Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

Panos padekit, ieskai vyrui kvepalu, jam patinka saldenis, tokie kaip Jean paul Gaultier Homme, ar Aqua di Gio - bet norisi kazko naujo pabandyti, gal kazka rekomenduotumet? (citrusu turetu nebuti, ar bent minimaliai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2008 06 13, 00:54)
nugis dabar papriestarausiu nono.gif  biggrin.gif

Miracle ir so Magic visiskai skirtingi kvapai. man tas so Magic - dobileliu pieva ir besiganantys arkliukai  doh.gif kiek kart uosciau, bet vistiek viena tik asociacija - dobilai  biggrin.gif

Miracle turiu jau n metu ir jau entaji buteliuka damushineju. pati ne karta ieskojau kazko panasaus. bet vis dar neradau. Miracle megstu, myliu ir siaip man jie wub wub , bet Noa Perle  doh.gif wacko.gif
abu turi pipiriuko, ir jei neklystu, frezija. bet perlo nusaldejimas gale  unsure.gif \

aisku, kiekvienai nosei skirtingai atrodo  4u.gif

Labas rytas smile.gif

Miracl'ų esu turėjus tik miniukus, o Noa Perle bandžiau naudoti. Nesakau, kad jie labai panašūs, tik man pasirodė "tos pačios serijos " kvapai. Bet turbūt tiesa, kad kiekviena nosis skirtingai jaučia (pvz., so Magic man - švelnios prislopintos pakalnutės, šiek tiek jazminų ir jokios dobiliukų pievos biggrin.gif )

Dar buvo čia ankščiau diskusija apie kitus panašius kvepalus. Mano nosiai panašūs (o kitoms nosims nelabai arba visiškai nepanašūs):
Dior Midniht Poison - YSL Elle - Perles de Lalique - Shiseido Zen (šių man panaši tik pradžia, o bazinės natos ant manes kvepia panašiai kaip Coco Mademoiselle). Manau, atsirastų prieštaraujančių mano nosiai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 06 13, 08:12)
Labas rytas  smile.gif

Dar buvo čia ankščiau diskusija apie kitus panašius kvepalus. Mano nosiai panašūs (o kitoms nosims nelabai arba visiškai nepanašūs):
Dior Midniht Poison - Perles de Lalique (šių man panaši tik pradžia, o bazinės natos ant manes kvepia panašiai kaip Coco Mademoiselle). Manau, atsirastų prieštaraujančių mano nosiai  biggrin.gif

Dėl šitų net labai sutinku, o va Elle ir Zen išbraukčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 06 13, 07:54)
Panos padekit, ieskai vyrui kvepalu, jam patinka saldenis, tokie kaip Jean paul Gaultier Homme, ar Aqua di Gio - bet norisi kazko naujo pabandyti, gal kazka rekomenduotumet? (citrusu turetu nebuti, ar bent minimaliai)  4u.gif

Šių minėtų neuosčiau ,bet man prie saldesnių yra Dolce & Gabbana the One Man ,nu labai jie man wub.gif ,dar visai neblogi 212 Sexy Men
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2008 06 13, 21:33)
Šių minėtų neuosčiau ,bet man prie saldesnių yra Dolce & Gabbana the One Man ,nu labai jie man  wub.gif  ,dar visai neblogi 212 Sexy Men

aciu, reikes pauostyti, 212 man kazkodel is esmes nelabai, bet irgi pabandysiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 06 13, 07:54)
Panos padekit, ieskai vyrui kvepalu, jam patinka saldenis, tokie kaip Jean paul Gaultier Homme, ar Aqua di Gio - bet norisi kazko naujo pabandyti, gal kazka rekomenduotumet? (citrusu turetu nebuti, ar bent minimaliai)  4u.gif

As patarciau JPG Gaultier 2 (unisex)-tinkami ir vyrui ir moteriai, dar maniskio (beje ir mano) meile yra Givenchy PI saldus degintas cukrus ar kazkas panasiai, man degesiukais truputi atsiduoda bet labai mielais biggrin.gif
Jei megsta idomesni kvapa siulyciau Givenchy verry irresistible wub.gif
Papildyta:
Man is panasiu butu Givenchy ange ou demon ir Guerlain Shalimar kazkuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 14 birželio 2008 - 10:40
QUOTE(Euforija22 @ 2008 06 14, 10:45)
As patarciau JPG Gaultier 2 (unisex)-tinkami ir vyrui ir moteriai, dar maniskio (beje ir mano) meile yra Givenchy PI saldus degintas cukrus ar kazkas panasiai, man degesiukais truputi atsiduoda bet labai mielais  biggrin.gif
Jei megsta idomesni kvapa siulyciau Givenchy verry irresistible  wub.gif
Papildyta:
Man is panasiu butu Givenchy ange ou demon ir Guerlain Shalimar kazkuo.

PI man patiko, bet jam schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 06 14, 13:20)
PI man patiko, bet jam  schmoll.gif

Pi as ir pati retsykiais pasikvepinu kaip ir Gaultier 2 4u.gif Man abu tokie kaip unisex. tai gal tada Givenchy verry irresistible butu jusiskiam prie dusios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 14 birželio 2008 - 13:18
QUOTE(Euforija22 @ 2008 06 14, 11:45)
As patarciau JPG Gaultier 2 (unisex)-tinkami ir vyrui ir moteriai, dar maniskio (beje ir mano) meile yra Givenchy PI saldus degintas cukrus ar kazkas panasiai, man degesiukais truputi atsiduoda bet labai mielais  biggrin.gif

jei neklystu, jei gerai atsimenu pavadinima (nes pas pazistama viena karta uosciau), tai man labai panasus yra JPG 2 ir Bvlgari Black - nuo juodai panasus lotuliukas.gif tik JPG turi kazkoki rytietika prieskoni, tai man nelabai patiko, o Black'e jo nera - tai mes abu su vyru juo vis pasikvepinam thumbup.gif

ir cia jau lyg buvo rasyta, bet pasikartosiu - man labai panasus kvapai yra DG Light Blue ir Moschino I Love Love - ko gero, neatskirciau is kvapo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AmilkA @ 2008 06 14, 16:53)

ir cia jau lyg buvo rasyta, bet pasikartosiu - man labai panasus kvapai yra DG Light Blue ir Moschino I Love Love - ko gero, neatskirciau is kvapo  doh.gif  biggrin.gif

Mano nosiai jie visiškai nepanašūs schmoll.gif ,Light blue man išvis nepatinka ,o vat I Love Love net labai ,o panašūs pastarieji į MaxMara Silk Touch ,skirtumo nejaučiu išvis ir laikosi už I Love Love žymiai ilgiau .
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 06 14, 14:16)
Pi as ir pati retsykiais pasikvepinu kaip ir Gaultier 2  4u.gif  Man abu tokie kaip unisex.

tai kad Gaultier 2 ne tik kaip unisex, bet jis ir yra juk unisex'as.

QUOTE(AmilkA @ 2008 06 14, 16:53)
jei neklystu, jei gerai atsimenu pavadinima (nes pas pazistama viena karta uosciau), tai man labai panasus yra JPG 2 ir Bvlgari Black - nuo juodai panasus  lotuliukas.gif tik JPG turi kazkoki rytietika prieskoni, tai man nelabai patiko, o Black'e jo nera - tai mes abu su vyru juo vis pasikvepinam  thumbup.gif

kadangi pati turiu Black'o padanga, o Gaultier2 vis karts nuo karto pasipurskiu kokioj parduotuvej rolleyes.gif tai pritariu nuomonei, kad turi panasumo. tik man Black'ai - svelnesni, minstesni. o vat Gaultier2 yra tarsi grieztesni ir kietesni. ir juose yra prieskuoniai, kuriu Black'ai neturi.
Atsakyti
Lancôme "Hypnôse" velniškai panašūs į Marks & Spencer "Infusion". Pirmieji gal kiek saldesni, bet apskritai man jie pasirodė identiški, o kainos gerokai skiriasi g.gif
Atsakyti