Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(Iliona @ 2007 10 12, 17:41)
aciuks.gif uz atsakymus. Nusipirkau visgi BEKO DFS 2520, rytoj jau pajungs.

Bet vat man klausymas iskilo, kur man det ta tablete  g.gif nu niekaip nesuprantu  blush2.gif ir kiek pilt to skalavimo skyscio, uzteks vieno buteliuko ar daugiau reikia  g.gif Paaiskinit prasau  blush2.gif

nu tai jo,jei su tabletem,tai nereik nieko. gi parasyta 3in1 ar 5in1. viskas viename smile.gif bet su jom plaut man rodos tik nuo 50laipsniu. o pirma kart pilant, tai nusiperki skalav.skyscio buteliuka ir pili kiek telpa 4u.gif(gal ne visas but.subegs) druska man rodos visa sutelpa. pas mane sios priemones supiltos, bet kartais ir su tablete plaunu, neiskrapstysiu gi to skycio atgal lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek zinau, tai jei perki 5 in 1 tai nereikia nieko papildomo, net druskos...nors as ja pyliau, nes is pradziu nelabai gaudziausi blush2.gif ... bet pas mane kita problema, kai pradeda begti vanduo i indaplove, iskrenta ta tablete, ten labai lenhvai atsidaro tas "stalciukas", tai pasidare idomu ar cia pas visus, ar cia pas mus problema... g.gif beje, pas mane INDESIT'as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva @ 2007 10 13, 01:00)
Kiek zinau, tai jei perki 5 in 1 tai nereikia nieko papildomo, net druskos...nors as ja pyliau, nes is pradziu nelabai gaudziausi blush2.gif ... bet pas mane kita problema, kai pradeda begti vanduo i indaplove, iskrenta ta tablete, ten labai lenhvai atsidaro tas "stalciukas", tai pasidare idomu ar cia pas visus, ar cia pas mus problema... g.gif beje, pas mane INDESIT'as smile.gif

kaip as suprantu, ji ir turi iskrist. kai atidarai dureles isplovus,juk stalcius (milteliu)buna atidarytas,tai vadinas ir milteliai pradejus plaut isbyra. o ta tablete galima gi ir padet kazkurioj ten vietoj (indaplovej),nebutinai det i skyriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2007 10 01, 20:42)
Tikra teisybe Vokietijoje mazai kas is vis gaminama.
Vokietijoje 1964 metais Deutsche Bundestages nutarimu buvo ikurtas STIFTUNG WARENTEST institutas ginantis vartotoju teises. Prekes perkamos atsitiktinai, anonimiskai ir is daugelio vietoviu ir atliekami testai.
Parasysiu  praeitu metu testuotu indaploviu sarasa(pradesiu paciom geriausiom)

Bosch SGI 58M02 EU
Neff S44M57W3 Eu
Siemens SE 55m280 EU (pirmosios 3 beveik vienodos pagal kokybe)
Blomberg GIN 1580 XB
Miele G 1220 SCi
Gorenje GI 63330 W
Juno-Electroliux JSI 64601
Quelle/Privileg 56450
Bauknecht GSIP 9127 IN (ivertinta tik patenkinamai. Buvo gera firma bet nusivaziavo)
Ariston LVZ 670 DUO (ivertinta pakenciamai, todel gamintojai nuo 2006.09 isleis nauja modeli:LVZ 675 Duo.)

Nezinau kodel netestavo AEG. Eisiu ir senesnius testus paziuresiu.
AEG 2004 metais ivertinta tik patenkinamai.

O tarp skalbimo masinu paskutiniu metu buvo geriausia  Miele.

Gal kam ir pades mano info. smile.gif

O dabar mastau mes parsivezeme BOSCH SGI 58 M 05 EU dabar mastau kuom ji nuo tos 02 skiriasi lotuliukas.gif prasisovem ar ne .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 13 spalio 2007 - 18:47
merginos gelbekit help.gif verysad.gif

pajunge man ta indaplove katik. Nu ir pabandziau as ja tuscia praleist. Praleist praleidau. Bet visas vanduo kuris pribego i indaplove taip ir stovi, nenuteka. Ka daryt help.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliona @ 2007 10 13, 20:25)
merginos gelbekit help.gif  verysad.gif

pajunge man ta indaplove katik. Nu ir pabandziau as ja tuscia praleist. Praleist praleidau. Bet visas vanduo kuris pribego i indaplove taip ir stovi, nenuteka. Ka daryt  help.gif

O ji jau baigė skalbti, ar Tu prasidarei pasižiūrėti jai dirbant? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 10 13, 20:32)
O ji jau baigė skalbti, ar Tu prasidarei pasižiūrėti jai dirbant?  g.gif

ji baige savo visas finkcijas, kaip parasyta instrukcijoj turi uzsidegt lempute, kad jau baigesi. Na ji uzsidege, tada gi man idomu, ilindau ir atidariau ja, o ji pilna vandens ir varva pilna virtuve dabar vandens.
Galvojam gal koks siurbliukas, ka, negali but taip?
Atsakyti
QUOTE(Iliona @ 2007 10 13, 20:46)
ji baige savo visas finkcijas, kaip parasyta instrukcijoj turi uzsidegt lempute, kad jau baigesi. Na ji uzsidege, tada gi man idomu, ilindau ir atidariau ja, o ji pilna vandens ir varva pilna virtuve dabar vandens.
Galvojam gal koks siurbliukas, ka, negali but taip?

Jei baigė, tai tikriausiai kas nors negerai unsure.gif O gal prijungta negerai ir vanduo negali išbėgti?
Nes jei atidarai jai dar dirbant ir yra vandens, tai viskas ok, bet pabaigoje jo nebeturi būti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 10 13, 20:54)
Jei baigė, tai tikriausiai kas nors negerai  unsure.gif  O gal prijungta negerai ir vanduo negali išbėgti?
Nes jei atidarai jai dar dirbant ir yra vandens, tai viskas ok, bet pabaigoje jo nebeturi būti  schmoll.gif

aisku, aciu aciuks.gif . Bandysiu kaip nors nusausint ta vandeni is vidaus ir kviestis zmones pirmadieni, kad paziuretu, o jeigu tikrai kas joje blogai tegul keicia. mad.gif
Atsakyti
mano Bosch indaplove vakar sudurniavo doh.gif uzdejau 50laipsniu 1/2 programa, praejo 2val o ji nebaigia niekaip... galvoju kazkas netaip, atidariau o ten skalavimas tebevyksta blink.gif milteliu stalciukas atsidares bet miltukai neisplauti blink.gif jau buvau issigandus unsure.gif bet vyras padare RESET ir is naujo paleidom tai viskas normaliai prasisuko unsure.gif

beje del neisbegusio vandens kai atidarai viduri plovimo... ar tikrai jis turi buti? na vakar kai atidariau tai buvo vandens nemazai ir neisbeginejo jis... bet cia normalu? ir dar filtra paziurejau... svarus jis unsure.gif bet kaip jis gali but svarus jei as tu maisto likuciu vistiek gi visu neiskrapstau lieka tai tas tai anas... nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2007 10 15, 10:09)
mano Bosch indaplove vakar sudurniavo doh.gif uzdejau 50laipsniu 1/2 programa, praejo 2val o ji nebaigia niekaip... galvoju kazkas netaip, atidariau o ten skalavimas tebevyksta blink.gif milteliu stalciukas atsidares bet miltukai neisplauti blink.gif jau buvau issigandus unsure.gif bet vyras padare RESET ir is naujo paleidom tai viskas normaliai prasisuko  unsure.gif

beje del neisbegusio vandens kai atidarai viduri plovimo... ar tikrai jis turi buti? na vakar kai atidariau tai buvo vandens nemazai ir neisbeginejo jis... bet cia normalu? ir dar filtra paziurejau... svarus jis unsure.gif bet kaip jis gali but svarus jei as tu maisto likuciu vistiek gi visu neiskrapstau lieka tai tas tai anas... nesuprantu doh.gif

Atidarius indaploves duris vidury plovimo (kai girdisi vandens sroves) turi buti vandens. O filtre turetu buti maisto likuciu, nebent tie maisto likuciai istirpsta su vandeniu, bet kaulai tikrai neistirps. Gali buti blogai istatytas filtras arba kiauras.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2007 10 15, 13:38)
Atidarius indaploves duris vidury plovimo (kai girdisi vandens sroves) turi buti vandens. O filtre turetu buti maisto likuciu, nebent tie maisto likuciai istirpsta su vandeniu, bet kaulai tikrai neistirps. Gali buti blogai istatytas filtras arba kiauras.

na kaulu ar pan "dideliu" dalyku as nepalieku biggrin.gif lieka pvz smulkus bulviu ar darzoviu likuciai ir pan. rolleyes.gif filtras tikrai nekiauras tongue.gif - butume gi pastebeje kai istraukem, del istatymo tai reikes siandien pasiziuret bet manau kad gerai istatytas smile.gif

zinot kas mane dar neramina ax.gif ar pas jus uzsifiksuoja kaip nors atidarytos dureles? g.gif na kai jas nuleidi zemyn unsure.gif pas mane jos laikosi tik tada kai istrauktas ir pakrautas apatinis stalcius unsure.gif labai nepatogu kai reikia pradeti delioti indus, bijau kad pora leksciu uzdejus nespriektu dureles i virsu su visom lekstem doh.gif
Atsakyti