Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(Šilingė @ 2007 08 28, 23:32)
Na va, kol nebuvo reikalo, niekada nesidomėjau jokiomis ten indaplovių techninėmis charakteristikomis, nuolydžiais, decibelais ir plovikliais... Dabar bandau išsirinkti kažką savo naujajai būsimajai virtuvei, kol kas reikalavimų nelabai daug - pilnai įmontuojama ir kad ubagais nepaleistų  lotuliukas.gif  O ką manot apie Whirrpool  g.gif

Kai mes rinkomes irgi vienas is kriteriju buvo tai kad pilnai montuojama, bet ju nelabai didelis pasirinkimas, ir patarciau ziurek kad visos AAA klases butu, jei elektros sanaudos nesvarbu tai del plovimo ir dziovinimo kokybes turetu buti AA.
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 08 28, 22:42)
Kai mes rinkomes irgi vienas is kriteriju buvo tai kad pilnai montuojama, bet ju nelabai didelis pasirinkimas, ir patarciau ziurek kad visos AAA klases butu, jei elektros sanaudos nesvarbu tai del plovimo ir dziovinimo kokybes turetu buti AA.
4u.gif

ir dar pridursiu, kad ir į triukšmo lygį atsižvelgti.
Mes nepagailėjome indaplovei, tai bet kokį ploviklį skirtą indaplovėms galiu dėti plauna vienodai gerai smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Vike @ 2007 09 02, 08:14)
ir dar pridursiu, kad ir į triukšmo lygį atsižvelgti.
Mes nepagailėjome indaplovei, tai bet kokį ploviklį skirtą indaplovėms galiu dėti plauna vienodai gerai  smile.gif.

Klausimelis: o koks triukšmo lygis jau ne toks "triukšmingas" g.gif Gal galit pasakyti indaplovės modelį? Galvojame pirkti indaplovę.
Atsakyti
QUOTE(toshkaite @ 2007 09 03, 08:35)
Klausimelis: o koks triukšmo lygis jau ne toks "triukšmingas"  g.gif  Gal galit pasakyti indaplovės modelį? Galvojame pirkti indaplovę.

aš turiu Siemens SF64T354EU, triukšmas tik 45 db, tai dienos metu tikrai nesigirdi, o jau naktį, kai visiškai tylu, tai girdisi, bet tikrai netiek, kad nervintų. Ji pas mane pilnai įmontuojama.

Ir dar turiu klausimėlį vartotojoms thumbup.gif , ar ant jūsų arbatinių puodelių dugno lieka vandens, nes man tai labai nepatinka, reikia kiekvieną kartą pašluostyti, kad neprilaistyti. Jie stovi šiek tiek kampu, bet to neužtenka, kad iš ten jis išbėgtų. Buvau ir džiovinimo f-ja padidinus, bet nepadėjo verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(rike @ 2007 09 03, 10:59)
aš turiu Siemens SF64T354EU, triukšmas tik 45 db, tai dienos metu tikrai nesigirdi, o jau naktį, kai visiškai tylu, tai girdisi, bet tikrai netiek, kad nervintų. Ji pas mane pilnai įmontuojama.

Ir dar turiu klausimėlį vartotojoms  thumbup.gif , ar ant jūsų arbatinių puodelių dugno lieka vandens, nes man tai labai nepatinka, reikia kiekvieną kartą pašluostyti, kad neprilaistyti. Jie stovi šiek tiek kampu, bet to neužtenka, kad iš ten jis išbėgtų. Buvau ir džiovinimo f-ja padidinus, bet nepadėjo  verysad.gif

Norint kad neliktu vandens, reikia sudeti taip puodelius, kad nuo ju dugno laisvai nubegtu vanduo.
Kai vanduo negali laisvai nubegti, dziovinimas siuo atveju neisgelbes.
Atsakyti

Ir dar turiu klausimėlį vartotojoms  thumbup.gif , ar ant jūsų arbatinių puodelių dugno lieka vandens, nes man tai labai nepatinka, reikia kiekvieną kartą pašluostyti, kad neprilaistyti. Jie stovi šiek tiek kampu, bet to neužtenka, kad iš ten jis išbėgtų. Buvau ir džiovinimo f-ja padidinus, bet nepadėjo  verysad.gif

QUOTE(Zilvinas @ 2007 09 03, 12:46)
Norint kad neliktu vandens, reikia sudeti taip puodelius, kad nuo ju dugno laisvai nubegtu vanduo.

Pas mane irgi visada lieka vanens, nors puodukus dedu ten, kur parodyta instrukcijoje ir juos padėjus gaunasi gerokas pasvirimo kampas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alileo @ 2007 09 03, 18:52)
Pas mane irgi visada lieka vanens, nors puodukus dedu ten, kur parodyta instrukcijoje ir juos padėjus gaunasi gerokas pasvirimo kampas  unsure.gif

Jeigu puoduko apacia isgaubta zymiai daugiau nei yprastai tai vistiek liks vandens, priklauso nuo tos duobutes dydzio ir gylio.
Ir ar zinot kad iskraustyt reikia pirmiausia apatini stalciu, tada jei buna like vandens virsutiniame, neapsitasko indai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2007 09 03, 13:46)

QUOTE(alileo @ 2007 09 03, 18:52)
Pas mane irgi visada lieka vanens, nors puodukus dedu ten, kur parodyta instrukcijoje ir juos padėjus gaunasi gerokas pasvirimo kampas  unsure.gif

ir aš dedu tik į viršutinę lentynėlę, kuri turi pasvyrusias lentynėles puodeliams, bet...

QUOTE(Dukra @ 2007 09 03, 19:00)
Jeigu puoduko apacia isgaubta zymiai daugiau nei yprastai tai vistiek liks vandens, priklauso nuo tos duobutes dydzio ir gylio.
Ir ar zinot kad iskraustyt reikia pirmiausia apatini stalciu, tada jei buna like vandens virsutiniame, neapsitasko indai  4u.gif

taip šį dalyką žinau (iš instrukcijos), bet vis tiek nepatinka kiekvieną puodelį pašluostyti

o ar būna puodelių be šiektiek įdubusio dugno g.gif , abejoju smile.gif

Atsakyti

is savo patirties-pabandyk ilgiau neisimti pasibaigus plovykles darbui, likes karstis isdziovina, nes kuri laika irgi traukdavau taures su slapiu dugnu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 05 rugsėjo 2007 - 15:49
aciu uz patarima, bet verysad.gif , prastovi per nakti, nes plaunu naktimis, bet vandens daug lieka
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2007 09 06, 13:09)
aciu uz patarima, bet  verysad.gif , prastovi per nakti, nes plaunu naktimis, bet vandens daug lieka

aha, vakar as sudejau puodelius i apatini skyreli, nes ploviau skardas, tai irgi liko ant dugneliu vandens. o tu kur dedi puodukus-i virsu, specialia etazere?
Atsakyti
Norejau paklausti ar reikalinga 1/2 indų įkrovos programa. Renkuosi tarp AEG ELEKTROLUX F 88080I-M ir Siemens SE 50 T 592. Kaina galima sakyt tokia pat.
Atsakyti