Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(Surfinija @ 2007 07 30, 10:10)
blink.gif O kam ją veikiančią atidarinėti?

Kad paziureti, kiek laiko dar plaus biggrin.gif Pas mus nera valdymo skydelio pavirsiuje smile.gif
Atsakyti
Aaa... O tai atidarius pagal ką matosi, kada išsiplaus?
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2007 07 30, 11:11)
Aaa... O tai atidarius pagal ką matosi, kada išsiplaus?

Ir man labai įdomu kaip suprasti kiek dar liko laiko unsure.gif
Aš šiaip irgi darinėju- jei noriu ką nors įdėti ar išimti, bet nelabai matau kiek ten dar laiko liko g.gif
Atsakyti
Salia mygtuku yra displejus, kuriame rodo atgalini laiko skaiciavima. Jei skalbimo laikas 120 min., po valandos rodys 60 min. smile.gif
Atsakyti
Tai mygtukai, taip išeina, indaplovės viduje?..
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2007 07 30, 10:23)
Salia mygtuku yra displejus, kuriame rodo atgalini laiko skaiciavima. Jei skalbimo laikas 120 min., po valandos rodys 60 min. smile.gif

drinks_cheers.gif viskas tiksliai taip

QUOTE(Surfinija @ 2007 07 30, 15:51)

displėjus yra ant viršutinės atidaromų durelių dalies g.gif kaip čia protingiau pasakius, na horizontaliai grindims blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2007 07 30, 16:51)

Va kaip:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2007 07 30, 17:51)

tiksliai taip, net mano indaplovės modeliuką įdėjai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alileo @ 2007 07 30, 19:56)
tiksliai taip, net mano indaplovės modeliuką įdėjai  bigsmile.gif

Ir savo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 30 liepos 2007 - 20:58
4u.gif sveikos.aš vis dar galvoju ar verta pirkti tokį daiktą...niekas neturi iš pažįstamų,ko galėčiau paklaust...man atrodo,kad neturėčiau kantrybės laukt,kol išsiplaus indai...ar ten per dieną krauni,vakare pajungi ir tiek??? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2007 07 30, 21:33)
4u.gif sveikos.aš vis dar galvoju ar verta pirkti tokį daiktą...niekas neturi iš pažįstamų,ko galėčiau paklaust...man atrodo,kad neturėčiau kantrybės laukt,kol išsiplaus indai...ar ten per dieną krauni,vakare pajungi ir tiek??? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

O tu negalvok, bet pirk 4u.gif Aš dabar neįsivaizduoju kaip be jos apsieičiau.
Taigi kam tau laukt kol tie indai išsiplaus - tu tuo metu galėsi užsiimt sau patinkančia veikla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2007 07 30, 18:51)
Va kaip:

Ačiū 4u.gif Kaip įdomiai, aš taip niekad nemačiau, tad, nelabai ir įsivaizdavau.
Atsakyti