Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(Africa @ 2008 10 13, 14:14)
Deja, niekad nesu uosčiusi apsiverkusios moters,

spraga parfumeriniame išsilavinime bigsmile.gif greit bėk kokią bendradarbę už kasų patampyt, pravirkdyk ir apuostyk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 10 11, 16:36)
Visai netiketai uzuodziau panasuma tarp Versace juodo kristalo ir D&G Sicily - juose yra kazkokia bendra mano taip vadinama "apsiverkusios moters" nata biggrin.gif Gal ten gele kokia g.gif Ja uzuodziu nuo pat pradziu Sicily, o juodajam kristale ji islenda tik po kurio laiko ir ypac jauciasi sleife - gana aitrus, rugstokas  ir labai ryskus kvapas. Gal kuri minciu turit, kas ten per nata gali but? g.gif

as abejus turiu, man visiskai jokio panasumo jie neturi g.gif
Atsakyti
Man panašūs atrodo 4u.gif
T. Mugler Angel - Molinard Nirmala
T. Mugler Alien - Armani Code Eau de Toilette
Paloma Picasso - Agent Provocateur
SJP Covet - Rochas Absolu
CK One - Lagerfeld Femme
Givenchy Amarige Mariage - Dior Dolce Vita
Chopard Wish - S.T.Dupont Essence Pure pour femme
Chanel Allure - Dior Addict Eau Fraiche

kitų dabar neprisimenu blush2.gif

QUOTE(Morepink @ 2008 08 17, 20:52)
Gal kuri esat uosčiusi daugiau ar mažiau panašų kvapą į Lauros Bagiotti Sotto Voce?

Iš vienos pusės man šiek tiek primena Sun Moon Stars, iš kitos Kenzo Kashaya, nors man akivaizdžios asociacijos iškilo kaip pauosčiau Menard L'eau de Kasaneka. 4u.gif

QUOTE(katalike @ 2008 09 13, 15:09)

Man šie primena Prada Prada ir Guerlain Shalimar. ax.gif
QUOTE(marmaliade @ 2008 09 25, 14:56)
o Gal turite kokiu pasiulymu kurie kvepalai butu panasus y Jean Paul Gaultier Clasique

Lancome Poeme 4u.gif Jei turi omenyje EDT versiją. mirksiukas.gif Classique EDP šiek tiek kitokia.

QUOTE(F_A @ 2008 10 11, 16:36)
Visai netiketai uzuodziau panasuma tarp Versace juodo kristalo ir D&G Sicily - juose yra kazkokia bendra mano taip vadinama "apsiverkusios moters" nata biggrin.gif Gal ten gele kokia g.gif Ja uzuodziu nuo pat pradziu Sicily, o juodajam kristale ji islenda tik po kurio laiko ir ypac jauciasi sleife - gana aitrus, rugstokas  ir labai ryskus kvapas. Gal kuri minciu turit, kas ten per nata gali but?

Kaip įdomiai išsireiškei - tikrai, turi Sicily tą liūdesio, netgi gedulo gaidelę, drinks_cheers.gif tokią minkštą, bejėgiškai moterišką, šiek tiek senoviškai sentimentalią... rolleyes.gif Tas liūdesys joje ypatingai atsiskleidžia lietingu oru. Tada Sicily pajuntu prabangaus, kokybiško muilo kvapą pačia geriausia to žodžio prasme. O per karščius ji atsiskleidžia kitaip. Panašumą tarp jų pastebėjau ir aš, nors nenumanau kas tai per nata gali būti, jų sudėtys gerokai skiriasi. g.gif
Sicily sudėtyje bergamotė, sausmedis, ybiškės, jazminas, rožė, muskusas, heliotropas, sandalmedis, o kristalo - gardenija, bijūnas, apels.žiedai, ambra, muskusas, sandalmedis, kai kur minimas kokosas. Beje, kažkur esu radus kad kristalo sudėtyje esama aldehidų bigsmile.gif lygiai taip pat kažkada kai tik susipažinau su Sicily man ji pasirodė ganėtinai aldehidinė kažkodėl, prisimenu tuomet pagalvojau kad ji man labai primena Chanel No.5. Gal tai gali turėti kokios nors įtakos? smile.gif
Paskaityk dar šį straipsnį, gal jis padės tau rasti atsakymą. 4u.gif

QUOTE(Mariposa @ 2008 10 12, 17:02)
Annick Goutal Gardenia Passion ir Guerlain Mahora.

Abiejuose ryški tuberoza. drinks_cheers.gif Nors man Mahoroje ją gerokai slopina ylangas.

QUOTE(Rimaz @ 2008 10 12, 21:49)
Aš kažkaip panašumo neradau g.gif . Gloria - vyšnios, likeriukas (amaretas), o Cinema - gėlytės su vanile.

Na man šioks toks panašumas jaučiasi tarp jų, rolleyes.gif Gloria - vyšnių likeriukas tarp dūmų, netgi toks pakaitintas sakyčiau ir su žiupsneliu prieskonių, o Cinema be tų gėlyčių ir vanilės man dar aitroki marcipanai jaučiasi, gal amaretas (jis migdolinio kvapo, tiesa?). Panaši kvapų prigimtis gal, stilius. Ir dar tai pačiai serijai priskirčiau Givenchy Hot Couture - dūminės avietės su pipirais. Bet aišku čia tik mano visiškai subjektyvi nuomonė. (MVSN) 4u.gif

Iš tikrųjų tai tas kvapų panašumas - toks individualus dalykas smile.gif Kvepalai - kaip brangakmeniai, turintys daugybę spalvotų briaunų: vienas kvapas primena vieną briauną, kitas atitinka kitą, o gal net kelias iš jų - mums belieka tik ieškoti kurie kvepalai panašiausi į labiausiai mums patikusias to kvapo briaunas.
Atsakyti
Dolce Vita, įdomūs pastebėjimai apie panašumus. 4u.gif Kol neturėjau PP, irgi maniau, kad ji panaši į Agent Provocateur. Dar galiu pridėti savo pastebėjimą:
Chanel Allure - Dior Addict Eau Fraiche - L'Instant EDT.
Tikrai, viena aišku, kad kiekvienos iš mūsų uoslės receptoriai ganėtinai skirtingi. smile.gif
Atsakyti
mergaites kokie kvepalai turi panasumo i boucheron trouble.....? nes trouble kvapas man kazkas nuostabaus......pudra...man visi pudriniai kvepalai prie sirdies.... smile.gif .......man panasumu turi su guerain l'instant magic...lancome hypnose.....kas dar..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 15 spalio 2008 - 09:10
Jau gal buvo minėta, bet man kažkuo panašūs Lanvin "Eclat" ir DG "Light blue".
Atsakyti
o man siandien Chanel Allure edp supanasejo su Boucheron Jaipur Saphir edt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 10 14, 14:15)
Dolce Vita, įdomūs pastebėjimai apie panašumus.    4u.gif  Kol neturėjau PP, irgi maniau, kad ji panaši į Agent Provocateur.   
Tikrai, viena aišku, kad kiekvienos iš mūsų  uoslės receptoriai ganėtinai  skirtingi.  smile.gif

P.Picasso turbūt panašesnė su Knowing bigsmile.gif - tuos gi buvau užmiršus. doh.gif
Taip, tikrai kad skiriasi tie receptoriai drinks_cheers.gif - pastebėjau kad mums dažnai atrodo panašūs būtent tie kvapai, kuriuose mūsų uoslė pagauna tą mums patiems aktualią (patinkančią ar erzinančią) tam tikrų natų kombinaciją. ax.gif Tikriausiai iš to ir atsiranda tokie pasakymai, kaip "šie kvapai absoliučiai nepanašūs, nes pirmuosius aš dievinu o antrųjų negaliu pakęsti". smile.gif
QUOTE(Isabelle @ 2008 10 15, 10:04)
mergaites kokie kvepalai turi panasumo i boucheron trouble.....? nes trouble kvapas man kazkas nuostabaus......pudra...man visi pudriniai kvepalai prie sirdies.... smile.gif .......man panasumu turi su guerain l'instant magic...lancome hypnose.....kas dar..?

Jų kvapas man labai primena Dior Hypnotic Poison. smile.gif Turi kažką likerinio, tarsi airiškos grietinėlės, alkoholio ir vanilės mišinys. Hypnotic Poison irgi jaučiu tokį alkoholiškumą. Dar truputis aitraus marcipano, kaip YSL Cinema - grynai tas pats kartumėlis jaučiasi. Asociacijuojasi su vanilės pudingu derinyje su medienos dulkėmis (ne drožlėmis, bet būtent dulkėmis, vos juntamomis), jaučiasi ir jazminas, kaip ir Cinema. Pati vanilė šiuose kvepaluose nėra įžūli ar atvirai konditerinė, ji daugiau alkoholinė, pikantiška, sendinta. Ir dar šiokio tokio panašumo jaučiu su Gucci EDP, tik pastarasis turi mažiau saldumo, labiau sendintas, bet yra viena nata, kuri juos vienija ir aš galvoju, kas tai galėtų būti. Panaši į kažkokį sakų, ar dervos kvapą... Ta nata man vienija Trouble su Gucci EDP. O šiaip abu prislopinti, ramūs, sunkoki kvapai. mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu afrika...butent dior hypnotic poison ir pamirsau.....jei man is visu poison patys mieliausi....o kodel as ju neturiu... g.gif dabar teks tureti.... cool.gif
Atsakyti
Prisiminiau dar pora panašių kvepalų smile.gif

Cacharel Liberte ir Paco Rabanne XS for Her
J'Adore ir Versace Signature
Versace Signature ir Marc Jacobs Daisy EDP (juodas buteliukas)
Papildyta:
QUOTE(Jota @ 2008 10 15, 17:42)
Jau gal buvo minėta, bet man kažkuo panašūs Lanvin "Eclat" ir DG "Light blue".

Turi šiokio tokio panašumo ir man. Tik DG citrusai "grubesni", pats kvapas aštresnis, labiau trenktas, biggrin.gif o Eclat moteriškesnis, saldesnis, labiau gėlinis sakyčiau.
QUOTE(AmilkA @ 2008 10 15, 17:47)
o man siandien Chanel Allure edp supanasejo su Boucheron Jaipur Saphir edt  g.gif  biggrin.gif

Nebeprisimenu Jaipur Saphir kvapo, blush2.gif norėtųsi pauostyt. rolleyes.gif Žinau kad patikdavo.
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 10 15, 21:12)

Nebeprisimenu Jaipur Saphir kvapo, blush2.gif  norėtųsi pauostyt. rolleyes.gif  Žinau kad patikdavo.

man jie mmm wub.gif labai labai biggrin.gif

o kaip Lacoste Pour Femme ir Clinique Happy, niekam daugiau nepanasus?.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AmilkA @ 2008 10 15, 22:36)
man jie mmm  wub.gif labai labai  biggrin.gif

Dolce Vita, tikiuosi dabar tau aišku, kaip tas Saphir kvepia. lotuliukas.gif
Atsakyti