Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(Obuolinė @ 2008 11 25, 19:06)
nerandu as Devotion doh.gif
gal dar koks kvapas panasus i Magnetism?m? g.gif  ir ar yra kvapo "dvynys" ralph Lauren 'hot"?

As net buvau užmiršusi, kad turėjau tokius gerus kvepalus, kaip Devotion. Lietuvoje jų jau seniai mačiau, o prieš kelis metus pirkau Ukrainoje. Tai taip taupiau blush2.gif . Jie man išties superiniai, gaila, kad nėra kur įsigyti dabar g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristuk @ 2008 11 27, 13:54)
As net buvau užmiršusi, kad turėjau tokius gerus kvepalus, kaip Devotion. Lietuvoje jų jau seniai mačiau, o prieš kelis metus pirkau Ukrainoje. Tai taip taupiau blush2.gif . Jie man išties superiniai, gaila, kad nėra kur įsigyti dabar g.gif

Iš tiesų, jie panašūs su Magnetism. Dar man labai panašūs kvapai Mochino I love love ir Dolce Gabbana Light blue.
Atsakyti
QUOTE(Kristuk @ 2008 11 27, 14:58)
Papildyta:

Iš tiesų, jie panašūs su Magnetism. Dar man labai panašūs kvapai Mochino I love love ir  Dolce Gabbana Light blue.

TAI JAU TIKRAI GAILA verysad.gif
o mano nosiukui nepanasus sie kvapai...turiu tuos Mochino , o vat DG Light blue kakzodel negaliu pakesti.pasipurskiu, o veliau raukausi pati schmoll.gif doh.gif
Papildyta:
Christian Dior J'adore. Kas gi jums i siuos panasus? g.gif
Atsakyti
man ir labai patiko devotion ir katik puslapiu varciau visur pilna tu kvepalu tik nesuprantu ar jie parduodami ir kainos surasyt tik angliskai nemoku blush2.gif dar buvau skaiciusi kad labai panasus kvapas is tu kvepalu bet kurie net nezinau nes pas mus tokiu miestelyje nera ir nera man kaip ju pauostyt biggrin.gif user posted image
user posted image net labai panasus ir ilgiau issilaiko
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2008 11 27, 19:53)
man ir labai patiko devotion ir katik puslapiu varciau  visur pilna tu kvepalu tik nesuprantu ar jie parduodami ir kainos surasyt tik angliskai nemoku blush2.gif dar buvau skaiciusi kad labai panasus kvapas is tu kvepalu bet kurie net nezinau nes pas mus tokiu miestelyje nera ir nera man kaip ju pauostyt biggrin.gif user posted image
user posted image net labai panasus ir ilgiau issilaiko

cia mes subursim visa komanda, kurios pasigedo devotion flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuk @ 2008 11 27, 13:58)

Iš tiesų, jie panašūs su Magnetism. Dar man labai panašūs kvapai Mochino I love love ir  Dolce Gabbana Light blue.

Nu ir man jie visai nepanašūs schmoll.gif , I love love turi dukra, jie ir man patinka, o Light blue visiškai ne mano skonio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 27 lapkričio 2008 - 19:05
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2008 11 27, 20:38)
Nu ir man  jie visai nepanašūs schmoll.gif , I love love turi dukra, jie ir man patinka, o Light blue visiškai ne mano skonio schmoll.gif

karsta.gif galvojau, gal cia mano vienos nosius "sapnuoja".pasirodo, ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Man DG Light Blue panasus i Anna Sui Secret Wish
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2008 11 27, 19:38)
Nu ir man  jie visai nepanašūs schmoll.gif , I love love turi dukra, jie ir man patinka, o Light blue visiškai ne mano skonio schmoll.gif

nieko panasiau ir but negali biggrin.gif Turiu abu ir man jie beveik vienodi
Papildyta:
QUOTE(WWWitch @ 2008 11 27, 20:54)
Man DG Light Blue panasus i Anna Sui Secret Wish

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man DG Light Blue panašūs į

user posted image

Gal ne visos tokius žinote, nes ne lygis, bet jie parsiduoda Kosmadose ir Drogose.
Įdomiausia(turbūt tik man) kad aš pirmiausia įsigijau šituos, o tik paskui atradau originalą DG Light Blue biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 01 23, 13:04)
Lancome Tresor - mano nosiai identiški.

panasus, bet mano nosiai nera identiski bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 11 28, 16:30)
nieko panasiau ir but negali biggrin.gif Turiu abu ir man jie beveik vienodi
Papildyta:
drinks_cheers.gif

Nu taip, čia jau kiekvieno nosiuko reikalas biggrin.gif ,o vat mano nosiukei I love love panašūs į Max Mara Silk Touch bigsmile.gif
Atsakyti
Į ką jums panašūs Dior Pure Poison? Kažkokius primena, bet niekaip negaliu suuosti kokius...
Atsakyti