Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(Morepink @ 2008 06 20, 07:03)
As kažkada bandžiau griebti iš čia, bet neleidžia net į krepšą įmesti biggrin.gif
O dėl kvapo laikymosi, tai nėra tigras ypatingai ilgai išliekantis (bent jau ant manęs) schmoll.gif

Tai va, kad neleidžia doh.gif , aš irgi vakar bandžiau. Šiaip šitam nurodytame psl. daugiau visokių miniatiūrų gėrybių pilna, ir Dior visokių Poison variantų, bet ką norėjau užsisakyti, neleidžia, matyt jau nebeturi.

O kur tu pati tigrą pirkai? Ir miniatiūrą ar kibirėlį?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2008 06 20, 10:23)
Tai va, kad neleidžia doh.gif , aš irgi vakar bandžiau. Šiaip šitam nurodytame psl. daugiau visokių miniatiūrų gėrybių pilna, ir Dior visokių Poison variantų, bet ką norėjau užsisakyti, neleidžia, matyt jau nebeturi.

O kur tu pati tigrą pirkai? Ir miniatiūrą ar kibirėlį?

Pirkau atomaizeryje ir po to visą kibirėlį. Galiu išduoti paslaptį kur tigrą leidžia į kašikėlį insimesti ax.gif
Papildyta:
TIGRIUKAS
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 06 20, 11:03)
Pirkau atomaizeryje ir po to visą kibirėlį. Galiu išduoti paslaptį kur tigrą leidžia į kašikėlį insimesti ax.gif
Papildyta:
TIGRIUKAS

Ačiū už atskleistą paslaptį drinks_cheers.gif
Bet aš tai miniatiūros noriu ax.gif Aš miniatiūrų maniakė, bo man greit pabosta. Noriu turėti daug ir įvairių biggrin.gif Nežinau aš to kvapo, būtų įdomu gauti miniuką ir pauostyti, kad čia taip giriat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egivela @ 2008 06 11, 17:26)
Čia psl. pasidairyti miniatiūrų  ax.gif

http://www.parfumflacons.de/es1.htm

O cia neieskojot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2008 06 20, 15:20)
Bet aš tai miniatiūros noriu ax.gif Aš miniatiūrų maniakė, bo man greit pabosta. Noriu turėti daug ir įvairių biggrin.gif  Nežinau aš to kvapo, būtų įdomu gauti miniuką ir pauostyti, kad čia taip giriat mirksiukas.gif

Miniatiūrų kainos tikrai didelės - pigiau nei 40-50 Lt nelabai yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 06 20, 15:32)
O cia neieskojot? ax.gif

QUOTE(Minerva @ 2008 06 20, 15:32)
Miniatiūrų kainos tikrai didelės - pigiau nei 40-50 Lt nelabai yra g.gif

Šiaip čia kainos didokos, už toki keikį. Šiek tiek dasidėjus gali nusipirkti didesni kiekį. smile.gif Iš čia esu užsisakinėjusi miniuku. Patiko. Ir kitą kartą užsisakyčiau. 4u.gif biggrin.gif smile.gif thumbup.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 06 20, 13:03)
Papildyta:
TIGRIUKAS

uzsisakei per tarpininke ar i Lietuva siuncia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele-75 @ 2008 06 21, 21:24)
uzsisakei per tarpininke ar i Lietuva siuncia? smile.gif

Šita parduotuvė turbūt nesiunčia į Lietuvą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morepink: 21 birželio 2008 - 20:32
Labai ieškau kvepalų panašių į Aqua Allegoria Figue-Iris. Labai man patinka šis kvapas, tiesiog tobulas, tik kad visos Allegorijos trumpai laiko, o norėtųsi kokio nors EDP panašaus kvapo unsure.gif
Atsakyti
Padariau eksperimenta: ant vienos rankos uzsipurskiau Etro Etra ant kitos Le Feu D'Issey I.Miyake. Pradzia panasi bet Etra astresne, jauciasi prieskoniai, daugiau saldumo, o Le Feu minkstesnis, jauciasi kokoso pienas, nors neigudusi nosis gal ir neatskirtu kas yra kas tongue.gif Dabar, po valandos abu kvapai tapo labai panasus, beveik identiski, tik Le Feu labiau pieniskas saldumas jauciasi.
Bandau lyginti pagal sudetines natas g.gif
Le Feu D'Issey:
top note
Bergamot, Coconut, Rosewood, Anise

middle note
Jasmine, Rose, Milk, Caramel

base note
Cedar, Sandal, Vanilla, Musk
O cia Etra:notes de tête

Coriandre, Cardamome, Bois de Rose
*
note de cœur

Géranium, Santal, Notes Florales, Piment
*
notes de fond

Vanille, Cèdre, Muscs

Kvapai tikrai labai panasus, bet..... ilgiau panesiuojus man labiau imponuoja Etra, nes po jos siltos , sakyciau agresyvokos pradzios( lyginant su Le Feu) Le Feu atrodo pasyvesnis g.gif Taip kad tai tikrai galetu buti alternatyva nebegaminamiem Le Feu D'Issey. NOrs Etra man asmeniskai atrodo ryskesne, pilnesne ir harmoningesne rolleyes.gif Bet saldesne uz Le Feu smile.gif
Atsakyti
Keista bigsmile.gif Natos pakankamai skirtingos.... Rusaiciu forume skaiciau, kad atvirksciai - Etra ramesni, labiau prislopinti palyginus su Isejaus ugnim g.gif Kadangi pati ta Ugni uosciau senokai, tai net kvapo nepamenu, o Etra - geris, nors man visai jie nesaldus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 25, 10:56)
Keista  bigsmile.gif  Natos pakankamai skirtingos.... Rusaiciu forume skaiciau, kad atvirksciai - Etra ramesni, labiau prislopinti palyginus su Isejaus ugnim  g.gif  Kadangi pati ta Ugni uosciau senokai, tai net kvapo nepamenu, o Etra - geris, nors man visai jie nesaldus  ax.gif

Tai va...yra tokios pacios natos bazeje. Aromanijoj radau kad i sudeti ieina bulgariska roze, pieniska ambra, koriandro lapai, japoniska lelija, pipiras.
O mano nosiai ryskiau kvepia Etra nei Issejaus ugnis g.gif Man ugnis Etros fone pasirode ramesnis, svelnesnis ir subtilesnis kvapas, tarkim jei reiketu nupiesti tuos kvapus tai Etra turi gan ryskias linijas o ugnis labiau isplaukusi silueta, tai pasirodanti tai vel dingstanti.....
Atsakyti