Labai tikiuosiu ir aš šią savaitę įstoti į jūsų gretas (neminėsiu klubo pavadinimo )
Vis paskaitinėju temas apie indaploves, bet neradau info apie miltelius, kurie geriausi ir populiariausi. Skaičiau, kad vienai nepatiko Yplon, kažkur kažką skaičiau apie Higėjos miltelius, bet kaip man naujokei ką patarsit , nes pirmą kartą reikės pirkti visą komplektą priemonių, tai susidarys sumelė. Pvz Calgonitas man pasirodė vieni iš prangiausių, bet gal ir geriausių
Lauksiu jūsų patarimų, pastebėjimų
Indaplovei visas ppriemones perku Thomas philipse, didelė dėžė Calgonit tablečių apie 37lt, ten berods 75 vnt, dar visad priedo perku ir druską, ji po 2kg pakuota ten būna, nors dažniausiai tai maximoj perku, kai būna 15-20proc nuolaida cheminėms prekėms.
indaplovės, pigiausios, manau apie 1000 lt, na +- 100, o plotis jų lyg dviejų dydžių - 45 ir 60 cm pločio. buto virtuvėj telpa kuo puikiausiai, tik dažniausiai tenka tam reikalui vieną spintutę paauklot, bet dalykas tai man jau sunkoka įsivaizduot savo namų gyvenimą be šio stebuklo, juk rūbų rankomis jau senai nebeplauname
gerų visoms pirkinių
indaplovės, pigiausios, manau apie 1000 lt, na +- 100, o plotis jų lyg dviejų dydžių - 45 ir 60 cm pločio. buto virtuvėj telpa kuo puikiausiai, tik dažniausiai tenka tam reikalui vieną spintutę paauklot, bet dalykas tai man jau sunkoka įsivaizduot savo namų gyvenimą be šio stebuklo, juk rūbų rankomis jau senai nebeplauname
gerų visoms pirkinių
QUOTE(Linaiva @ 2007 07 31, 17:45)
indaplovės, pigiausios, manau apie 1000 lt, na +- 100, o plotis jų lyg dviejų dydžių - 45 ir 60 cm pločio. buto virtuvėj telpa kuo puikiausiai, tik dažniausiai tenka tam reikalui vieną spintutę paauklot, bet dalykas tai
Dar galiu tik papildyti, kad jų būna skirtų ir 4 asmenims - tai tokios mažutės, pakabinamos apie 45cm pločio, apytikriai 2,5 sprindžių aukščio ir standartinio gylio. Bet realiai net ir dviejų asmenų šeimai (jei šeima mėgsta valgį gaminti ir valgyti ) ji mano supratimu per maža. Ir finansiškai nelabai apsimoka, nes kainuoja tiek, kiek 45cm pločio, standartinio aukščio ir gylio, t.y. 1100Lt
na jau tokia turbūt tik vienam asmeniui puodeliams ir lėkštutėm plaut
ohoho, čia tai kaina įdomu tik kokios firmos
aš šiandien vakare buvau senukuose, tai specialiai apžiūrėjau indų plovimo priemones, tai rūšių buvo daug. Vyksta Somat tablečių akcija 60+15 ir kaina 37,... Lt. Kažin kaip jos
Bet kažkodėl bent jau dabar man patikimiau atrodo milteliai, nei tabletės.
Bet kažkodėl bent jau dabar man patikimiau atrodo milteliai, nei tabletės.
na aš ir, kai nusipirkau, pradėjau su milteliais plaut, nes jie lyg ir pigiau paskaičiavus išėjo bet dabar jau kokius pusantrų metelių tik tablietkom, vis per kokius išpardavimus užsiperku
jau daug esu išbandžius na skirtumas.... nėr labai jau pastebimas, ypač nuo vienos dėžutės
jau daug esu išbandžius na skirtumas.... nėr labai jau pastebimas, ypač nuo vienos dėžutės
QUOTE(Linaiva @ 2007 07 31, 22:07)
na jau tokia turbūt tik vienam asmeniui puodeliams ir lėkštutėm plaut
Aha, man irgi juokingai tas parašymas "4-iems asmenims" atrodė.
Na, indaplovė mano jau stovi dėžėj, nekantrauja prie darbo greičiau pultis... AEG Electolux už beveik pora tūkstantėlių...
Patarkit dėl indų, kokius pirkti? Kiek skaičiau, netinka pvz. šakutės su plastmasinėm ar medinėm rankenom... Kažin jeigu iš Maximos tų keramikinių lėkščių po pigiai prisipirkčiau, kur būna po litą, du? Kažin nesubyrės jos man?
O kokią pjaustymo lentelę pirkt? Gal stiklinę sakau? Medinės pjaustymo lentelės bjauriai išbrinksta, plastmasinę draugė rodė - nuo karščio susibangavo...
Patarkit dėl indų, kokius pirkti? Kiek skaičiau, netinka pvz. šakutės su plastmasinėm ar medinėm rankenom... Kažin jeigu iš Maximos tų keramikinių lėkščių po pigiai prisipirkčiau, kur būna po litą, du? Kažin nesubyrės jos man?
O kokią pjaustymo lentelę pirkt? Gal stiklinę sakau? Medinės pjaustymo lentelės bjauriai išbrinksta, plastmasinę draugė rodė - nuo karščio susibangavo...
QUOTE(emanacija @ 2007 08 01, 15:46)
Indai dabar specialiai žymimi, yra piešinukas, reiškiantis, kad galima plauti indplovėje
Medinės lentelės brinksta Aš plaunu jau pusantrų metų, tai nieko panašaus nemačiau Tiesa, mano lentelė labai stora Turiu peilius su medinėmis rankenomis (tuos, kur su dantukais, daugumoje PC parduodami), tai irgi nei kiek nepakito, o įrankių su plastmasinėmis rankenėlėmis atšokinėja dažai nuo tos metalinės vietos, kur jungiasi su plastiku, bet manrods čia kalta kokybė, nes tie įrankiai kiek žinau labai nebrangūs. Bet tas atšokinėjimas pradėjo rodytis praėjus maždaug metams nuo plovimo pradžios