Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

LABUTIS,PAS MANE VISA BUITINE TECHNIKA GORENJE.NAUDOJU JAU 3 METAI IR NETURIU PROBLEMU. smile.gif
Atsakyti
o ka manot apie BEKO indaploves? blush2.gif Gal kas turit ir galit pasakyt savo nuomone? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliona @ 2007 10 09, 14:03)
o ka manot apie BEKO indaploves?  blush2.gif Gal kas turit ir galit pasakyt savo nuomone?  rolleyes.gif

Aš turiu , bet dar nebandžiau, nes virtuvės komplektas nebaigtas sutverti
Atsakyti
QUOTE(Iliona @ 2007 10 09, 15:03)
o ka manot apie BEKO indaploves?  blush2.gif Gal kas turit ir galit pasakyt savo nuomone?  rolleyes.gif

Aš turiu ax.gif Veikia du metus be priekaištų thumbup.gif Šiaip pirmiausiai pirkom jų tv, dar uošviai keletą gaminių turi ir viskas puikiai veikia, tai indaplovės nė nesirinkom - tik modelį ax.gif
Atsakyti
tai kad siuolaikine nauja technika visu firmu manau retai genda. juk nera tokios firmos, kad visi ja skustusi,tik pavieniai atvejai.o ir pardavejai garantija duoda nemaza. va po kokiu 5-8metu naudojimo tai gal ir galima daryt apibendrinimus. kiek as turiu technikos, tai nieks nera kada nors sugede 4u.gif nors beveik viskas skirtingu firmu smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Norim pirkti indaplove, bet niekaip neissirenkame blush2.gif Patiko si http://www.karstadt.....do?pid=3082704
Bet pas ja nera 70 laipsniu programos. Mano supratimu, ji skirta labai nesvariems indams plauti:keptuvems, puodams. Kaip manot, ar ji labai yra svarbi? g.gif ar turit panasias indaploves su sia programa?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeht @ 2007 10 09, 23:36)
Sveiki,
Norim pirkti indaplove, bet niekaip neissirenkame  blush2.gif Patiko si http://www.karstadt.....do?pid=3082704 
Bet pas ja nera 70 laipsniu programos. Mano supratimu, ji skirta labai nesvariems indams plauti:keptuvems, puodams. Kaip manot, ar ji labai yra svarbi?  g.gif  ar turit panasias indaploves su sia programa?
Aciu  4u.gif

as tai 70 laipsniu naudojau gal koki karta, kai ploviau filtrus nuo gartraukio smile.gif siaip tai keptuvem man uztenka ir 50(daznai ju indapl.neplaunu). o dazniausiai naudoju 35 laipsnius,greita programa. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeht @ 2007 10 09, 23:36)
Sveiki,
Norim pirkti indaplove, bet niekaip neissirenkame  blush2.gif Patiko si http://www.karstadt.....do?pid=3082704 
Bet pas ja nera 70 laipsniu programos. Mano supratimu, ji skirta labai nesvariems indams plauti:keptuvems, puodams. Kaip manot, ar ji labai yra svarbi?  g.gif  ar turit panasias indaploves su sia programa?
Aciu  4u.gif

Aš ir gal tik pradžioje žaizdavau su programom. 70 laipsnių apskritai nenaudojau, nes maistas taip žiauriai neprisvyla, o jei koks vienas puodas ir pasvils, tai negi dėl jo vieno jungsi indaplovę. Dabar pas mane nustatyta vina programa, ją ir naudoju.
Atsakyti
QUOTE(Iliona @ 2007 10 09, 15:03)

Pas mane irgi BEKO thumbup.gif thumbup.gif ir laaaabai patenkinta 3 metai ir jokiu nusiskundimu, veikia puikiai tfu,tfu,tfu biggrin.gif
Atsakyti
aciuks.gif uz atsakymus. Nusipirkau visgi BEKO DFS 2520, rytoj jau pajungs.

Bet vat man klausymas iskilo, kur man det ta tablete g.gif nu niekaip nesuprantu blush2.gif ir kiek pilt to skalavimo skyscio, uzteks vieno buteliuko ar daugiau reikia g.gif Paaiskinit prasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliona @ 2007 10 12, 17:41)
aciuks.gif uz atsakymus. Nusipirkau visgi BEKO DFS 2520, rytoj jau pajungs.

Bet vat man klausymas iskilo, kur man det ta tablete  g.gif nu niekaip nesuprantu  blush2.gif ir kiek pilt to skalavimo skyscio, uzteks vieno buteliuko ar daugiau reikia  g.gif Paaiskinit prasau  blush2.gif

o tai instrukcijoje nieko neparasyta? tablete kiek zinau reikia deti ten, kur pilami plovimo milteliai. o del skalavimo skyscio, tai pas mane telpa apie 110 ml (bet jei plauni su tabletemis, tai skalavimo skyscio nereikia)
Atsakyti
Gal galite paaiskinti apie programa Vario Speed ? Kaip raso, tai galima iki 50% sumazinti programu laika. Bet kada ja naudoti? blush2.gif g.gif
Atsakyti