Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(Dukra @ 2007 05 15, 11:43)
As pridziuvusiu puodu niekada nededu, jie pas mane kriauklej metosi, taip automatiskai ir atmirksta, o tada sudedu iindaplove.

Aš irgi visada puodą laikau kriauklėje pripiltą vandens, o įdedu tik prieš jungiant indaplovę drinks_cheers.gif
Atsakyti
na pas mane irgi buna tik nuo virykles, bet jauciu reiks ir pamirkyt biskuli dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 05 15, 11:43)
Manau kad pigesne bus Siemens, ar ne ?
Nes kai mes rinkomes tai Elektroliuksai faini modeliai ir daug prideta tokiu "pribambasu" kuriu kitur nerasi, pvz. sviesa viduje, bet mes pagalvojom kad uz tuos "pribambasus" ir moket reikia, tai atsisakem Elektroliukso. As rinkciausi Siemens.
Mes net juokavom, jei indaplove pvz. kainuoja 3000-4000 Lt tai uz tuos pinigus geriau  pasisamdyt moteriskaite kuri tuos indus ir plaus  biggrin.gif

[

Nu vat kaip tik ne, Elektroliuksas pigesnis cielais 500.
Man tam Elektroliukse patiko tai, kad decibelų mažiau, bet kažkaip mano galva, tai Siemens turėtų būt patikimesnė g.gif .
Bet jau žiūriu, kad Elektroliukas laimi 2:0, tai gal jį ir imti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 05 15, 12:07)
O sakykit, kame saknys, kad man pvz murzinesniu puodu vistiek neisplauna? Gal per daug indu pridedu, gal milteliai netinka ar kas?

TP mačiau specialių miltelių puodams bigsmile.gif Niekas nebandėte? Galvojau pirkti, bet susilaikaiu pagalvojusi, kad ne taip dažnai reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 15, 13:48)
Nu vat kaip tik ne, Elektroliuksas pigesnis cielais 500.
Man tam Elektroliukse patiko tai, kad decibelų mažiau, bet kažkaip mano galva, tai Siemens turėtų būt patikimesnė  g.gif .
Bet jau žiūriu, kad Elektroliukas laimi 2:0, tai gal jį ir imti  g.gif

biggrin.gif O kiek tu decibelų TAME elektrolukse?
Man pagrindiniai kriterijai ieškant indaplovės tokie:
1.DECIBELAI
2.3 IN 1 FUNKCIJA
3.REGULIUOJAMAS VIRŠUTINIS KREPŠYS
4.SAVAIMINĖ FILTRŲ IŠSIVALYMO SISTEMA
5.A/A/A KLASĖS
6.DRUSKOS IR BLIZGIKLIŲ LYGIŲ INDIKATORIUS
7.PLOVIMO ATIDĖJIMAS
8.O PLOVIMO PROGRAMOS REIKALINGOS DABAR JAU YRA BEVEIK VISUR
Tiesa pas mane telpa tik 45cm mašina
-Tai kol kas visus tuos reikalavimus geriausiai atitinka AEG-TIK 45bB biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2007 05 16, 22:32)
biggrin.gif O kiek tu decibelų TAME elektrolukse?
Man pagrindiniai kriterijai ieškant indaplovės tokie:
1.DECIBELAI
2.3 IN 1 FUNKCIJA
3.REGULIUOJAMAS VIRŠUTINIS KREPŠYS
4.SAVAIMINĖ FILTRŲ IŠSIVALYMO SISTEMA
5.A/A/A KLASĖS
6.DRUSKOS IR BLIZGIKLIŲ LYGIŲ INDIKATORIUS
7.PLOVIMO ATIDĖJIMAS
8.O PLOVIMO PROGRAMOS REIKALINGOS DABAR JAU YRA BEVEIK VISUR
Tiesa pas mane telpa tik 45cm mašina
-Tai kol kas visus tuos reikalavimus geriausiai atitinka AEG-TIK 45bB biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Decibelų tam Elektroliukse tai visai mažai -43.
O gal suprantat ką reiškia:
датчик чистоты воды Water Sensor
подающий шланг с предохранительным клапаном Aqua Control
корзина для посуды FlexiForm - čia kaip suprantu ir yra tas reguliuojamas krepšys, ane ?
средние параметры расхода (программа Bio 50)

Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 17, 08:20)
Decibelų tam Elektroliukse tai visai mažai -43.
O gal suprantat ką reiškia:
датчик чистоты воды Water Sensor
подающий шланг с предохранительным клапаном Aqua Control
корзина для посуды FlexiForm  - čia kaip suprantu ir yra tas reguliuojamas krepšys, ane ?
средние параметры расхода (программа Bio 50)

ax.gif ax.gif ax.gif Apsauga nuo vandens išsiliejimo..
tongue.gif O AEG,tai41dB

Tipas : Montuojamos su valdymo skydeliu

Indų plovyklė AEG F 88080 I
Aukštis, plotis, gylis, mm 820, 596, 570
Talpa, indų komplektais 12
Sąnaudos plaunant indus norm. Bio 50 laipsn. progr.:
Elektros energija, kWh 1.05
Vanduo, l 14
Programų skaičius 8
Temperatūriniai rėžimai, laipsniais 45/50/65/70
Džiovinimas Turbo
Elektroninis vandens minkštinimo nustatymas 10 pakopų
Automatinės programos:
elektroninė programų apsauga
Fuzzy - kiekio automatika
Kiti privalumai:
LCD ekranas
Vidaus apšvietimas
3-in-1 funkcija
Reguliuojamo aukščio kojelės
Intensive care programa
Triukšmo lygis, dB (A) 41 (704-3)
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As dabar tiksliai neprisimenu kiek musu triuksmingumas, bet ar man vaidenasi ar kazkur girdejau kad pilnai montuojamose ir girdisi tyliau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 05 18, 16:43)
As dabar tiksliai neprisimenu kiek musu triuksmingumas, bet ar man vaidenasi ar kazkur girdejau kad pilnai montuojamose ir girdisi tyliau  tongue.gif

blush2.gif Be abejo,juk papildomai dedamos durelės ir stalviršis,tai kažkur dar galima apie 2dB nugesinti doh.gif
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif
Na noriu ir aš indaplovės, nors maniškis juodai prieš ją, bet manau, kad vistiek bus mano viršus ir įkalbėsiu lotuliukas.gif .Tai va.Bet pas mane virtuvėje nedaug vietos ir tilptų tik ta 45 cm, nes dar stovi ir skalbimo mašina.Sakykit, ar turi būti koks tarpas tarp jų?Nes pamatavau- ploto yra 108cm, iš jo 60 cm užima skalbiankė,o 45 cm- būtų indaplovė.Belieka 3 cm, ar ne per mažai? g.gif Indaplovę aišku pirkčiau neįntegruojamą.
Atsakyti
jei skalbykle stabili ir nevibruoja, tai manyciau, kad vietos nereikia, nes indaplove stovi vietoj kai dirba. sekmes paieskose 4u.gif , o gal jau ir issirinkus esi tongue.gif
o as jau kelias dienas kaip be ranku, nes uzsikiso kanalizacija unsure.gif ir negaliu su ja plaut, nes vanduo per vamzdzius prateka nuo spaudimo doh.gif , tai laukiam santechniko unsure.gif
Atsakyti
Ruosiames pirkti indaplove, taciau suzinojau, kad pries dedant indus i masina, jie turi buti be jokiu maisto likuciu, trupinuku ir pan. Tai nebematau prasmes pirkti indaploves, jei i ja reikia deti vos ne isplautus indus. g.gif Ar ir jus pries sukraudamos indus i indaploves, juos nuskalaujat ar kitaip pasalinat tuos maisto likucius?
Atsakyti