Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(pepė @ 2008 05 21, 22:12)
carolina herrera 212sexy ir viktor&rolf flowerbomb extreme.pastarieji man maziau saldus,daugiau vaniles,bet vistiek jauciu dideli panasuma

pepė kažkada tavęs klausiau (kai tik gavai Flowerbom Extreme), bet matyt nepastebėjai - ar Extreme ir įprasti Flowerbomb panašūs? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 21, 22:28)
pepė  kažkada tavęs klausiau (kai tik gavai Flowerbom Extreme), bet matyt nepastebėjai - ar Extreme ir įprasti Flowerbomb panašūs?  ax.gif

nepastebejau smile.gif
man tai du skirtingi kvapai.flowerbomb man nepatiko del to kad jo saldumas man primine limonada,o flowerbomb extreme aiskiai jauciasi kad bazines natos vanile ir ambra smile.gif trumpiau tariant flowerbomb man atrodo labai saldus vaisinis-gelinis,o extreme-rytietiskas-gelinis.
tiesa,jie jau man pasidare siek tiek ikyroki,gal reikia padaryti pertrauka,nes siaip ju labai norejau.bet matyt dar ir siltejantis orai prisideda,manau jie rudeniui labiausiai tiktu.
Atsakyti
Man Boucheron Trouble panasus i YSL Cinema edt, bent jau pradzioje tai labai.
Atsakyti
Šiandien užėjo noras paskaitinėti šią temelę...Pradėjau nuo pradžios ir kažkaip toliau skaityt noras dingo... doh.gif Negi aš galėjau tiek "grybo pripjaut"?! mega_shok.gif "Miracle" panašūs į "Miracle so magic" ar i "Happy Heart"? doh.gif Dievulėliau - kas per nesąmonės doh.gif Merginos, nekreipkit dėmesio į tokius sapaliojimus - matyt tuo metu per daug lapukų buvau prisiuosčiusi, todėl taip ir susišvietė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 21, 23:28)
pepė  kažkada tavęs klausiau (kai tik gavai Flowerbom Extreme), bet matyt nepastebėjai - ar Extreme ir įprasti Flowerbomb panašūs?  ax.gif

Juk juos abu gali pati pauostyt rolleyes.gif Europos Sarmoje tupi.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 05 23, 18:53)
Juk juos abu gali pati pauostyt  rolleyes.gif Europos Sarmoje tupi.

Taip retai būnu mūsų parduotuvėse, kad net pražiopsojau tą faktą, jog Extreme jau yra blush2.gif Ačiū, Evah smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 23 gegužės 2008 - 20:33
O kaip jums Amarige Givenchy ir Contradiction For Woman CK, man atrodo turi panasuma g.gif
Atsakyti
Man beveik analogiskas kvapas Amor Amor ir Cafe Intenso, buna Kristianoj, o kainu skirtumas doh.gif
Atsakyti
HELP!
Kas panašaus į Lancome Miracle? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanesa @ 2004 11 17, 23:52)
Bruno Banani labai panasus i Thiery Mugler Angel kvepalus.Ir kainuoja trigubai maziau  clap_1.gif .

pritariu
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 06 10, 13:32)
HELP!
Kas panašaus į Lancome Miracle?  smile.gif

Lancome Miracle si Magic- kiek lengvesnė, gaivesnė versija.

Mano nosiai - Cacharel Noa Perle. Abu su Miracle erzinantys hihihi.gif , tikrai vieno charakterio kvapai. Jei patinka Miracle - turėtų patikti ir Noa Perle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 06 12, 22:32)
Lancome Miracle si Magic- kiek lengvesnė, gaivesnė versija.

Mano nosiai - Cacharel Noa Perle. Abu su Miracle erzinantys hihihi.gif , tikrai vieno charakterio kvapai. Jei patinka Miracle - turėtų patikti ir Noa Perle  smile.gif

nugis dabar papriestarausiu nono.gif biggrin.gif

Miracle ir so Magic visiskai skirtingi kvapai. man tas so Magic - dobileliu pieva ir besiganantys arkliukai doh.gif kiek kart uosciau, bet vistiek viena tik asociacija - dobilai biggrin.gif

Miracle turiu jau n metu ir jau entaji buteliuka damushineju. pati ne karta ieskojau kazko panasaus. bet vis dar neradau. Miracle megstu, myliu ir siaip man jie wub wub , bet Noa Perle doh.gif wacko.gif
abu turi pipiriuko, ir jei neklystu, frezija. bet perlo nusaldejimas gale unsure.gif \

aisku, kiekvienai nosei skirtingai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 13 birželio 2008 - 00:56