QUOTE(Linaiva @ 2007 07 31, 16:45)
Indaplovei visas priemones perku Thomas philipse, didelė dėžė Calgonit tablečių apie 37lt, ten berods 75 vnt, dar visad priedo perku ir druską, ji po 2kg pakuota ten būna, nors dažniausiai tai maximoj perku, kai būna 15-20proc nuolaida cheminėms prekėms.
Vat, kad Tomas Philipse apsimoka pirkti, tai aš girdėjau. Tik klausimas: kokios ten 4 in 1, ar 5 in 1, kodėl dar reikia papildomai druskos pirkti? Visada maniau ir pardoje, kur prikom sakė, kad Calgonit tabeltėse yra viskas ir nieko papildomai pilti nereikia
QUOTE(emanacija @ 2007 08 01, 14:46)
Patarkit dėl indų, kokius pirkti? Kiek skaičiau, netinka pvz. šakutės su plastmasinėm ar medinėm rankenom... Kažin jeigu iš Maximos tų keramikinių lėkščių po pigiai prisipirkčiau, kur būna po litą, du?
Kažin nesubyrės jos man?
O kokią pjaustymo lentelę pirkt? Gal stiklinę sakau? Medinės pjaustymo lentelės bjauriai išbrinksta, plastmasinę draugė rodė - nuo karščio susibangavo...
Medinių pjaustymo lentelių irgi nededu, temperatūra ir milteliai jas nelabai kaip veikia. O "Maximinius" indus turiu kelis, tai plaunasi
ir nepanašu, kad subyrėtų
QUOTE(Linaiva @ 2007 08 01, 22:19)
tik va ko nepatariu plaut, tai senų česnakų spaudyklių ir senų mėsos mušimo plaktukų, na tokių iš tamsesnio metalo, pasidaro išvis kone juodi
va čia tai tikrai. O aš turiu tokiom rankenom puodą, tai paskui tenka rankas ilgai plauti