatymo tai reikes siandien pasiziuret bet manau kad gerai istatytas smile.gif

zinot kas mane dar neramina ax.gif ar pas jus uzsifiksuoja kaip nors atidarytos dureles? g.gif  na kai jas nuleidi zemyn unsure.gif pas mane jos laikosi tik tada kai istrauktas ir pakrautas apatinis stalcius unsure.gif labai nepatogu kai reikia pradeti delioti indus, bijau kad pora leksciu uzdejus nespriektu dureles i virsu su visom lekstem doh.gif

Jei indaplove yra montuojama, bet neimontuota (neuzdeta ant dureliu apdaila), dureles kyla i virsu, jas tempia spyruokle.
Kai buna imontuota indaplove, spyruokles ne taip stipriai tempia ir atidarytos dureles laikosi. Daugumoje indaploviu spyruokles tempima galima reguliuoti, reiketu pasiziurtei instrukcija.
Atsakyti
sveikutes,
turiu didelia beda nusipirkom indaplove GORENJE GVI 8684-1 visiskai imontuojama, o as pameciau instrukcija. Per tuos remontus niekur nerandu ir gal kad nebuvau spejus nei akim permest. nesenia susitatem virtuve o as gyvenime neturejus tokio stebuklo nemoku ja naudotis blush2.gif ir labai nervinuos nes tie indai kriauklej tikrai nuotaika gadina. gal galit man kas nors padet... gal kas turit tokia pat indaplove ir galetumet instrukcija i email imest buciau be galo dekinga smile.gif tikrai tikrai isgelebetumet mane nuo begalinio indu plovimo... aciu jum labai isanksto 4u.gif
mano email: auste.terzi@gmail.com aciu labai labai 4u.gif
Atsakyti
Indaplovių dureles galima reguliuoti, jei įmontuojama tai tuo labiau, nes skiriasi uždedamos ant durelių plokštės ar medžio svoris, todėl reiktų nusireguliuoti.

O dėl Gorenje indaplovės tai juk galima instrukciją internete susirasti ar parduotuvėje paprašyti, na bent jau atsišviesti tai tikrai duos, o gal ir padovanos.... smile.gif
Atsakyti
O dėl Gorenje indaplovės tai juk galima instrukciją internete susirasti ar parduotuvėje paprašyti, na bent jau atsišviesti tai tikrai duos, o gal ir padovanos.... smile.gif
[/quote]
tai vat kad internete nerandu niekaip visa diena prasiknisau ir nieko. greiciausiai teks ieskot parduotuvej nes kitaip nieko nebus.
Atsakyti
Pas mane ta pati situacija kaip ir pas LoJoo: atlikau pirmini skalavima, kita dien atidariau indaplove, o ten vandens pilna. Vakar vel nakciai uzstaciau, bet jau pagal programa su indais, siandien ryte ir vel tas pats - visi indai slapi.

Ar buna indaplove be dziovinimo? unsure.gif NEs man tokios tikrai nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeht @ 2007 10 12, 21:23)
Gal galite paaiskinti apie programa Vario Speed ? Kaip raso, tai galima iki 50% sumazinti programu laika. Bet kada ja naudoti?  blush2.gif   g.gif

lygtai nemačiau, kad būtų kas atsakę į šį klausimą g.gif

tai va biggrin.gif vario speed kaip ir pti rašei sutrumpiną plovimo laiką, tą mygtuką reikia paspausti prieš paleidžiant į darbą visą ciklą. Aš jį naudojimu kai reikia skubiai ką nors išplauti arba kai indai nelabai purvini. Man patinka, aš naudojuosi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Bzzz @ 2007 10 17, 14:51)
Pas mane ta pati situacija kaip ir pas LoJoo: atlikau pirmini skalavima, kita dien atidariau indaplove, o ten vandens pilna. Vakar vel nakciai uzstaciau, bet jau pagal programa su indais, siandien ryte ir vel tas pats - visi indai slapi.

Ar buna indaplove be dziovinimo? unsure.gif NEs man tokios tikrai nereikia doh.gif

nezinau ar būna be džiovinimo, bet bent jau mano idaplovė turi tokią f-ją, kad galima padidinti džiovinimo temp. Reikia skaityti savo instrukciją 4u.gif
Indaplovės sienelės būna šlapios, bet indai sausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rike: 17 spalio 2007 - 14:01
QUOTE(Bzzz @ 2007 10 17, 13:51)

Koks indaploves modelis?
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2007 10 17, 14:06)
Koks indaploves modelis?

Fagor, tikslaus modelio dabar nezinau
Atsakyti
QUOTE(Bzzz @ 2007 10 17, 13:51)

Būna programų be džiovinimo, gal pabandykite užstatyti kitą programą g.gif
Atsakyti
ar verta pirkti maza indaplovyte, na kur buna apie 50cm aukscio? gyvenam dviese. nelabai telpa kitokia i musu 5 kvadratus.
Atsakyti
QUOTE(Iliona @ 2007 10 09, 15:03)
o ka manot apie BEKO indaploves?  blush2.gif Gal kas turit ir galit pasakyt savo nuomone?  rolleyes.gif

Sveika, pas mane BEKO indaplovė DIS1520, neseniai turiu - apie 3 mėnesius, tai nusiskundimų lyg ir neturiu - o kiek turėdavau kai rankomis indukus skalbdavau lotuliukas.gif man tiko viskas ir kaina, ir dydis (siaura 45 cm), na o kadangi neturiu su kuo palyginti man ji skalbia gerai, išskyrus nelabai išdžiovina plastmasinių indeliu, bet 1 indelį aš ir rankomis iššluostau, svarbu kad lėkštės ir stiklinės blizga tviska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 10 25, 08:53)
ar verta pirkti maza indaplovyte, na kur buna apie 50cm aukscio? gyvenam dviese. nelabai telpa kitokia i musu 5 kvadratus.

Verta bet kokia indaplove, pas mane netilpo didesne, ir man labai patinka 45 cm plocio, nes visko po biski pridedu ir plaunu, tai nereik laukti kol uzsipildys pvz antras aukstas vien puodeliais thumbup.gif
Atsakyti