Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(ostė @ 2007 09 19, 16:52)
Norejau paklausti ar reikalinga 1/2 indų įkrovos programa. Renkuosi tarp AEG ELEKTROLUX F 88080I-M ir Siemens SE 50 T 592. Kaina galima sakyt tokia pat.

aš manyčiau, kad liuks dalykas, būna juk dienų kai gali plauti tik 1/2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rike: 19 rugsėjo 2007 - 17:17
QUOTE(ostė @ 2007 09 19, 16:52)
Norejau paklausti ar reikalinga 1/2 indų įkrovos programa. Renkuosi tarp AEG ELEKTROLUX F 88080I-M ir Siemens SE 50 T 592. Kaina galima sakyt tokia pat.

As tai ziureciau elektros ir vandens sanaudas toje programoje, jei sutaupysi tai verta ta pusine programa, bet jei visko sunaudoja vos ne tiek pat kiek iprasta programa tai neverta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 09 19, 18:29)
As tai ziureciau elektros ir vandens sanaudas toje programoje, jei sutaupysi tai verta ta pusine programa, bet jei visko sunaudoja vos ne tiek pat kiek iprasta programa tai neverta. 4u.gif

Tai vat kad neparasytos tos sanaudos pusinės programos. Skirtumai tokie:

AEG/ Siemens
Naudojama galia,kW 2,2/ 2,3
Energijos suvartojimas ciklui, kW 1,05/ 1,50
Vandens sunaudojimas ciklui, l 14/ 12
Plovimo programų skaičius 8/ 5
Plovimo temperatūros 4/ 5
Programos eigos LCD ekranėlis / indikatoriai
1/2 indų įkrovos programa nėra / yra
Apsauga nuo perkaitimo yra / nėra

Kas dabar patars g.gif
Nenusimanau kurie kriterijai svarbesni
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 19 rugsėjo 2007 - 21:02
QUOTE(ostė @ 2007 09 19, 22:01)
Tai vat kad neparasytos tos sanaudos pusinės programos. Skirtumai tokie:

AEG/                            Siemens
Naudojama galia,kW                              2,2/                                2,3
Energijos suvartojimas ciklui, kW          1,05/                              1,50
Vandens sunaudojimas ciklui, l              14/                                12
Plovimo programų skaičius                    8/                                  5
Plovimo temperatūros                            4/                                  5
Programos eigos                                LCD ekranėlis /                  indikatoriai
1/2 indų įkrovos programa                    nėra /                              yra
Apsauga nuo perkaitimo                        yra /                                nėra

Kas dabar patars  g.gif
Nenusimanau kurie kriterijai svarbesni

Jos rimtai labai panašios unsure.gif O kaina smarkiai skiriasi? g.gif

Šiaip- juk yra keletas programų ir gerai pamąstyk, ar reikalinga ta programa, ar dažnai būna, kad gamini, bet mažai indų? Nes aš, pvz, jei negaminu, tik šildau maistą, dedu puodelius, taures ir pan (na, jei nėra jokių keptuvių, puodų ir pan.), tai užstatau trumpą pusvalandžio programą žema temperatūra ir viskas. Tie indai švarūs, sąnaudų nedaug thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 09 19, 21:06)
Jos rimtai labai panašios  unsure.gif  O kaina smarkiai skiriasi?  g.gif

Šiaip- juk yra keletas programų ir gerai pamąstyk, ar reikalinga ta programa, ar dažnai būna, kad gamini, bet mažai indų? Nes aš, pvz, jei negaminu, tik šildau maistą, dedu puodelius, taures ir pan (na, jei nėra jokių keptuvių, puodų ir pan.), tai užstatau trumpą pusvalandžio programą žema temperatūra ir viskas. Tie indai švarūs, sąnaudų nedaug  thumbup.gif

Tik 20 Lt ir siemens gundo vien dėl tos pusinės programos, gal tikrai reikės info ieškot apie sąnaudos g.gif , o AEG kaip indaplovių gamintojas lyg stipresnis, na vienu žodžiu esu pasimetus.
Gal paklausiu taip, ar turinčios indaploves dažnai jungiate jas nepilnai prikrautas, nes neysivaizduoju kiek ten reikia pridėti indų blush2.gif . Beje talpa abiejų 12 komplektų
Papildyta:
Gal kartas tarp mamyčių yra koks nešališkas konsultantas-pardavėjas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2007 09 19, 22:33)
Gal paklausiu taip, ar turinčios indaploves dažnai jungiate jas nepilnai prikrautas, nes neysivaizduoju kiek ten reikia pridėti indų  blush2.gif . Beje talpa abiejų 12 komplektų

Pas mane irgi 12 komplektų, esam dviese, jungiu kasdien 4u.gif Įdedi lėkštes (pietūs, pusryčiai, vakarienė , maisto gaminimui naudoti indai), puodelių/taurių, keptuvę, puodą ir pilna...
Jei vyro nėra ir aš sau mažai gaminu, arba jis yra, bet nesiruošiam pietų, tuomet irgi jungiu kasdien, bet paleidžiu trumpą programą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 09 20, 19:11)
Pas mane irgi 12 komplektų, esam dviese, jungiu kasdien  4u.gif  Įdedi lėkštes (pietūs, pusryčiai, vakarienė , maisto gaminimui naudoti indai), puodelių/taurių, keptuvę, puodą ir pilna...
Jei vyro nėra ir aš sau mažai gaminu, arba jis yra, bet nesiruošiam pietų, tuomet irgi jungiu kasdien, bet paleidžiu trumpą programą  4u.gif

Tai jei nuo dviejų asmenų per dieną pilna prisirenka, o pas mus 4 žmones tai ko gero ta pusinė nelabai ir reikalinga. Eisiu ryt dar pas konsultantų į parduotuvę pasiaiškint, pažiūrėsiu ką jie patars g.gif
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2007 09 20, 20:02)
Tai jei nuo dviejų asmenų per dieną pilna prisirenka, o pas mus 4 žmones tai ko gero ta pusinė nelabai ir reikalinga. Eisiu ryt dar pas konsultantų į parduotuvę pasiaiškint, pažiūrėsiu ką jie patars  g.gif

Mes keturiese, indaplove ta mazesnioji (kiek zinau jos buna 2ju dydziu), tai jungiu 2k per diena doh.gif Kai keisim buta, tai butinai imsiu didesne.. niekad taip nebuvo, kad puse reiketu plauti rolleyes.gif Beje, turim AEG ir esu labai patenkinta wink.gif
Atsakyti
o kokios tos AEG 8 programos-gal tarp ju ir yra kazkas panasaus i 1/2?

mes trise, bet 1/2 irgi beveik nenaudojama blush2.gif bet as vis vien uz siemens, vardas vis vien geresnis mirksiukas.gif nesaliskai :ax:mano galva, 1 maziuku laipteliu auksciau uz AEG. man tai net paciai faina, kad musu visa technika siemensine blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 21 rugsėjo 2007 - 14:45
Sveikutes 4u.gif ,
Jau savaitele, kaip dziaugiuosi savo AEG F 84470 VI.Viskas labai faina, nors dar daug laiko prie jos praleidziu lotuliukas.gif , nes ne viskas aisku. Norejau paklausti, kas yra Fuzzy logic sanaudu kontrole? Perskaiciau knygelej, o jokios lemputes ar jungiklio nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2007 09 20, 20:10)
Mes keturiese, indaplove ta mazesnioji (kiek zinau jos buna 2ju dydziu), tai jungiu 2k per diena  doh.gif  Kai keisim buta, tai butinai imsiu didesne.. niekad taip nebuvo, kad puse reiketu plauti  rolleyes.gif Beje, turim AEG ir esu labai patenkinta wink.gif

Reikia lyginti konkrecius modelius, nes Siemens gamina ir Ispanijoje, Lenkijoje, Turkijoje ir ju kokybe neprilygsta vokiskiems Siemens.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2007 09 21, 16:06)
Reikia lyginti konkrecius modelius, nes Siemens gamina ir Ispanijoje, Lenkijoje, Turkijoje ir ju kokybe neprilygsta vokiskiems Siemens.

ne ta posta matyt citavai hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti