Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(ViChy @ 2005 05 03, 11:45)
O kur galima nusipirkti Dzintars "Ideals" kvepalu?dar neteko man tokiu matyti... blush2.gif

Dar yra Senukuose "Banginyje" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danguole55: 05 gegužės 2005 - 10:40
QUOTE(jadzka @ 2005 05 05, 11:35)
Hm... nesidomėjau...
Turiu CD Contradiction, tik kažkaip jie man nelabai...
Vyriškis parvežė, tai dabar stovi lentynoj jau pusmetį..

oi, gi skanūs, tik labai brangūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Man kazkuo panasus Moschino Cheap and Shick, Armani Mania ir She. Beje, visi Emporio Armani kazkuo panasus...
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2005 05 05, 12:30)
Man kazkuo panasus Moschino Cheap and Shick, Armani Mania ir She. Beje, visi Emporio Armani kazkuo panasus...

Atrodo panašūs... O kai užsipurški... tai žiauru būna kai koks nors brudas išlenda...
Atsakyti
man tai labai panasus J.Statkeviciaus ir DKNY black cashmyr
Atsakyti
Gal kas zinot panasius i Issey Miyaki L'eau D'Issey????
Atsakyti
man tai labai panasus RALF [tokia zalia dezute] i ESCADA rokin' rio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aziza @ 2005 07 31, 20:24)
man tai labai panasus RALF [tokia zalia dezute] i ESCADA rokin' rio  rolleyes.gif

o as kaip tik norejau klausti kas butu i escada rockin' rio panasu tik ar tas ralf pigesnis ir escada? g.gif
Atsakyti
Man i Escada Rockin' Rio laabai panasus Wink is Avono - buvau megineliu is zurnalo pasikvepinusi, tai sesuo ir klausia - " Cia su mamos Wink pasikvepinai?" smile.gif O as maniau kad tik man vienai tas kvapas panasus... Be to, kiek girdejau tai Rockin' Rio irgi labai prastai laiko, tai tada jau verciau Wink nusipirkt uz daug mazesne kaina... smile.gif (Cia aisku tik mano nuomone mirksiukas.gif )
Atsakyti
jei norite panasiu kvapu tai keliaukit ir pirkit Refan tongue.gif
Persiskaiciau cia forume,nuejau,nusipirkau ir nenusivyliau thumbup.gif
Pirkau Organza ir Pirkau Amor Amor.
Pastarieji kvepia ir laiko geriau uz originala wub.gif O va organza tai man nepatiko g.gif Gal siaip pasene buvo. Siandien dar nusipirkau Chanel Chance ziuresim ar busiu patenkinta. O uz 5ml sumokejau tik 2.25 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nea schmoll.gif Nesutinku, kad Refan kvapai atitinka! schmoll.gif Kiek uosciau, tai tik keletas kvapu atitinka (na kad ir ta pati Organza - bet Refan Organza labai jau spiritu trenkia...), o kiti tai ne is tolo i originala nepanasus!
Atsakyti
O man "Refan" alternatyvos nepatiko. Pirmiausia, visiškai nelaiko, antra - neatitinka originalaus kvapo. Va, esu pirkusi "Very Valentino", "Leu par Kenzo", "Herrera 212", Christian Dior "Poison", Elizabeth Arden "5th Avenue", tai kvapai skiriasi kaip diena nuo nakties. Man tai su tokiais pasipurškus kvepia pigumu. Aišku, kai neįperki brangių, nelieka nieko kito, tačiau gal geriau paieškoti kokių pigesnių, bet originalių kvapų.
Atsakyti