Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

Man sitie panasus
user posted image

ir user posted image
Atsakyti
Mano nosiai labai panašūs CD MIDNIGHT POISON ir Givenchy AoD wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Asta#: 15 birželio 2008 - 18:02
Kadangi vakar buvau kvepalu paieskose,teko susipazinti su Prada Infusions d'Iris. Po valandos vis uostau riesa nu primena kazka... Gi Lolita Lempicka EDT labai panasus. Beje Prada laike neitiketai ilgai issimaudziau ir tai dar uzuodziau nors purkstelejau viena karta. Nu ka dar vieni kvepalai i norinciuju sarasa... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(#Asta# @ 2008 06 15, 19:02)
Mano nosiai labai panašūs CD MIDNIGHT POISON ir Givenchy AoD  wub.gif  wub.gif  wub.gif

turiu abejus šitus kvepalus, tai sutinku, kad jie "iš vienos operos", bet kad labai panašūs - nepasakyčiau, AoD - prie saldesnių, o MP - prie aštresnių ax.gif bet abu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 06 15, 18:19)
Man sitie panasus
user posted image

ir user posted image

Man sitie ne tei kad panasus, man jie vienodi lotuliukas.gif vakar nusipirkau sarmoje kvepaliukus ir gavau megineli butent Versace, pasikvepinau ...ir galvoju , niu negali buti kad antiek vienodas kvapas... blink.gif
Atsakyti
As svaigau nuo Kenzo tigriuko,bet kaip gaila,kad jau jo nebegamina sad.gif , o kiek ieskojau kazko panasaus ,nieko neradau g.gif ,gal jums kasnors panasaus uzkliuvo ax.gif Labai labai jie man buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(manx @ 2008 06 19, 19:20)
As svaigau nuo Kenzo tigriuko,bet kaip gaila,kad jau jo nebegamina  sad.gif , o kiek ieskojau kazko panasaus ,nieko neradau g.gif ,gal jums kasnors panasaus uzkliuvo ax.gif Labai labai jie man buvo wub.gif

Kas cia per tigriukas ir kas per kvapas? Kiek kainuoja, ar gerai laiko..?
Atsakyti
QUOTE(KKatuliukas @ 2008 06 19, 19:26)

Tai,kad jau ju kokie 3metai kaip nebera verysad.gif laikydavo labai gerai,o kvapo tikrai nenupasakosiu,na jis man kazkoks ypatingas wub.gif
http://tbn0.google.c...LELETIGER_W.JPG
Atsakyti

Oi ne, Kenzo Tigro su niekuom nesupainiosi, ypatingas kvapas rolleyes.gif Vieni mano mylimiausių (susimedžiot pasaulio užkampiuose įmanoma dar, bet labai sunku mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 06 19, 20:17)
Oi ne, Kenzo Tigro su niekuom nesupainiosi, ypatingas kvapas rolleyes.gif Vieni mano mylimiausių (susimedžiot pasaulio užkampiuose įmanoma dar, bet labai sunku mirksiukas.gif )

Uzsikabinau as del ju blush2.gif tai dabar didelese esu paieskose,o radau cia:http://www.perfumenetwork.com/brands-k-kenzo-kenzo-jungle-tigre-women-by-kenzo.html
tikiuosi pavyks uzsisakyt per tarpininke is Amerikes g.gif
Atsakyti
QUOTE(manx @ 2008 06 19, 21:48)
Uzsikabinau as del ju  blush2.gif tai dabar didelese esu paieskose,o radau cia:http://www.perfumenetwork.com/brands-k-kenzo-kenzo-jungle-tigre-women-by-kenzo.html
tikiuosi pavyks uzsisakyt per tarpininke is Amerikes g.gif

As kažkada bandžiau griebti iš čia, bet neleidžia net į krepšą įmesti biggrin.gif
O dėl kvapo laikymosi, tai nėra tigras ypatingai ilgai išliekantis (bent jau ant manęs) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(KKatuliukas @ 2008 06 19, 18:26)

Mūsų parduotuvėse yra Kenzo Jungle l'Elephant (Drambliukas) - pauostyk. Nors kvapai skirtingi, bet panašūs savo charakteriu ir laikymosi trukme.
Atsakyti