Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(BlackDee @ 2008 05 11, 00:08)
Edwards'as "sako", kad jei patinka 1881, tai patiks Azzaro Azzura, Lanvin Eclat D'Arpege ir Andy Warhol Marilyn Red. Bet pora kartu suabejojau jo patarimais  unsure.gif

sutinku su 1881 ir Andy Warhol Marilyn Red - man jie abu thumbup.gif wub.gif o kitus tada reiktų nulėkt pauostyt cool.gif
Atsakyti
Man pasirode panasus Narciso Rodrigues i Sarah Jessica Parker Lovely ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2008 04 09, 18:41)
Nežinau, kaip Jums smile.gif , bet man asmeniškai tikrai kažkuo labai panašūs Chanel COCO Mademoiselle EDP wub.gif  ir DIESEL Fuel for life EDP wub.gif

Saldumas panasus kazkiek. mirksiukas.gif
Man panasumu yra Guerlain shalimar ir Givenchy AoD. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 14 gegužės 2008 - 09:47
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 14, 09:45)
Man panasumu yra Guerlain shalimar ir Givenchy AoD.  wub.gif

Pritariu. Nors natos nepanašios, bet tas vaistų/kamparo kvapas... tiksliau, kvapo šešėlis juos daro panašius.
Atsakyti
QUOTE(dianna @ 2008 05 13, 23:43)

Nenuostabu, abiejuose itin ryškus muskusas mirksiukas.gif Bet Lovely man arčiau dūšios.
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2008 05 12, 16:18)
Ar kam nors panasus Chanel Coco Mademoiselle ir Obsession Night for Women ?
Gal man vienai taip vaidenas  mirksiukas.gif

Dėl Obsession nieko negaliu pasakyt, bet man pvz. vaidenas, kad Coco Mademoiselle edp vietomis panašūs į Miss Dior Cherie edp blink.gif Abu turiu, lyginu, na ir užuodžiu kažkokią bendrą natą g.gif Kas įdomu, kad jie abu lyg jaunesnės seserys (ar dukros) klasikinių kvepalų - Chanel Coco ir Miss Dior (kalbu ne apie kvapų natas, o - pavadinimus) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 18 gegužės 2008 - 21:42
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 18, 22:36)
Dėl Obsession nieko negaliu pasakyt, bet man pvz. vaidenas, kad Coco Mademoiselle edp vietomis panašūs į Miss Dior Cherie edp  blink.gif  Abu turiu, lyginu, na ir užuodžiu kažkokią bendrą natą  g.gif  Kas įdomu, kad jie abu lyg jaunesnės seserys (ar dukros) klasikinių kvepalų - Chanel Coco ir Miss Dior (kalbu ne apie kvapų natas, o - pavadinimus) smile.gif

Taip, man taip pat turi panašumo madmuazelė ir Mis Dior Cherie. Abiejų nemėgstu.
O Coco ir Mis Dior gėris.
Atsakyti
QUOTE(dianna @ 2008 05 13, 23:43)

QUOTE(Evah @ 2008 05 14, 12:03)
Nenuostabu, abiejuose itin ryškus muskusas  mirksiukas.gif Bet Lovely man arčiau dūšios.

Man jie visiškai identiški kvapai, tik muskuso "macnumas" skiriasi biggrin.gif Turiu abu, todėl palyginimui vieną papurškiau ant vieno riešo, kitą - ant kito. Narcizo muskusas agresyvus, labai ryškus, o Lovely - iš tiesų lovely biggrin.gif Kadangi esu muskuso mėgėja, tai naudoju abu kvapus su dideliu malonumu smile.gif
Atsakyti
Kaip keista, Miss dior cherie svelniai tariant nepatiko, o coco mademoiselle kartais netgi labai uzsimanau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2008 05 19, 11:12)
Kaip keista, Miss dior cherie svelniai tariant nepatiko, o coco mademoiselle kartais netgi labai uzsimanau  g.gif

Pritariu g.gif
Coco Mademoiselle turiu ir mielai naudoju. O šita Miss Dior Cherie - dieve dieve... Irgi - švelniai tariant nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
O man va visai neseniai panasus patapo Lanvin Rumeur ir Diesel Fuel for life. abu kazkokie i bambonkes "nesa".
Papildyta:
Dar panasumu matau tarp Balenciagos Cristobal ir YSL Cinemos, bet va pirmieji man labai skanus, o antrieji ne, nors panasumas ju abieju mano uoslei neabejotinas smile.gif
Atsakyti
carolina herrera 212sexy ir viktor&rolf flowerbomb extreme.pastarieji man maziau saldus,daugiau vaniles,bet vistiek jauciu dideli panasuma
Atsakyti