Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(mexica @ 2005 08 01, 15:17)
jei norite panasiu kvapu tai keliaukit ir pirkit Refan tongue.gif
Persiskaiciau cia forume,nuejau,nusipirkau ir nenusivyliau thumbup.gif
Pirkau Organza ir Pirkau Amor Amor.
Pastarieji kvepia ir laiko geriau uz originala  wub.gif O va organza tai man nepatiko  g.gif Gal siaip pasene buvo. Siandien dar nusipirkau Chanel Chance ziuresim ar busiu patenkinta. O uz 5ml sumokejau tik 2.25 thumbup.gif thumbup.gif  thumbup.gif

o kur cia galima 5ml kvepalu nusipirkti? kazka turbut praleidau...
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2005 08 01, 15:52)

Oi galima galima laugh.gif Tik jei pasakysiu tai iki gyvenimo galo man neissimokesi cool.gif
Juk sakiau "Refan" pilstoma parfumerija. www.refan.lt arba www.tarpgeliu.lt (spausti "apie refan" )
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 08 01, 17:41)
Oi galima galima laugh.gif  Tik jei pasakysiu tai iki gyvenimo galo man neissimokesi  cool.gif
Juk sakiau "Refan" pilstoma parfumerija. www.refan.lt arba www.tarpgeliu.lt (spausti "apie refan" )

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Liudna,bet man nuo visu refan kvapu kyla dusulys....ir po keliu papurskimu jie visi turi kazkoki specifini kvapa schmoll.gif
Atsakyti
Siandien maximoj nusipirkau 212 pakaitala, ten tokia lietuviu firma UAB "Volzina" juos gamina, bet ant dezutes parasyta Marcel ir kvepalu pavadinimas Pvz. 212 NOA ir t.t. sumokejau tik 7 lt, ir labai dziaugiuosi nes kvapas identiskas thumbup.gif
P.S. 15ml.
Atsakyti
As vistiek nerandu, kur yra tos parduotuves kur perkat pilstomus kvepalus... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
uosciau Klein Euphoria, labai panasus i Muglier'io "angel" ax.gif diesel "feminine" panasus i naomi campbel "Mystery".
Atsakyti
Man labai panašūs Dolce Blue ir Moschino Love. Atrodo taip vadinasi. Beveik identiški kvapai.
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2005 08 02, 02:52)

O kiek organza kainuoja originalas?Ir kaip laiko.Mama pirko turguj uz 100,ten bobele dievagojos kad originalas,bet tai aisku gi kaip yra lotuliukas.gif Tai nelabai ilgai klapas jaucias.Isvis tik prie pat kai pasilenki.O as pirkau Escada Sexy graffiti,tai daug geriau uz mamos laiko,nors mokejau 19 lt thumbup.gif tox fainas saldus kvapas.Kiek originalas kainuoja gal zinot?Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siandien maximoj nusipirkau 212 pakaitala, ten tokia lietuviu firma UAB "Volzina" juos gamina, bet ant dezutes parasyta Marcel ir kvepalu pavadinimas Pvz. 212 NOA ir t.t. sumokejau tik 7 lt, ir labai dziaugiuosi nes kvapas identiskas
P.S. 15ml.

O aš iš tų pačių pirkau alternatyvą Valentino "Very Valentino", kurių originalas man thumbup.gif , draugė iš Ispanijos buvo parsivežusi, tai svaigau nuo šio aromato wub.gif. Deja, kai pabandžiau alternatyvius kvepalus, nusivyliau: kvapas ne toks, neilgai laikosi, netgi smirda schmoll.gif . Daugiau turbūt nebepirksiu visokių pakaitalų...
Atsakyti
QUOTE(chinchilla @ 2005 12 21, 16:38)
uosciau Klein Euphoria, labai panasus i Muglier'io "angel"  ax.gif diesel "feminine" panasus i naomi campbel "Mystery".

Kaip keista, kad tau Euphoria panasus i Angel g.gif Man tai visiskai schmoll.gif
I Angel man tai labiau panasus Wish.
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2006 01 08, 00:43)
Kaip keista, kad tau Euphoria panasus i Angel g.gif Man tai visiskai  schmoll.gif
I Angel man tai labiau panasus Wish.

man tas abieju saldumas labai panasus ax.gif gal kada ir man uzplauks ir pamegsiu tokius. juk skonis keicias, dabar kartais pauostau megtus savo paauglysteje kvepalus...tai juokas ima lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chinchilla: 08 sausio 2006 - 11:28