Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(Vilione @ 2004 11 18, 10:08)
Ot cia tai tikra tiesa smile.gif
Mano sese turejo COCO, o drauge Caress, nu toc-toc kvapas, ir abu labai  thumbup.gif

o kiek Caress kainuoja?
Atsakyti
Demesio Ralph Lauren "Ralph" megejoms 4u.gif Vakar pauosciau sita kvapa ir net nustebau, kad kvapas viens prie vieno kaip Dzintars "Ideals" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguole55 @ 2005 05 03, 09:10)
Demesio Ralph Lauren "Ralph" megejoms  4u.gif  Vakar pauosciau sita kvapa ir net nustebau, kad kvapas viens prie vieno kaip Dzintars "Ideals"  tongue.gif

O kur galima nusipirkti Dzintars "Ideals" kvepalu?dar neteko man tokiu matyti... blush2.gif
Atsakyti
Na, kai aš rinkaus, tai favoritai buvo 3:
1. Chanel Chance
2. Nina Richi Premier Joy
3. Armand Basi In red
Jie visi man pasirodė kažką bendro turintys: sodriai gaivūs, bet švelnūs. Ir su charakteriu.
Tik pasirinkau Armand Basi, nes po valandos jie man vis tiek patiko, nelindo įkyrumas. (ir kaina fainesnėsmile.gif O Nina Richi taij pusvalandį tikrai liuks, o po to nelabai kažkaip pasidarydavo. Reikia pasižiūrėt ir palygint sudėtis...
Chanel Chanco iš principo nepirkau, nes buvo didelė mada.

Ir išvis, man taip atrodo, kad identiškų kvepalų nėra, yra tik turintys kažką bendro.
Pvz. Vasariškai lengvi (Cool Water, Wild Wind ir Elizabeth arden Green tea) Aišku, jie skiriasi, bet bendraujant su draugėm, paprastai joms patinka vienas stilius kvepalų.
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2005 05 03, 11:45)
O kur galima nusipirkti Dzintars "Ideals" kvepalu?dar neteko man tokiu matyti... blush2.gif

Yra Norfoj 4u.gif kainuoja apie 8-10 lt. 4u.gif Nu kvapas tikrai toks kaip "Ralph" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 05 03, 11:48)

3. Armand Basi In red

Tik pasirinkau Armand Basi, nes po valandos jie man vis tiek patiko, nelindo įkyrumas. (ir kaina fainesnėsmile.gif

O kiek jie kainuoja ir kur yra pirkt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguole55 @ 2005 05 03, 18:16)
O kiek jie kainuoja ir kur yra pirkt?  ax.gif

Tikrai yra kosmadoj dabar.
30 mll. kainuoja 99 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Danguole55 @ 2005 05 03, 17:13)
Yra Norfoj  4u.gif kainuoja apie 8-10 lt.  4u.gif Nu kvapas tikrai toks kaip "Ralph"  smile.gif

Kaina lanai nedidele,o koks tu kvepaliuku turis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2005 05 03, 18:36)
Kaina lanai nedidele,o koks tu kvepaliuku turis?  blush2.gif

Tiksliai nezinau, bet tikrai nedidelis kiek, ten tokia metaline bonkute kaip pudros teptukas atrodo doh.gif gal kokiu 15 ml. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguole55 @ 2005 05 03, 21:08)
Tiksliai nezinau, bet tikrai nedidelis kiek, ten tokia metaline bonkute kaip pudros teptukas atrodo  doh.gif gal kokiu 15 ml.  g.gif

Man tai visai patiko turguj pardavinėja kvepalus (tipo originalus) po 10 - 15 mll. buteliukuose (panašiuose į parkeriukus).
Taij turėjau ir chanelio chance, ir Gyvenchi Hout coture. Tai tikrai kvapas liuks ir laikosi puikiai. neatskirsi nuo originalo. O kaina apie 15 - 20 Lt.
man patiko, kad į rankinuką įsimest galiu biggrin.gif gal kam nors irgi tiks wink.gif
Atsakyti
Sakykit, merginos, gal kuri žinot į kuriuos kvepalus panašūs CK Contradiction (moteriški), toks žinomas kvapas, iš tų pigesnių kvepalų, niekaip nepamenu tik į kuriuos panašus, gal į THAIS kažkuriuos?
Atsakyti
QUOTE(zelionuska @ 2005 05 05, 11:27)
Sakykit, merginos, gal kuri žinot į kuriuos kvepalus panašūs CK Contradiction (moteriški), toks žinomas kvapas, iš tų  pigesnių kvepalų, niekaip nepamenu tik į kuriuos panašus, gal į THAIS kažkuriuos?

Hm... nesidomėjau...
Turiu CD Contradiction, tik kažkaip jie man nelabai...
Vyriškis parvežė, tai dabar stovi lentynoj jau pusmetį..
Atsakyti