Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(loret30 @ 2007 07 30, 21:33)
4u.gif sveikos.aš vis dar galvoju ar verta pirkti tokį daiktą...niekas neturi iš pažįstamų,ko galėčiau paklaust...man atrodo,kad neturėčiau kantrybės laukt,kol išsiplaus indai...ar ten per dieną krauni,vakare pajungi ir tiek??? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Neisivizduoju namu be indaploves. Kam reikia papildomai uztrukti prie indu plovimo rankomis apie 30 mini diena , kai sita darba padaris masina smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

As turiu 2 skaitliukus bute. Virtuveje skaitliukas per 2 metus nei vieno kubo karsto vandens neprisuko.
Atsakyti
va dėl karšto vandens tai tikrai thumbup.gif

o medinės lentutės... kiek girdėjau ne vienam jos jau skilo, matyt plonesnės buvo g.gif o šiaip tai plaunu visu indus kurie yra namuose, na juk nieko nėra amžino smile.gif tik va ko nepatariu plaut, tai senų česnakų spaudyklių ir senų mėsos mušimo plaktukų, na tokių iš tamsesnio metalo, pasidaro išvis kone juodi doh.gif
Atsakyti
Na maniškė irgi jau beveik savo vietoje stovi thumbup.gif , tik nežinia kada ji darbo imsis, nes nėra kada pajungti verysad.gif .
Instrukcija jau perskaičiau, nelabai supratau apie skalavimo skystį, lietuviškoje doh.gif instrukcijoje paraštyta pilti kol (kažkas g.gif ) patamsės, bet tikrai ten niekas netamsės, nes ten vien plastmasė, o rusiškoje rašo visiškai kitaip. Tik nesuprantu kur ten pilti ,nes ten labai mažos angelės, gal tiesiog pilti ant tų padalų ir jis subėgs per tas angeles g.gif

kol kas daugiau, kol nepradėjau naudotis, klausimų nekyla biggrin.gif

Šianakt tikriausiai sapnuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
naudodama tabletes, nenaudoju jokio skalavimo skysčio ir viskas liuks
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2007 07 31, 16:45)
Indaplovei visas priemones perku Thomas philipse, didelė dėžė Calgonit tablečių apie 37lt, ten berods 75 vnt, dar visad priedo perku ir druską, ji po 2kg pakuota ten būna, nors dažniausiai tai maximoj perku, kai būna 15-20proc nuolaida cheminėms prekėms.

Vat, kad Tomas Philipse apsimoka pirkti, tai aš girdėjau. Tik klausimas: kokios ten 4 in 1, ar 5 in 1, kodėl dar reikia papildomai druskos pirkti? Visada maniau ir pardoje, kur prikom sakė, kad Calgonit tabeltėse yra viskas ir nieko papildomai pilti nereikia g.gif

QUOTE(emanacija @ 2007 08 01, 14:46)
Patarkit dėl indų, kokius pirkti? Kiek skaičiau, netinka pvz. šakutės su plastmasinėm ar medinėm rankenom... Kažin jeigu iš Maximos tų keramikinių lėkščių po pigiai prisipirkčiau, kur būna po litą, du? mastau.gif Kažin nesubyrės jos man?
O kokią pjaustymo lentelę pirkt? Gal stiklinę sakau? Medinės pjaustymo lentelės bjauriai išbrinksta, plastmasinę draugė rodė - nuo karščio susibangavo...

Medinių pjaustymo lentelių irgi nededu, temperatūra ir milteliai jas nelabai kaip veikia. O "Maximinius" indus turiu kelis, tai plaunasi thumbup.gif ir nepanašu, kad subyrėtų

QUOTE(Linaiva @ 2007 08 01, 22:19)
tik va ko nepatariu plaut, tai senų česnakų spaudyklių ir senų mėsos mušimo plaktukų, na tokių iš tamsesnio metalo, pasidaro išvis kone juodi doh.gif

va čia tai tikrai. O aš turiu tokiom rankenom puodą, tai paskui tenka rankas ilgai plauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2007 08 01, 23:22)
Instrukcija jau perskaičiau, nelabai supratau apie skalavimo skystį, lietuviškoje  doh.gif instrukcijoje paraštyta pilti kol (kažkas  g.gif ) patamsės, bet tikrai ten niekas netamsės, nes ten vien plastmasė, o rusiškoje rašo visiškai kitaip. Tik nesuprantu kur ten pilti ,nes ten labai mažos angelės, gal tiesiog pilti ant tų padalų ir jis subėgs per tas angeles  g.gif

Pas mane tai viena "dėžutė" durelėse milteliams, kita- skalavimo skysčiui, ją atsidarai, yra skylutė, į kurią pili ir šalia langelis. Kai skysčio mažai, tas langelis šviesus, o kai pripili , jis pasidaro tamsus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 08 02, 09:08)
Pas mane tai viena "dėžutė" durelėse milteliams, kita- skalavimo skysčiui, ją atsidarai, yra skylutė, į kurią pili ir šalia langelis. Kai skysčio mažai, tas langelis šviesus, o kai pripili , jis pasidaro tamsus  4u.gif

Prašau man tundrai biggrin.gif paaiškinti į kurią skylutę skalavimo skystį piltį, į viršutinę ar apatinę (po rodykle) g.gif ir kuri čia iš jų patamsės g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2007 08 02, 10:31)
Prašau man tundrai  biggrin.gif paaiškinti į kurią skylutę skalavimo skystį piltį, į viršutinę ar apatinę (po rodykle)  g.gif ir kuri čia iš jų patamsės  g.gif

user posted image

Aš tai skalavimo skystį pilu į stalčiuke esančią apvalią duobutę (kur yra rodyklė su skaičiukais) . Jei reiktų pilti tik į apatinę ten esančią skylutę, tai reiktų turbūt lašinti su pipete. 4u.gif. O patamsėt, bent jau mano indaplovėj niekas netamsėja, tik tiesiog kai yra pakankamai skalavimo skysčio- spec. lemputė valdymo skydelyje neužsidega, o jo trukstant- užsidega.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opatija: 02 rugpjūčio 2007 - 10:45
QUOTE(opatija @ 2007 08 02, 11:37)
Aš tai skalavimo skystį pilu į stalčiuke esančią apvalią duobutę (kur yra rodyklė su skaičiukais) . Jei reiktų pilti tik į apatinę ten esančią skylutę, tai reiktų turbūt lašinti su pipete.  4u.gif. O patamsėt, bent jau mano indaplovėj niekas netamsėja, tik tiesiog kai yra pakankamai skalavimo skysčio- spec. lemputė valdymo skydelyje neužsidega, o jo trukstant- užsidega.

tai kiek suprantu galima tiesiog pilti ant tos rodyklės ir viskas subėgs kur reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2007 08 02, 12:00)
tai kiek suprantu galima tiesiog pilti ant tos rodyklės ir viskas subėgs kur reikia  g.gif

Visiškai teisingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(opatija @ 2007 08 02, 12:09)
Visiškai teisingai  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
Taip, skalavimo skysti reikia pilti ant tos rodykles ir jis subega. O kai jau buna gana, tai ir matosi kad nesugeria, uzdarai skalavimo skyscio dangteli ir kokiems 1-2 menesiams pamirsti apie ji, kol apie jo trukuma primena uzsidegusi valdymo skydelyje lempute.
Atsakyti