Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(Morepink @ 2008 06 30, 12:36)
Tai va dabar sėdžiu ir galvoju už ką tokia kaina užkelta, kai pats kvapas jau į kažkuriuos panašus...

kaina užkelta greičiausiai tik dėl to, kad priklauso "La Prairie" brandui, kurio kosmetika laaaabai brangi g.gif negi dabar kvepalų kainą nuleis iki "paprastų" eilinių kvepalų lygio biggrin.gif

o kvapas tai saldus skystimėlis vabzdžiams vilioti biggrin.gif

man truputį primena Juicy Couture by Juicy Couture ar A. Sung "Jewel", kad lengvi saldoki bei skaidroki, tačiau pastarieji du žyyymiai teisingesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 06 30, 12:21)
Gal turit minčių į ką panašūs LP Silver Rain? Uostau riešus ir man tas kvapas toks kažkur pažystamas - bet niekaip neatgaminu kas taip panašiai kvepia mastau.gif

Man kazkas is tos serijos CK Euphoria, Flowerbomb arba mademoiselle.

QUOTE(Gervela @ 2008 06 30, 13:43)
man truputį primena Juicy Couture by Juicy Couture ar A. Sung "Jewel", kad lengvi saldoki bei skaidroki, tačiau pastarieji du žyyymiai teisingesni biggrin.gif

i jewel visiskai man nepanasus, o Juicy couture gal ir kiltu asociacijos kazkur toli toli, bet labai nerimtos.
Atsakyti
Šiandien man J'ai Ose labai supanašėjo su YSL Rive Gauche...
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 07 01, 19:01)
Šiandien man J'ai Ose labai supanašėjo su YSL Rive Gauche...

Rimts? bigsmile.gif Ne veltui J`ai Ose man jau seniai labai knieti isbandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2008 07 01, 19:03)
Rimts? bigsmile.gif Ne veltui J`ai Ose man jau seniai labai knieti isbandyt smile.gif

O tai jau pelkėj buvo "nelygis" išbandyt, ania?
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 07 01, 19:04)
O tai jau pelkėj buvo "nelygis" išbandyt, ania?

Sakes doh.gif Vansi, praziopsojau cool.gif Gal desras tuo metu rijau? Ale, dabar zinosiu pas ka ieskot mirksiukas.gif Tuo labiau, kad susitikimas svieciasi, kai is Seemes posylka gausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2008 07 01, 19:11)
Sakes doh.gif  Vansi, praziopsojau cool.gif  Gal desras tuo metu rijau? Ale, dabar zinosiu pas ka ieskot mirksiukas.gif  Tuo labiau, kad susitikimas svieciasi, kai is Seemes posylka gausi smile.gif

1. Ne, iki dešrų reikalas dar nebuvo priėjęs...
2. Niponial.... Kiba masinis siuntinys?
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 07 01, 19:27)
Niponial.... Kiba masinis siuntinys?

Aha, Seeme sake, kad i taviski ides mano tris meginukus. Tai nezinau, ar cia jau masinis g.gif
P.S. Einam kambarin apie tai paplepet. Gana cia ant lauko sukaut smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 01 liepos 2008 - 18:33
QUOTE(kackac @ 2008 07 01, 19:32)
Aha, Seeme sake, kad i taviski ides mano tris meginukus. Tai nezinau, ar cia jau masinis g.gif
P.S. Einam kambarin apie tai paplepet. Gana cia ant lauko sukaut smile.gif

Aha, duris jau atrakinau...
Atsakyti
Man pasirode labai panasus GucciII by Gucci su Hermes Kelly Caleche smile.gif
Atsakyti
CH Chic man labai primena Davidoff Cool Water, bet Carolinoje daugiau gėlių...
Atsakyti
Man Silver Rain panasus i kristoline Omnia. O J'ose i Lempickos L. Jums ne?
Atsakyti