Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

man is pirmo papurskimo labai panasus Chanel No19 ir Agent Provocateur, nors veliau kvapas issiskiria. gal ne tai, kad "labai panasus", bet "is tos pacios gimines" lotuliukas.gif
Atsakyti
man gana panašūs Hermes "Caleche" ir Caron "Narcisse Noir" g.gif
Atsakyti
Labai panašūs Givenchy Organza Indecence ir TM Angel.
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 08 17, 16:46)

Rimtai? blink.gif
Labai myliu Indecence dėl prieskonių, o Angel man asocijuojasi su cukrine vata g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 08 17, 18:04)
Rimtai?  blink.gif
Labai myliu Indecence dėl prieskonių, o Angel man asocijuojasi su cukrine vata  g.gif

Bazėj man Indecence lieka lengvesnis, ne toks ryškus pabarstytas cinamonu karamelės/šokolado kvapas panašus į Angel smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morepink: 17 rugpjūčio 2008 - 18:28
Gal kuri esat uosčiusi daugiau ar mažiau panašų kvapą į Lauros Bagiotti Sotto Voce? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 08 17, 20:52)
Gal kuri esat uosčiusi daugiau ar mažiau panašų kvapą į Lauros Bagiotti Sotto Voce? 4u.gif

Va ir mane sis klausymas domina smile.gif
Fragrantica kazkokias nesamones meta...nu nepanasus Sotto Voce i Midnight Poison doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupsiukas: 18 rugpjūčio 2008 - 08:29
QUOTE(Pupsiukas @ 2008 08 18, 09:13)
Va ir mane sis klausymas domina smile.gif
Fragrantica kazkokias nesamones meta...nu nepanasus Sotto Voce i Midnight Poison doh.gif

O aš kažkur užtikusi buvau, jog panašūs į Karl Lagerfeld Sun Moon Stars g.gif Bet motyvuoja tą panašumą tuom, jog abu jie sukurti S. Grojsman.
Atsakyti
Gal padėsit rasti kvepalus panasius i CK Euphoria? Pastaruosius turejau, buvo jau pabode vienu metu...O dabar vel uzsimaniau panasaus kvapo... g.gif
Atsakyti
šie
user posted image
ir šie
user posted image

labai tarpusavy panašūs. tik belle en rykiel nesijaučia citrusų, šiek tiek jaučiasi tabakas ir kava, iš buteliuko uostant tokia 'suprakaitavusi' vos vos tirštesnė sonia rykiel versija. net ir nežinau, kurie labiau patinka mastau.gif bet labai jau man panašūs, nes tie niuansai nėra tokie ryškūs. sakyčiau, net neįdomu blush2.gif nors sudėtis tai skiriasi taip normaliai
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 08 17, 18:46)

Pirmuosius dievinu, antrųjų negaliu pakęsti biggrin.gif

Man panašūs Trussardi Inside ir Givenchy Ange ou Demon EDP mastau.gif
Atsakyti
snd nusipirkau Diesel fuel for life ir man jie kazkuo i Thiery Mugler Angel uznesa...tik TM angel stipresnis kvapas.kiek paskaiciau tai nelabai cia mamytem TM angel..o man tai jis toks sunkus kvapas,stipriai ir savimi labai pasitikinciai moteriai,toks labiau vakarinis. wub.gif
Atsakyti