Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

Nežinau kaip jums, bet labai dažnai pagal konkrečią spalvą galima atspėti, kaip kvepia tie kvepalai. Ir pvz. alyvinė ar melsva spalva buteliuko dizaine labai dažnai tempia link jau klasika tapusių "Angel" tonų. Kelis tipo "new" kvapus neseniai uosčiau, tai abu buvo lengvi "Angel" antros eilės pusbroliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 01, 19:31)
Kelis tipo "new" kvapus neseniai uosčiau, tai abu buvo lengvi "Angel" antros eilės pusbroliai biggrin.gif

Gal galima tiksliau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 01, 19:31)
Ir pvz. alyvinė ar melsva spalva buteliuko dizaine labai dažnai tempia link jau klasika tapusių "Angel" tonų.

Čia tik apie Muglier kvepalus, ar apskritai? g.gif
Atsakyti
Tiksliau pavadinimų neprisimenu, bet tas specifinis aromatas, kuriuo ir garsėja Muglier "Angel" , juose pastebimas kaip pirminis tonas. Uosčiau neseniai "Akropolio" Kristianoje.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 02, 00:37)
Tiksliau pavadinimų neprisimenu, bet tas specifinis aromatas, kuriuo ir garsėja Muglier "Angel" , juose pastebimas kaip pirminis tonas. Uosčiau neseniai "Akropolio" Kristianoje.

Muglier "Alien"?
Atsakyti
Šie ryškiausiai, nes iš tos pačios šeimynos. Tačiau iš naujųjų pasiūlymų Angel dvelktelėjimas jaučiasi šiuose "new" (bent jau man): "Aigner Starlight" user posted image ir La Prairie Midnight Rain blizgančiame lašelyje user posted image

Atsakyti
o i ka panasus c-thru ametysth (violetiniai) ? ax.gif
Atsakyti
Sumaisius Lalique Le Parfum ir TDC Osmanthus kvapus, gaunasi labai panasus kvapas i Balenciaga Cristobal.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 01, 20:31)
Nežinau kaip jums, bet labai dažnai pagal konkrečią spalvą galima atspėti, kaip kvepia tie kvepalai. Ir pvz. alyvinė ar melsva spalva buteliuko dizaine labai dažnai tempia link jau klasika tapusių "Angel" tonų. Kelis tipo "new" kvapus neseniai uosčiau, tai abu buvo lengvi "Angel" antros eilės pusbroliai biggrin.gif

Manau, kad yra tame tiesos, tarkim ružavas kvepalų buteliukas greičiausiai kvepės saldžiai, švelniai.....lengvai.....
Atsakyti
Robert Piguet - Visa ir Tierry Mugler - Angel
Atsakyti
Vakar mano Midnight Poison sumaise su Ninos obuoliuku g.gif rolleyes.gif .
Negi jie panasus g.gif
Atsakyti
man absoliučiai nepanašūs. nieko bendra
Atsakyti