Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(Will @ 2007 03 28, 14:07)
Žiūrint su kuo bendrauji ir kas rekomenduoja  ax.gif  Man daug kas rekomendavo dar tada, kai nė neplanavau pirkti  ax.gif
Gero pirkinio  mirksiukas.gif

na iki 1500 yra 4 variantai čia ir iš jų 2 BOSCH
Atsakyti
nugis uzsisakiau AEG vietoj BEKO lotuliukas.gif
Eilini karta mano norai ir poreikiai pasikeicia parduotuveje, na kai nebera laiko daug galvoti doh.gif
Bet gavau labai gera kaina, netgi labai, tai ir jemem ana thumbup.gif
Atsakyti
as turejau ARISTON ir tikrai thumbup.gif bet dabar keitem virtuves baldus tai ir technika keitem, dabar pas mane SMEG, nu dabar nieko pasakyt blogo negaliu, gal po 5 m g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o pas jus indai sausi visiskai kai istraukiat? 4u.gif Nes taures tai liko pas mane slapios tokios g.gif kazka gal negerai nustaciau g.gif
AEG Favorit 84470 VI pas mane. Tik pradejau naudoti blush2.gif

Ir ka Jus naudojat? 3in1 ar atskiras priemones ? Kas geriau?
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 03 31, 12:07)
Merginos, o pas jus indai sausi visiskai kai istraukiat?  4u.gif  Nes taures tai liko pas mane slapios tokios  g.gif  kazka gal negerai nustaciau  g.gif 

Ir ka Jus naudojat? 3in1 ar atskiras priemones ? Kas geriau?

Pas mane indai sausi unsure.gif Vandens kartais lieka tik įdubimuose unsure.gif O Tu iškart atidarei indaplovę, kai baigėsi programa, ar šiek tiek palaukei?

Aš naudoju tik atskiras priemones, tų, kur viskas viename net gamintojai nerekomenduoja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 03 31, 12:42)
Pas mane indai sausi  unsure.gif  Vandens kartais lieka tik įdubimuose  unsure.gif  O Tu iškart atidarei indaplovę, kai baigėsi programa, ar šiek tiek palaukei?

Aš naudoju tik atskiras priemones, tų, kur viskas viename net gamintojai nerekomenduoja  schmoll.gif

Dėl indų: pas mane jie irgi sausi, tik nebent kartais įdubimuose vos vos lieka. Turiu mažyte Electrolux, pas tėvus AEG. Tai tėvai naudoja atskiras priemones, o aš 5in1 mėgėja, jokio skirtumo nematau, mano indai visada gerai išplauti, o tėvai kartais skundžiasi, kad jų ne viską išplauna, gal tai priklauso ir nuo režimo g.gif . Taip kad net nežinau... Beje, perskaičiau instrukcijas ir niekur gamintojų nemačiau rekomendacijų ar naudot tabletes, ar atskiras priemones g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 31 kovo 2007 - 12:07
QUOTE(Will @ 2007 03 31, 11:42)
Pas mane indai sausi  unsure.gif  Vandens kartais lieka tik įdubimuose  unsure.gif  O Tu iškart atidarei indaplovę, kai baigėsi programa, ar šiek tiek palaukei?

Aš naudoju tik atskiras priemones, tų, kur viskas viename net gamintojai nerekomenduoja  schmoll.gif

na siap indai neleika varvantys, bet pvz taures tikrai neblizga kaip per reklama lotuliukas.gif lieka vabndens lasiuku dar, na ant kojeliu tai vandens buna, taip. Zodziu reikia dar pavalyti su ranksluostuku kad blizgetu 4u.gif Ar as cia gal per daug noriu, kad man isblizgintu lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu Bosch'ą, tai dažnai irgi indai lieka su lašiukais. Pastebėjau, kad taip nutinka, jei po džiovinimo iš karto neišimu indų, jei plaunu naktį ir nakčiai palieku. Matyt nuo karščio susidaro kondensatas. O jei iš karto po baigimo atidarau dureles, tai būna visai sausi. Bet paradoksas, jei plaunu su programa be džiovinimo, yra tokia trumpa (30 laipsnių), tai indus po nakties išimu sausus lotuliukas.gif

O mūsų instrukcijoje, rekomenduoja tabletes g.gif . Net 2 Calgonite reklaminės tabeltės 4 in 1 buvo įdėtos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2007 03 31, 13:02)
Beje, perskaičiau instrukcijas  ir niekur gamintojų nemačiau rekomendacijų ar naudot tabletes, ar atskiras priemones  g.gif

Pas mane parašyta instrukcijoje ax.gif Ir daugiau atsiliepimų esu girdėjusi- skirtingų gamintojų.
Aš kažkur buvau radusi paaiškinimą, kad tos tabletės skirtos toms indaplovėms, kurios turi spec. funkciją 3 in 1 ar pan.

QUOTE(Rudaakė @ 2007 03 31, 14:04)
na siap indai neleika varvantys, bet pvz taures tikrai neblizga kaip per reklama  lotuliukas.gif  lieka vabndens lasiuku dar, na ant kojeliu tai vandens buna, taip. Zodziu reikia dar pavalyti su ranksluostuku kad blizgetu  4u.gif  Ar as cia gal per daug noriu, kad man isblizgintu  lotuliukas.gif

Gal yra kokia atskira džiovinimo programa? g.gif Ar šiaip gal kas nors paaiškinta dėl džiovinimo ar galimų lašiukų? Pas mane taip nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(alileo @ 2007 03 31, 13:37)
Turiu Bosch'ą, tai dažnai irgi indai lieka su lašiukais. Pastebėjau, kad taip nutinka, jei po džiovinimo iš karto neišimu indų, jei plaunu naktį ir nakčiai palieku. Matyt nuo karščio susidaro kondensatas. O jei iš karto po baigimo atidarau dureles, tai būna visai sausi. Bet paradoksas, jei plaunu su programa be džiovinimo, yra tokia trumpa (30 laipsnių), tai indus po nakties išimu sausus  lotuliukas.gif

O mūsų instrukcijoje, rekomenduoja tabletes  g.gif . Net 2 Calgonite reklaminės tabeltės 4 in 1 buvo įdėtos  blink.gif

Nuo modelio priklauso-senesniuose modeliuose napatartina naudoti tablečių, nes skirtingu laiku naudojamos skirtingos priemonės
Būtų keista jei nauji modeliai nebūtų pritaikyti tabletėms
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 03 31, 15:45)
Aš kažkur buvau radusi paaiškinimą, kad tos tabletės skirtos toms indaplovėms, kurios turi spec. funkciją 3 in 1 ar pan.
Gal yra kokia atskira džiovinimo programa?  g.gif  Ar šiaip gal kas nors paaiškinta dėl džiovinimo ar galimų lašiukų? Pas mane taip nebuvo  schmoll.gif

nu nera atskiros dziovinimo programaos, isdziovina, bet ne taip kaip tikejaus 4u.gif Sakau, lieka lasiukai ant tauriu, reikia dar perbraukt su sluoste, bet svarios smile.gif

O pas mane yra atskiras mygtukas "3in1"
Atsakyti
O gal kuri ka girdejot apie Fagor indaploves? g.gif
Atsakyti