Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(rike @ 2007 07 31, 23:50)
aš šiandien vakare buvau senukuose, tai specialiai apžiūrėjau indų plovimo priemones, tai rūšių buvo daug. Vyksta Somat tablečių akcija 60+15 ir kaina 37,... Lt. Kažin kaip jos  g.gif
Bet kažkodėl bent jau dabar  biggrin.gif  man patikimiau atrodo milteliai, nei tabletės.

Aš kažkada naudojau SOMAT tabletes , tai man nepatiko schmoll.gif baltų dėmių pradėjo atsirasti ant indų. Dabar vėl perėjau prie CALGONIT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jole: 02 rugpjūčio 2007 - 16:36
pas mane indaploveje yra funkcija 3in1 o ar i ja galima deti Calgonita 5in 1. Ar nieko neatsitiks ir kur ta tablete reikia deti , nes nieko nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2007 08 09, 13:22)
pas mane indaploveje yra funkcija 3in1 o ar i ja galima deti Calgonita 5in 1. Ar nieko neatsitiks ir kur ta tablete reikia deti , nes nieko nesuprantu

Galima deti tablete 5in1 i indaplove ir ijungti funkcija 3in1.
Kur deti ta tablete, turi buti parasyta instrukcijoje.
Atsakyti
Pagaliau thumbup.gif po savaitės laiko aš pasinaudojau savo indaplovės paslaugomis biggrin.gif , atrodo, kad bus super biggrin.gif

tik miltelius ilgai ieskojau, rinkausi (nenorejau pirkti calgonito vientik del reklamos)ir finiše gavau tik yplono, bet po pirmo plovimo nieko ypatingo (blogo) nematau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš naudoju "Yplon" ir man jie visai patinka. Dar patinka iš "Thomo Philipps'o" parduotuvės milteliai.
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, gal kas žinot plovimo mechanizmų skirtumus - kiek žiūrėjau yra fuzzylogic, orbitinis, dar radau ir shuttle. įdomu, ar čia vienas ir tas pats, ar kuo skiriasi biggrin.gif ir kuris būdas geresnis renkantis indaplovę g.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2007 08 13, 22:31)
Norėjau pasiteirauti, gal kas žinot plovimo mechanizmų skirtumus - kiek žiūrėjau yra fuzzylogic, orbitinis, dar radau ir shuttle. įdomu, ar čia vienas ir tas pats, ar kuo skiriasi  biggrin.gif  ir kuris būdas geresnis renkantis indaplovę  g.gif

tikrai neįsivaizduoju kas čia per daiktai g.gif

o man štai koks klausimas iškilo, kur dėti 5in1 tabletę, į miltelių skyrių ar į lentynėlę kur nors g.gif Buvo įdėtos dvi reklaminės tabletikės, tai sakau išbandysiu ir stop nežinau kur dėti, instrukcijoje neparašyta verysad.gif Išjungiau tik skalavimo skysčio f-ja, o druską palikau, gal nebus per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2007 08 14, 15:37)
tikrai neįsivaizduoju kas čia per daiktai  g.gif
o man štai koks klausimas iškilo, kur dėti 5in1 tabletę, į miltelių skyrių ar į lentynėlę kur nors  g.gif Buvo įdėtos dvi reklaminės tabletikės, tai sakau išbandysiu ir stop nežinau kur dėti, instrukcijoje neparašyta  verysad.gif Išjungiau tik skalavimo skysčio f-ja, o druską palikau, gal nebus per daug  g.gif

tablete dedu ten, kur pildavau miltelius. mano instrukcijoj taip parasyta. o per daug priemoniu neturetu but, nes as kai ant zemos temp.(35C) plaunu, tai naudoju miltelius,nes tabl. tik nuo 50 ar 55C.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,
Susiruosem pirkti indaplove, bet.....paskaicius sia temele issigandau.Tai ko ten reikia prisipirkti? Druskos, ploviklio,skalavimo skyscio, blizgiklio? Ir kiek visa tai kainuos 1 men.4 asmeniu seimai? Gal kas galit paprasciau paaiskint, o tai jauciu, kad nelabai supratau. O dar tabletes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2007 08 17, 17:16)
Sveikutes  4u.gif ,
Susiruosem pirkti indaplove, bet.....paskaicius sia temele issigandau.Tai ko ten reikia prisipirkti? Druskos, ploviklio,skalavimo skyscio, blizgiklio? Ir kiek visa tai kainuos 1 men.4 asmeniu seimai? Gal kas galit paprasciau paaiskint, o tai jauciu, kad nelabai supratau. O dar tabletes doh.gif

Kainuos pirma menesi, nes reikes nusipirkti viska is karto, o paskui ilgai turesi biggrin.gif . Galima naudoti druska, miltelius ir skalavimo skysti arba tabletes (nors as ne tabletes naudoju, nes kazkada nusivyliau -atrodo 3in1- kad neblizgejo, kazkiek brangiau, o gal paprasciausiai ipratau biggrin.gif ). Druska labai apsimoka pirkti Thomas Phillips. Bet brangiau nei indu ploviklis tikrai nebus, o svarbiausiai - koks malonumas vietoj stovijimo prie kriaukles gerti arbata thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2007 08 17, 18:16)

Druska, kaip jau minėjo, pigi TP parduotuvėje (apie du ar tris litus kainuoja), užtenka maždaug mėnesiui (čia priklauso nuo to, kaip dažnai plausi), miltelių pakanka ilgam, skalvimo skystis ir blizgiklisi- tai tas pats 4u.gif Aš jį naudoju tik tada, kai plaunu taures ir panašius indus, kasdien plaudama nenaudoju visai schmoll.gif Jei naudoji atskiras priemones, tai tablečių nebereikia. O kainos labiausiai priklauso nuo to, kokias priemones perki, nes vienos brangesnės, o kitos pigesnės 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu uz atsakymus 4u.gif , o tai as galvojau, jei viska pirkt kiekvien menesi, tai doh.gif
Atsakyti