Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

Prisiminiau biggrin.gif : man labai panaši pradžia (Shiseido uosčiau tik parduotuvėje, todėl dėl tolimesnio kitimo negaliu nieko pasakyti) Shiseido “Relaxing fragrance” ir Kenzo “Parfum d’ete” drinks_cheers.gif Abu tokie žali žali aromatai, man patiko biggrin.gif
Atsakyti
Mano nosiai panašūs Trussardi Skin ir Lancome Climat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 04 07, 15:42)
Prisiminiau biggrin.gif : man labai panaši pradžia (Shiseido uosčiau tik parduotuvėje, todėl dėl tolimesnio kitimo negaliu nieko pasakyti) Shiseido “Relaxing fragrance” ir Kenzo “Parfum d’ete” drinks_cheers.gif  Abu tokie žali žali aromatai, man patiko  biggrin.gif

Gaila, neuosčiau, bet pagal aprašymą man susidarė toks įspūdis, kad jie turi būti panašūs. Jau noriu jų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 04 08, 10:12)
Gaila, neuosčiau, bet pagal aprašymą man susidarė toks įspūdis, kad jie turi būti panašūs. Jau noriu jų  biggrin.gif

Shiseido yra SAVAM Sarmoj, o Kenzo turiu aš bigsmile.gif kažkoks nesveikas noras pastaruoju metu girtis doh.gif lotuliukas.gif turbūt čia parfumerinė karštinė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 04 08, 11:55)
, o Kenzo turiu aš bigsmile.gif kažkoks nesveikas noras pastaruoju metu girtis doh.gif  lotuliukas.gif turbūt čia parfumerinė karštinė doh.gif  lotuliukas.gif

Aaaa, na, tai yra tikimybė, kad lašelį turėsiu ir aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 04 07, 17:42)
Prisiminiau biggrin.gif : man labai panaši pradžia (Shiseido uosčiau tik parduotuvėje, todėl dėl tolimesnio kitimo negaliu nieko pasakyti) Shiseido “Relaxing fragrance” ir Kenzo “Parfum d’ete” drinks_cheers.gif  Abu tokie žali žali aromatai, man patiko  biggrin.gif

Aš ant nematų užsisakiau iš Braškių Shiseido. Maniau, rimta kosmetika, tai ir parfumerija turėtų būt neprastesnė. Dabar bent žinosiu kur link kvapas krypsta.
Atsakyti
QUOTE(aauste @ 2008 03 19, 09:18)
Neskaiciau prisipazinsiu visos sios temos, bet man asmeniskai labai skaniai kvepia ir labai pansus dolce&gabbana "light blue" ir moshino"love love"
4u.gif

Prie situ dar prideciau Nina Ricci "Nina"user posted image
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 04 09, 18:08)
Prie situ dar prideciau Nina Ricci "Nina"user posted image

Najau, najau schmoll.gif
Atsakyti
Nežinau, kaip Jums smile.gif , bet man asmeniškai tikrai kažkuo labai panašūs Chanel COCO Mademoiselle EDP wub.gif ir DIESEL Fuel for life EDP wub.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 04 09, 18:16)
Najau, najau schmoll.gif

Sutinku drinks_cheers.gif man NINA wub.gif O Light blue fui kaip nekvepia wacko.gif Nieko panasaus tarp ju nerandu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 09 balandžio 2008 - 18:06
QUOTE(Tučka @ 2008 04 09, 19:06)
Sutinku  drinks_cheers.gif  man NINA  wub.gif  O Light blue fui kaip nekvepia  wacko.gif Nieko panasaus tarp ju nerandu  schmoll.gif

Ir as sutinku kad visai nepanasu drinks_cheers.gif Nina kvapas visai neidomus o Moschino wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 04 09, 10:06)
Sutinku  drinks_cheers.gif  man NINA  wub.gif  O Light blue fui kaip nekvepia  wacko.gif Nieko panasaus tarp ju nerandu  schmoll.gif

Panasu,panasu,obuolio kvapa jauciu visuose trijuose,bet skaniausi NINA ir man.
Atsakyti