Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

nezinau ar jau buwo rasyta, bet labaj man panasus yra britney spears fantasy ir puma flowing, nu kwapas beweik nesiskiria, bent jau man g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2008 04 11, 18:51)
puma flowing,

prisipažystu- esu stereotipų auka ir man puma asocijuojasi tik su sportiniais bateliais lotuliukas.gif tad nesinori net pagalvoti, kuo gali kvepėti Puma kvepaliukai doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Landziojau internete, radau idomiu dalyku, pvz, kad musu Juozuko kvepalai panasus i Armani Bois d 'Encens ("cedar-y church incense"):
user posted image

"Josef Statkus and Avignon CdG smell nearly identical"
Avignon Comme des garcons notes
Roman chamomile, cistus oil, elemi, incense, vanilla, patchouli, palisander, ambrette seeds
user posted image

Taip pat juozulis turi but panasus i Etro Messe de Minuit (vidurnakcio misios blink.gif ):
user posted image
Messe de Minuit has a decent tenacity, but the sillage is not particularly strong. My definition of a perfect sillage, or trail left by the perfume wearer in his/her wake, is Guerlain L’Heure Bleue. Low sillage would be Annick Goutal Mandragore. Messe de Minuit falls in the middle. It includes notes of bergamot, mandarin, orange, galbanum, cinnamon, myrrh, incense, patchouli, amber, musk, honey.

Panasus juozas turetu buti ir i Diptyque L'Eau Trois:
user posted image
L'Eau Trois begins powerfully; it smells like 'fuel.' (Don't light a match!) The industrial opening quickly dissipates and a dry, resinous myrrh (that gets sweeter the longer you wear it), with a hint of pine, emerges. The other herbal/plant notes come and go quickly, but I do not care if they linger or disappear because myrrh is there from start to finish and is ample reason for adoration of this perfume.

Ar kuri nors uoscius ka nors is ju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 04 11, 22:25)
prisipažystu- esu stereotipų auka ir man puma asocijuojasi tik su sportiniais bateliais lotuliukas.gif tad nesinori net pagalvoti, kuo gali kvepėti Puma kvepaliukai doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

Š... tikrai nekwepia ir manau sis forumas yra skirtas ne wien "tokiom stereotipu aukom", cia tema apie panasius kwepalus jei neklystu g.gif o ne man patinka jie ar nepatinka, paieskok gerai, turetum rasi tokia tema, ten ir galesi sawo nepasitenkinima reiksti apie patinkacius ar nepatinkancius kwepalus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2008 04 11, 23:33)
ir manau sis forumas yra skirtas ne wien "tokiom stereotipu aukom",

jei su jumoro jausmu blogai, tai jau smegenų neišsioperuosi mirksiukas.gif auklytė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 04 11, 23:54)
jei su jumoro jausmu blogai, tai jau smegenų neišsioperuosi mirksiukas.gif auklytė hihihi.gif

Tema tikrai ne apie patinkancius ar nepatinkancius, o apie panasius kvepalus.
Atsakyti
kokie butu kvepalai ar parfumuotas vanduo panasus i RALPH LAUREN RALPH melynam buteliuke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mufasa: 03 gegužės 2008 - 13:28
QUOTE(Jantra @ 2008 04 08, 10:07)
Mano nosiai panašūs Trussardi Skin ir Lancome Climat smile.gif

Nu visiskai skirtingi kvapai schmoll.gif
Atsakyti
Gal zinot kvepalus, kurie butu panasus i siuos cerruti 1881? 4u.gif
user posted image

P.S. klausiu su intencija surast dovana, nes zinau, kad sitie patinka, tai galvoju ka nors kita is sitos kvepalu seimos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitute737: 10 gegužės 2008 - 22:43
QUOTE(bitute737 @ 2008 05 10, 22:34)
Gal zinot kvepalus, kurie butu panasus i siuos cerruti 1881? 4u.gif

P.S. klausiu su intencija surast dovana, nes zinau, kad sitie patinka, tai galvoju ka nors kita is sitos kvepalu seimos g.gif

Edwards'as "sako", kad jei patinka 1881, tai patiks Azzaro Azzura, Lanvin Eclat D'Arpege ir Andy Warhol Marilyn Red. Bet pora kartu suabejojau jo patarimais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 11, 00:08)
Edwards'as "sako", kad jei patinka 1881, tai patiks Azzaro Azzura, Lanvin Eclat D'Arpege ir Andy Warhol Marilyn Red. Bet pora kartu suabejojau jo patarimais  unsure.gif

aciu, BlackDee, leksiu uostyt. bigsmile.gif
Atsakyti
Ar kam nors panasus Chanel Coco Mademoiselle ir Obsession Night for Women ?
Gal man vienai taip vaidenas mirksiukas.gif
Atsakyti