Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(kackac @ 2007 06 01, 17:45)
Ruosiames pirkti indaplove, taciau suzinojau, kad pries dedant indus i masina, jie turi buti be jokiu maisto likuciu, trupinuku ir pan. Tai nebematau prasmes pirkti indaploves, jei i ja reikia deti vos ne isplautus indus.  g.gif  Ar ir jus pries sukraudamos indus i indaploves, juos nuskalaujat ar kitaip pasalinat tuos maisto likucius?

Net ir tuomet, kai indus pladavau rankomis, maisto likučius išmesdavau į šiukšlių dėžę, o ne nuplaudavau kriauklėje, tai ir dabar- jei kas lieka (maistas ar kokie kaulai lotuliukas.gif ), viską išmetu, o lėkštę dedu į indaplovę ir pamirštu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 06 01, 20:01)
Net ir tuomet, kai indus pladavau rankomis, maisto likučius išmesdavau į šiukšlių dėžę, o ne nuplaudavau kriauklėje, tai ir dabar- jei kas lieka (maistas ar kokie kaulai  lotuliukas.gif ), viską išmetu, o lėkštę dedu į indaplovę ir pamirštu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

As irgi ismetu likucius, bet jau necaskinu kad lekste butu svari lotuliukas.gif Paskui masina netures ka veikti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2007 06 01, 17:45)
Ruosiames pirkti indaplove, taciau suzinojau, kad pries dedant indus i masina, jie turi buti be jokiu maisto likuciu, trupinuku ir pan. Tai nebematau prasmes pirkti indaploves, jei i ja reikia deti vos ne isplautus indus.  g.gif  Ar ir jus pries sukraudamos indus i indaploves, juos nuskalaujat ar kitaip pasalinat tuos maisto likucius?

As irgi maisto likucius sakute isgramdau, specialiai po tekanciu vandeniu neplaunu schmoll.gif , nebent tos lekstes buna kriaukleje ir pvz. plaunant rankas ar siaip ka, kazkiek ir nusiplauna.
Atsakyti
Niu, va.Sakiau, kad bus mano viršus ir indaplovę turėsim biggrin.gif Kompromisą radom- MB nusipirko savo svajonių televizorių, o man indaplovė lotuliukas.gif .Tik dabar kilo toks klausimas ir nelabai turiu laiko per visas temas ieškoti atsakymo, nors žinau, kad yra.Kaip ten reikia pajungus daryti?Ant tuščių prasukti kažkaip, ane?Bet visas priemones jau reikia suųpilti? Ar tik su vandeniu?Didelis dėkui už atsakyma 4u.gif
Atsakyti
SOS SOS SOS......... SUGEDOM verysad.gif ijungus indaplove pasigirsdavo vandens sniokstimas is karto, daba tylu unsure.gif tas rezervuaras kur filtras statosi, na siukslytem surinkti pilnas vandens (nepamenu ar buvo anksciau, gal taip turi but, bet lyg ir ne g.gif ) paskui kazkaip pradejo veikti, na vanduo sniokscia, o po keliu min pasigirsta pypsejimas. naglai taip pypsi, kazkas negerai, kadka reikia daryt, bet ka? gal kam taip buvo, gal kas uzsikiso, gal kazkur reikia kazka pravalyt? nejau reikes i vilniu meistram vezt doh.gif
Atsakyti
Tame rezervuare šiek tiek būna vandens, jei daugiau tai gal pas tave užsikišus kriauklė, o indaplovė dažniausiai šalia su ja į bendrą vandens nuleidimo sistemą sujungta ir vanduo išbėgdamas iš kriauklės patenka į indaplovę, o ne kanalizacijon. Mūsų indaplovė tokiu atveju pradėjo pati vandenį išpilinėt nors tuo metu buvo net neįjungta, o tavoji gal pipsi perspėdama.
Tokiu didelius prietaisus ne visada būtina vežti meistrams, nes kai kurie ir į namus atvyksta remontuot. Jei mato, kad nesutvarkys tad išsiveža tvarkymui
Atsakyti
aciu 4u.gif grys vyras paprasysiu, kad paziuretu del kraiukles.
Atsakyti
Mes irgi turim indapovę.Buvo sugedusi.Kvietėm meistrus:paužia ir sustoja,pypsi.Tai galiu patarti. Reikia pažiūrėti,kad ne tik filtras būtų neužsikimšęs,bet ir pati išleidimo žarna būtų pakelta vos ne palei stalviršį,nes jei kriauklė kažkiek kemšasi, tada visas vanduo indaplovėn veržiasi, indaplovė automatiškai stoja ir pypsi.Vėliau dar viena priežastį taisė, ant mygtukų skydo pateko vandens irgi tas pats buvo- paūžia,stoja, pypsi. Tai teko ardyti ir taisyti.

Šiaip instrukcijose yra aprašyta koks maždaug gedimas, pagal tai kokios lemputės mirksi. Aš pati pagal tai nustačiau, kad vandens nutekėjimas ir pirmu, ir antru atveju.
Atsakyti
SIAUBUTE, MUSU BUVO UZSIKIMSUSI ZARNA, TURBUT NEATSARGIAU FILTRA VALIAU IR PATEKO VIDUN doh.gif oi nerekiu biggrin.gif vyras arde, krapste ir jau veikia thumbup.gif nes meistrai artimiausi 100 km nuo musu, kainuotu jauciu iskviest unsure.gif taigi veikiam, o as supratau, kad be indaploves as kaip be ranku, siaubas kokia baltaranke pasidariau blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 06 15, 10:31)
o as supratau, kad be indaploves as kaip be ranku, siaubas kokia baltaranke pasidariau  blink.gif  lotuliukas.gif

o man tabletės vakar baigėsi blush2.gif , o aš iš pripratimo, šiandien visą dieną, kad kraunu, kad kraunu į indaplovę doh.gif dabar sėdžiu ir svarstau, eit plaut rankom ar ryt iš pat ryto tekinai į parduotuvę pirkt išganingojo Calgonit 5in1 lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
as turbut ir 2 dienas laikyciau, kol tableciu sulaukciau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alileo @ 2007 06 15, 22:49)
o man tabletės vakar baigėsi  blush2.gif , o aš iš pripratimo, šiandien visą dieną, kad kraunu, kad kraunu į indaplovę  doh.gif dabar sėdžiu ir svarstau, eit plaut rankom ar ryt iš pat ryto tekinai į parduotuvę pirkt  išganingojo Calgonit 5in1  lotuliukas.gif  g.gif

Jeigu labai reikia gali ir be tableciu uzstatyti, as jei neturiu ir be milteliu uzstatau 4u.gif Kad geriau isplautu gali aukstesne temperatura uzstatyti.
Atsakyti