Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(katalike @ 2008 10 09, 21:01)
man nelabai g.gif

kaip idomu bigsmile.gif as net buvau radusi, kad juos lygina, tik dabar nerasiu kur, bet rasoma buvo, kad jei norite pigesnio Angel varianto, tiks - Sonia Rykiel ax.gif
man panusumo yra pirmose natose, kai pasipurskiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 10 spalio 2008 - 07:52
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 10, 08:50)
kaip idomu  bigsmile.gif as net buvau radusi, kad juos lygina, tik dabar nerasiu kur, bet rasoma buvo, kad jei norite pigesnio Angel varianto, tiks - Sonia Rykiel  ax.gif
man panusumo yra pirmose natose, kai pasipurskiau

tai aš irgi mačiau tuos palyginimus:) bet... man jie į Lolitą Lempicką panašesni. nors jei prisiminus visus niuansus, tai ir čia tas panašumas toks gana abejotinas. žodžiu, panašu, tik grubiai tariant. bet belle en rykiel (auksinis) tai man praktiškai tas pats doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 10 spalio 2008 - 08:38
Aj... Ne ten parašiau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 10 spalio 2008 - 09:31
QUOTE(katalike @ 2008 10 10, 09:28)
tai aš irgi mačiau tuos palyginimus:) bet... man jie į Lolitą Lempicką panašesni. nors jei prisiminus visus niuansus, tai ir čia tas panašumas toks gana abejotinas. žodžiu, panašu, tik grubiai tariant. bet belle en rykiel (auksinis) tai man praktiškai tas pats doh.gif

galima diskutuot tuo klausimu iki begalybes...
man paciai buvo keista, kai pirma karta pasipurskiau ir pagalvojau - geras bigsmile.gif angelas tongue.gif o paskui to panasumo neliko... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(#Asta# @ 2008 10 09, 20:02)
O mano trigrasiui labai panasu - ir dar vienas i abu anksciau minetus  -  labai panasus kvapas - CD DIORESSENCE  4u.gif Ar Jums visiskai nepanasus nei vienas kvapas i CD , miela straige ?  bigsmile.gif  Man labai idomu butu isgirsti Jusu nuomone  ax.gif

Miela #Asta", atsakau į Jūsų klausimą: panašus.
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 10 10, 14:36)
Miela #Asta", atsakau į Jūsų klausimą: panašus.

aciuks.gif
Atsakyti
Visai netiketai uzuodziau panasuma tarp Versace juodo kristalo ir D&G Sicily - juose yra kazkokia bendra mano taip vadinama "apsiverkusios moters" nata biggrin.gif Gal ten gele kokia g.gif Ja uzuodziu nuo pat pradziu Sicily, o juodajam kristale ji islenda tik po kurio laiko ir ypac jauciasi sleife - gana aitrus, rugstokas ir labai ryskus kvapas. Gal kuri minciu turit, kas ten per nata gali but? g.gif
Atsakyti
Annick Goutal Gardenia Passion ir Guerlain Mahora.
Atsakyti
Bijau nusišnekėt, bet MAN panašūs kvapai: Cacharel Gloria beigi YSL Cinema g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 10 12, 19:17)
Bijau nusišnekėt, bet MAN panašūs kvapai: Cacharel Gloria beigi YSL Cinema  g.gif

Aš kažkaip panašumo neradau g.gif . Gloria - vyšnios, likeriukas (amaretas) smile.gif, o Cinema - gėlytės su vanile.
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 10 12, 21:49)
Aš kažkaip panašumo neradau g.gif . Gloria - vyšnios, likeriukas (amaretas) smile.gif, o Cinema - gėlytės su vanile.

Bazinės natos ir man nepanašios.
Bet kažkokį panašumą užuodžiu pradinėse bei vidurinėse natose.
Sakykim, mano nosis - pokštininkė laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 10 11, 16:36)
Visai netiketai uzuodziau panasuma tarp Versace juodo kristalo ir D&G Sicily - juose yra kazkokia bendra mano taip vadinama "apsiverkusios moters" nata biggrin.gif Gal ten gele kokia g.gif Ja uzuodziu nuo pat pradziu Sicily, o juodajam kristale ji islenda tik po kurio laiko ir ypac jauciasi sleife - gana aitrus, rugstokas  ir labai ryskus kvapas. Gal kuri minciu turit, kas ten per nata gali but? g.gif

Deja, niekad nesu uosčiusi apsiverkusios moters, o ir minėti kvapai man tarpusavy nėra panašūs. smile.gif
Atsakyti